Reklama

Reklama

To nejlepší z Bennyho Hilla

  • Česko To nejlepší z Benny Hilla (více)

Obsahy(1)

Střihový pořad populárního britského komika plný těch opravdu nejlepších scének a gagů. (HBO Europe)

Recenze (17)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Filmová kompilace skečů a scének Bennyho Hilla, kterého trochu znám. Pár videí jsem viděl díky youtube. Některé jeho scénky jsou skvělé, jiné trochu překombinované. Anglický humor mám rád, ale některým fórům jsem opravdu nerozuměl. A podivné mi přijde i to, že se někteří herci smějí během vtipů před diváky. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Na svoju dobu určite veľmi dobrá zábavná show. Napriek tomu, že jej čas zhltol veľkú časť dobovej atraktivity, stále vie potešiť hravosťou svojho autora. Lascívny humor a útoky na prvú signálnu už síce nemajú to čaro ale je radosť vidieť ako to Bennyho baví. Možno preto si zaslúži svoje miesto medzi hviezdami filmovej grotesky. 75% ()

Reklama

Charvy.666 

všechny recenze uživatele

Za bolševika jeden z mála závanů televizní zábavy ze západu. Po všech Televarieté vítaná změna. Dnes už je plno vtipů spíš úsměvných a většinou funguje nostalgická stránka. Jinak dneska by Benny Hill neprošel kvůli těm scénám jimž dnes říkáme sexistické, dělání si legrace z postižených a podobně, jenž by dnešním mravokárcům způsobovalo srdeční zástavy a sepisovačům žalob by se lámaly tužky jak by nestíhali psát co vše je tam "špatně" :D ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Jo, Bennyho humor nejednou působí sexisticky, machisticky a homofobně, ale i mimo tyto vtípky se dají nalézt fakt perly a i mezi těmito se některé z nich dají brát tak, že si dělají srandu spíše z chování mužů než ze zesměšňování žen. Bennyho mám rád už od dětství, ta jeho schopnost vytvořit úchvatný charakter, který si vás okamžitě získá, jeho převleky a obličejová mimika... ()

bratr.Milan 

všechny recenze uživatele

Když jsem objevil, že na ivysílání České televize je možné vidět výběr scének Bennyho Hilla, pustil jsem si ho z nostalgie. Jako puberťák jsem rád sledoval v pozdních nočních hodinách v televizi Show Bennyho Hilla a těšil se vždy na nové díly. Bylo to mírně lechtivé a třeskutě vtipné. Chtěl jsem vědět, jestli to i po letech bude fungovat. Tehdy jsem byl mladý a hloupý, teď jsem starší a trošinku chytřejší, a opravdu už to ztratilo své kouzlo. Těchto osmdesát tři minut bych nenazýval „To nejlepší...“, ale prostě jen výběr. Pro poznání, co Hill dělal, to stačí. Hned první scénka je extrémně sexistická, to je ovšem většina jeho tvorby. Dnes už by tímto způsobem tvořit nemohl. Některé grotesky jsou geniálně vtipné, jiné hloupě trapné, další takové nijaké. Jako celek už je pro mě dnes Benny H. Jen průměr. Pokud bych hodnotil jednotlivé scénky létala by hodnocení od nejnižších k nejvyšším. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama