Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Velký zábavný silvestrovský večer rozdělený do 4 vstupů.
Tradiční silvestrovskou zábavou se známými umělci, scénkami, humorem, písněmi a tancem vás provede Tereza Kostková. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Ejhle je >elity< šoupissnicu... Hurá do tuctu! Špinavci... %-[.. - - - - - (Na půl oka, nočně mocně opigito, nasrat... , hovnocení šťastně 7., komentchcát zde znechucený popůlnočně novoročně jako tuctový první - 1.1.2012) ()

TheNine 

všechny recenze uživatele

Přehlídka televizní trapnosti. Ale narozdíl od ostatních stanic alespoň nějaká snaha. V jedné scénce jsme byli upozorněni, že Silvestrovské večery jsou každý rok chudší. To je pravda. Ovšem nějaký krok vpřed jsem nepocítil. Nic inovativního, jen ty samé napuchlé, botoxové tváře a Ewa Farna. Dialog pamatováček: "Máme tu taky EBEN!" Hodnocení 36% ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Ať žijí podobné silvestrovské zábavné pořady v TV. Ať mám proč dávat ty odpady a jiné "chuťovky" jako hodnocení. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Tři dvacetiminutové předěly mezi hlavními zábavnými programy (Zázraky přírody, Všechnopárty a Do roka a do dna) a jeden pětiminutový navazující na samotný přechod roku pracovně nazvané Silvestr 2011 startuje!, Silvestr 2011 pokračuje!, Silvestr 2011 graduje! a Silvestr 2011 – Jdeme do Finále!. Pod konferenciérským vedením Terezy Kostkové nešlo ani tak o plnohodnotnou „staroroční „ zábavu jako o nenáročný přechod mezi nosnými sloupy silvestrovského programu veřejnoprávního kanálu, založený s výjimkou jedné „scénky“ dua Háma & Wehrenberg a klavírního souboje Brzobohatý vs. Brousek především na zpívaných vložkách umělců jako Nagy, Farná, Chinaski, Zagorová, 4Tet a mnohých dalších. ()

m4xp4yn3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tradiční každoroční žumpa nebo-li více než důstojná oslava českého buranství. Velkolepá přehlídka přízemního humoru a regionálně významných, zato však zasloužilých umělců. Prskavky, flitry, větry, zvětralá šampaň a odpočítávání. Jen absence Petra Novotného zamrzela. ()

Reklama

Reklama