Reklama

Reklama

Vyprávěj - O čem jsme nevyprávěli

(pořad)
všechny plakáty
Rodinný / Komedie
Česko, 2011, 26 min

Obsahy(1)

Seriál Vyprávěj za dobu své existence nastřádal pěknou řádku nepovedených klapek, kdy se herci přeřekli, zapomněli text, vypadli z role nebo ze záběru. Pojďte si spolu s Veronikou Freimanovou a Svatoplukem Skopalem připomenout ty nejlepší a nejveselejší situace. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Vyprávěj je na rozdíl od Cukráren nebo Znamení koně ten typ seriálu, který si může dovolit i silvestrovské vydání. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Samotný seriál sleduji od prvního dílu, proto jsem si dodatečně pustila i tento sestřih. Moc jsem se nasmála, navíc tento kratičký pořad uváděli moji seriáloví oblíbenci Skopal a Freimanová. Účel byl splněn, bavila jsem se. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Povedená zábavná půlhodinka o čtyřletém natáčení úspěšného televizního seriálu. Stejně jako seriál, ani tento pořad nezklamal a nechal nás nahlédnout na záběry méně ale o to víc komicky povedené. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Sestřih pokazených scén ze seriálu Vyprávěj. Některé jsou velmi vtipné, jiné ani ne. Jde o standartně udělaný sestřih, který "live" doprovázejí Freimanová se Skopalem a udávají několik nudných statistik. Nic originálního, ale takový malý bonusek pro fanoušky seriálu to jistě je. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Bloopers jsou vždycky parádní, a i tady jsem se řádně nasmál. Jen škoda těch statistik - mohly být kratší, nemusely být vůbec, nebo to celé mohlo být delší. To bych se asi nezlobil. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

VYloženě jsem si zamiloval seriál Vyprávěj a asi proto jsem také čekal od toho "neodvyprávěného" mnohem více. Co se dá dělat. ()

Reklama

Reklama