Reklama

Reklama

Smrt v ráji

(seriál)
  • Velká Británie Death in Paradise (více)
Trailer 1
Velká Británie / Francie, (2011–2023), 90 h 54 min (Minutáž: 52–89 min)

Tvůrci:

Robert Thorogood

Hrají:

Danny John-Jules, Ben Miller, Sara Martins, Robert Pugh, Danny Webb, Jeany Spark, Ray Fearon, Ben Batt, Dexter Fletcher, Kenneth Cranham, Adrian Dunbar (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(12) / Epizody(98)

Aj na prekrásnom ostrove v Karibiku sa páchajú zločiny. Inšpektor Richard Poole je ten pravý, aby vyriešil vraždy v exotickom raji, no má to jeden háčik: neznáša slnko, more aj piesok. Radšej by uprednostnil večné londýnske mrholenie pred horúcimi plážami. Čaká ho úplne iná policajná práca, než na akú je zvyknutý... Čaj o piatej si tu veru nevychutná. Richardovou partnerkou je divoká, inštinktívna a svojim spôsobom brilantná Camille Bordeyová. Na stanici im pomáha aj policajt Dwayne Myers, ktorý je občas na zločincov až príliš milý, a Fidel Best – niekedy nepríjemný, inokedy absolútne kľúčový pri riešení vrážd. Spolu tvoria silný tím! (TV Markíza)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (15)

zipacna 

všechny recenze uživatele

Úžasná oddechovka plná decentního humoru a zajímavých krimi případů, odehrávající se v nádherném prostředí slunečného ostrova. Tenhle seriál mě dostal už po prvním díle a za druhou sérii jsem se modlil celý rok. Díky Bohu za ni. (Seriál jsem sledoval jen dvě sezóny, po smrti hlavní postavy, která dělala tento seriál skvělým, jsem sledovat přestal. Hodnocení je tedy jen pro sezony 1 a 2). ()

subic 

všechny recenze uživatele

Představte si, že někdo jako detektiv vrchní inspektor Tom Barnaby běhá v kravatě po pláži a aby toho bylo málo, tak prošedivělý policista v uniformě (Danny John-Jules taky hraje v něčem jiném, než v Červeném trpaslíku fešáka kocoura) ho v tom nenechá. Takže z toho potom vyleze něco, na co se dá normálně odpoledne necelou hoďku vydržet dívat. ()

Reklama

ditri 

všechny recenze uživatele

Pohodovka která si na nic nehraje. Kdybych byl rejza, dam tam ještě malinko více atraktivních lokací a delší záběry pro podtržení toho všeho - mám někdy pocit, že je se vše odehrává na tom samém místě. Vše se reší čistě a postaru a když se v záběru objeví mobil člověka to vždy kopne do současnosti. Vzhledem k tomu, že v podobných reáliích si představuji důchod tak to oceňuji :-) ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Po přečtení několika recenzí tady jsem viděla první dva díly a rozhodně to sjedu celé. Protože, přesně jak tady někdo píše, je to bezvadná, originální vtipná pohodovka, v záplavě různých CSI nádherně občerstvující záležitost. Případy jsou zajímavé, prostředí tropického ostrova nádherné a hlavně to, jak krásně to funguje mezi hlavními postavami... Ben Miller v obleku je prostě jeden z nejroztomilejších a nejkouzelnějších detektivů, které můžete vidět. ()

VLADEK 

všechny recenze uživatele

1. a 2.série - vtipné, neotřelé a zábavné.- 85%/ 12.5.2014 - 3. série bohužel už jen těží z původního a přináší jen relativně násilnou změnu vyšetřujícího detektiva. Ale jinak skvělý PR na návštěvu Karibiku v zimním období, kdy je také seriál premiérově vysílán. Celkově tudíž velmi slabé čtyři hvězdičky./Update 2015 - bohužel za 4.sérii musím s hvězdou dolů na průměr./Update 2018 - 5. a 6. a 7 série je v porovnání s 1 a 2 vyloženě trapná.- 30% ()

Galerie (2 186)

Zajímavosti (6)

  • Ben Miller (DI Richard Poole) opustil seriál, aby mohl trávit více času se svou rodinou v Anglii. Po natočení první série se mu narodil syn Harrsion a starší syn Sonny začal chodit do školy. (Ludus)
  • Natáčelo se dvanáct hodin denně, šest dní v týdnu při teplotách až 35°C ve stínu a 50°C na slunci. Ben Miller (DI Richard Poole) strávil většinu času v obleku s kravatou. (Ludus)
  • Sara Martins (Camille Bordey) si při natáčení utrhla Achillovu šlachu, když přemluvila režiséra, aby mohla při pronásledování pachatele skočit na loď. (Ludus)

Reklama

Reklama