Reklama

Reklama

Recenze (5)

andiek05 

všechny recenze uživatele

Byl to docela oříšek ohodnotit tento film. Pořád se to ve mně pralo, jestli mám dát 3 nebo 4. Čtyři hvězdičky by zasloužily super scény, které tam byly, zábava a jakási nostalgie po dramatu. Ale zároveň jsem i zvažovala, zda to má na to být samostatným filmem nebo by to bylo lepší jako další epizoda. Bylo to těžké rozhodnutí a popravdě ani teď si nejsem jistá, jestli jsem přece jen neměla dát o jednu hvězdičku více :-D ()

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Zprvu děj odsýpal a bavil. Později zápletka začala nudit, scény upadat a konec byl vyloženě roztahaný. Něco bylo vážně geniální, ale pseudoincestuální pouto a citová vydíračka posledních pětadvaceti minut zkrátka zazdily zbytek. Body za Kjóju, démona v převleku gentlemana, a rozkošně creeptastického Nekozawu. Ale tak z nostalgie... ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem chtěla dát o hvězdičku méně, ale když se tam pak objevil Nichkhun a já ho poznala, tak jsem si řekla, že přimhouřím obě oči. Dokud to jelo po komediální lince, tak jsem se i párkrát zasmála, ale jak došlo na řešení vážných věcí, tak už to nějak nebylo ono. A bohužel, ta vážnější stránka převládala. Anime i mangu miluju, ale obě hrané verze - jak seriál tak film, mě nijak neoslovily. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Taková delší dvanáctá epizoda dorama, řekla bych, všechny klady i zápory tu pro mě přetrvávají. Palce nahoru pro Kjoju :D ()

K4sum1 

všechny recenze uživatele

Musím kladně hodnotit, že to, co nedali do anime (bídáci!) dali sem. A to mluvím o skvělé scéně, kdy Tamaki dává Haruhi prstýnek s ootoro a kdy Haruhi přichází na kloub tomu, že je v průšvihu, protože se zamilovala :)) A samozřejmě úžasný Nekozawa ♥ :D ()

Reklama

Reklama