Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie Rottrová slaví životní jubileum a zároveň se loučí s aktivní kariérou a svými fanoušky na narozeninovém galakoncertu v Ostravě. Marie Rottrová oslavila v roce 2011 kulaté životní jubileum a současně ukončila svoji aktivní kariéru. Dva zásadní důvody k tomu, aby Česká televize vzdala hold této osobité a milované zpěvačce, která přes 40 let rozdává radost posluchačům populární hudby, aniž by během nich podkročila svoji vysoce nastavenou laťku kvality a vkusu – její pěvecká dráha začala a její popularita kulminovala v Ostravě a je více než symbolické, že se Lady Soul právě ve svém rodném městě s kariérou rozloučila. Byli u toho její přátelé a kolegové, které si Marie Rottrová pozvala na svůj narozeninový galakoncert do vyprodané vítkovické ČEZ Arény. Hlavním partnerem Marie Rottrové byl písničkář Jaromír Nohavica, jeden z jejích dvorních autorů, který nás společně se zpěvačkou celým galavečerem provázel.
Vedle nejoblíbenějších písní Marie Rottrové zbylo v pořadu Ahoj, Marie! místo i pro vzpomínky, zamyšlení a historky, neboť nejlepší okamžiky narozeninového koncertu doplnilo povídání Jaromíra Nohavici s Marií Rottrovou, dokreslující charismatickou osobnost jubilantky. (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

argenson 

všechny recenze uživatele

Pro potřeby televizního vysílání vznikl tenhle zvláštní nesourodý slepenec postrádající šťávu. Ovšem musím říct, že naživo byl koncert z rozlučkového turné Marie Rottrové fantastický zážitek. Ta baba kecá, že jí bylo sedmdesát! ()

otík 

všechny recenze uživatele

Koncert z Ostravy přerušovaný rozhovory Jaromíra Nohavici s Marií Rottrovou, přáními dalšími osobnostmi a také různými prostřihy z archivu. Nevím, asi by se mi víc líbil celkový záznam koncertu než koncert s rozhovory a prostřihy. To bych raději viděl v nějakém recitálu natočeném pro ČT Art. Ale i tak samozřejmě parádní hudební pořad uvedený k 70tinám významné české zpěvačky. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Marie Rottrová je paní zpěvačka a tenhle koncert se jí velmi povedl. Rozhovory s různými zpěváky, jako je například Nohavica, Spálený a tak dále, byli skvělou vsuvkou. ()

mi-ib 

všechny recenze uživatele

V pořadu mi vadily některé vstupy a povídání. Vnímám tento pořad jako kvalitní a nalákávající promo pro DVD s koncertem, které pokud vyjde, si určitě seženu. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Koncert k sedmdesátinám, kdy se Rottrová rozloučila se zpěvem a scénou se vzpomínkami a zdravicemi ostatních zpěváků. ()

julie_mie

všechny recenze uživatele

Koncert byl krásný (živý i ze záznamu), ale škoda, že to nedodržela a zase koncertuje. Bylo to velké rozloučení s veškerou pompou, které se nakonec změnilo ve frašku. To mě docela mrzí. ()

Reklama

Reklama