Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

PePiG7

Robbie je démonom ovládané decko,ktoré si zohnala Kate (nevie sa odkiaľ a ako),aby s jeho pomocou dostala Huntera (Wyatta) späť k sebe,nakoľko keď ho uniesla ako batoľa,tak oňho nejakým spôsobom prišla (tiež sa nevie ako,ale nakoľko ona bola už plne posadnutá démonom,mohla sa vypariť a decko ostalo len tak na pospas na neznámom mieste,tak sa ho chopili úrady a dali na adopciu,resp. do náhradnej rodiny) Ono ubehlo v príbehu 5 rokov od PA2,ktoré mohli priniesť kadejaké udalosti,ktoré zatiaľ tvorcovia neobjasnili,preto sa 4ka začala tako akoby zo stratena a nenadväzovala na predošlé diely.Nevidel som ešte The Marked Ones,tam sa kadečo v príbehu doplnilo okrem iného..

PePiG7

PePiG7 (hodnocení, recenze)

prosim Vas muzete mi to objasnit, komentar obsahuje SPOILERY!!! vcera jsem se dival na celou serii a trochu jsem se u 4 ztratil, protoze ja myslel, ze Hunter z druheho dilu je Robbie, ale oni potom rekli ze Hunter je Wyatt, tak kdo je potom Robbie? a jak se Hunter dostal do tehle rodiny, kdyz ho Katie v druhem dilu unesla??? predem diky za odpoved

na příspěvěk reagoval beba789, srncek

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Neviem prečo ale nič sa tam nedialo ale stále ma to bavilo.A ten koniec bol dobrí.Cakám kvalitnú 5-ku

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Michalek

Ja som to zobral tak,že za tie roky sa nám skupinka riadne rozrástla a stretli sa všetci,nakoľko sa konečne zmocnili Huntera a teraz tým buď niečo chceli tvorcpvia naznačiť,že teraz začne niečo veľké,alebo to vyšumí do prázdna..každopádne to bola akási demonštrácia toho,že Huntera očakávalo dosť veľa ľudí.

na příspěvěk reagoval Jakkob

Folwar.

Folwar. (hodnocení, recenze)

Tobe ne, mu treba ano, asi proto vyuziva legalni stahovani ze share serveru.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Folwar.

:D No mne teda nie :) Keby som mal dávať 25€ za každé Blu ray a že koľko debilít človek vzhliadne za tie roky,či dokonca ani nedopozerá,tak to by boli tisíce € von oknom..originál si kupujem akurát tak hudbu a aj to,čo vyložene chcem mať doma v zbierke.Filmov mám asi 5 všehovšudy legálnych..má to zarábať v kinách a tie čo tam nelezú,no čo už,väčšinou sú to Béčka,ktoré aj tak nesťahujem,alebo tu proste niesú ani v distribúcii..toď moje zhodnotenie.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

srncek

Z ulozto se dají sehnat takřka vždy nějaké kvalitní formáty, aspoň u těch co jsem chtěl sem vždy nějaký BR rip sehnal. Co ne, to si buď obstarám jinde, nebo si to koupím. Každopádně třeba u PA nejsem nijak náročný a to co sem si stáhl bylo koukatelné na pohodu a bez jakýchkoli obtíží. Nehrotím to, proč taky.. ? ;)

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Jakkob

A odkiaľ inokadiaľ máš tú najlepšiu kvalitu potom?Z Uložto tie sivošedé vyblednuté avi formáty?Či nejakú platenú stránku?Torrenty sú v pohode,všetko pod jednou strechou v najlepšej kvalite a grátis..aj keď bez dabingu no,ak to niekomu prekáža.

na příspěvěk reagoval Jakkob, Folwar.

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

srncek

Já z torrentů nestahuju a potom... No, nějak na to nespěchám, ale třeba za čas, až si budu chtít zkouknout celou sérii, si ty prodloužené verze pořídím, ale i tak díky za info.. ;)

na příspěvěk reagoval srncek

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Jakkob

presnejšie Paranormal activity /č.) unrated 720 .................aby ti to rovno vyhodilo 720p ripy a nie ten chaos čo tam vybehne bez toho čísla zadaného..

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Jakkob

PA 4 Unrated je napríklad o 8 minút dlhšia,hlavne na začiatkua  je to fajn.. a Unrated je aj PA2 A PA3..zadaj si na torrentz.eu Paranormal activity (č.) unrated a YIFY to má všetko tam..kvalitka super,stiahnuté za 10 minút :) Vyskúšaj kľudne aj teraz,ja mám celú kolekciu takto nanovo stiahnutú :)

na příspěvěk reagoval Jakkob

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Wau.. ! :)
Tak jsem to po několika pauzách a dvouch skoro zástavách srdce dokoukal a jsem spokojenej, věru ano. Chvíli jsem si myslel že dám 5*, ale nakonec to jsou zase ty hezké 4*, které jsem dal i dvojce a trojce. Líbilo se mi to, v některých ohledech to u mě bodovalo nejvíce ze všech dílů série - velice sympatická ústřední hrdinka, několik věru lekacích momentů či scén, kdy jsem film pauznul a vysloveně krokoval, děsíc se co bude následovat a velice atmosférické finále. Směr kterým se vyvíjí příběh mi nevadil, vše působilo přirozeně a neměl jsem za celou dobu pocit, že by se vařilo z vody a já viděl to samé co v předchozích dílech. Škoda jen těch několika opravdu hluchých momentů, ale bylo jich jen pár a nijak extra mi film nekazily. Takže asi takhle...

na příspěvěk reagoval srncek

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

PETOS , Havaj8

U mňa PA3 vládne takmer celému hororovému žánru..momentálne si ani nespomeniem,kedy mi bolo tak úzko ako pri hentej opísanej pasáži..ja som to pozeral o druhej ráno na slúchatkách Blu ray kvalitka-proste paráda :) PETOS ty si niečo čítal od tvorcov?Lebo ja za boha nič nemôžem nikde nájsť o PA5..no,im už nič iné ako veľké veci ani neostáva,nakoľko všetky prvky už vyčerpali a opakovať sa donekonečna nedá,keďže je to jeden neustále sa rozvíjajúci príbeh a nie nezávislé pokračovania..ak máš nejakú dobrý zdroj na info o PA5,daj link čo ty na to..

na příspěvěk reagoval PETOS

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Tak tak, Toby jednoznacne skvela postavicka a v zaveru ta babka...no proste ta scenka kdy hleda deti, vyjde z baraku po ty verande k stodole, otevre dvere a tam ten babinec, no proste mam husi kuzi uz jenom z toho ze to pisu, to byla neuveritelna scenka a pak to 5ti-minutovy psycho po tom...PA3 vladne serii!!

na příspěvěk reagoval srncek

PETOS

PETOS (hodnocení, recenze)

Ja osobne ak uvidím v obsadení PA5, Hallie Foote, tak strieľam šampanské.

PETOS

PETOS (hodnocení, recenze)

srncek

 Tak to sa dá jednoducho vyriešiť. Práve to že je bosorka, môže tvorcom hrať do karát. Jednoducho, pomocou mágie môže ziť dlho a navyše tvorcovia, sľubujú veľké odhalenia, takže sa môže v pohode stať, že práve Lois a Toby, sú hlavou celej záležitosti. Čiže takto sa dá prepojiť celá séria.

 To že tam bude nejaká postava EMO, tiež hrá do karát. Buď bude ako spočiatku nezainteresovaná alebo už od začiatku, bude vyznávať priority, (ako to nazvať), sekty.

na příspěvěk reagoval srncek

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

PETOS

Tak o starej materi mi dva krát hovoriť nemusíš,záverečnú pasáž v jej dome PA3 som zažíval pravý teror,čo mne sa stáva pri filme fakt málokedy..lenže toto je FF a Louis v jej časoch slávy a začiatkov,ak teda narážaš na ne moc tých kamier veru nemala ako mať :) Potom by to už museli dávať len ako to,čo sa dialo po konci trojky a to by bol zase návrat späť v čase,čo by absolútne stavalo PA4 do nezymselnej a zbytočnej roviny..je tu jasný návrat do reality dnešnej doby a nič iné,ako niečo "väčšie" si už predstaviť neviem..strašenie v dome už nemá čo ponúknuť a oni to dobre vedia..sám som zvedavý.

na příspěvěk reagoval PETOS

PETOS

PETOS (hodnocení, recenze)

srncek

 Áno dej v dvojke so mnou pohol ale bohužiaľ inak ako by mal. Totiž mal by ma vystrašiť no v skutočnosti ma to len zaujalo. Nijaký efekt vystrašenia tam nebol. Efekt zaujatia, je vhodný pre krimi thriller ale rozhodne nie, pre horor.

 Čo sa týka ku koncu (podotýkam deja) PA4 a pôdu pre PA5, niesom proti. Globalita je rozhodne vhodná, no na druhej strane, by ma predsa len viac zaujal návrat k PA3, Grandma Lois, ešte istotne nepovedala posledné slovo. A okrem finále jednotky, bola jediná ktorá so mnou v tejto sérii zamávala.

na příspěvěk reagoval srncek

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

PETOS

Pokiaľ tvorcovia nezačnú v PA5 tam kde 4ka prestala,resp. koniec 4ky som osobne pochopil ako ukážku súčasného stavu,kam to až všetko dospelo a teraz nech príjde vyvrcholenie!Ak spravia iný krok,budem nasratý už aj ja.A ešte k dvojke-to s tebou ani trochu nepohol ten pocit,že "KURVA ČO VŠETKO SA DIALO,POKIAĽ SOM SA DÍVAL NA JEDNOTKU?!"..

na příspěvěk reagoval PETOS

PETOS

PETOS (hodnocení, recenze)

 Krátky pohľad na jednotlivé časti.

 PA1, Dosť dobrý film. Síce aj tam sú dlhé zábery v podstate o ničom ale to až tak nevadilo, keďže aj tie prinášali aké také napätie. Záver, bol dosť dobre premyslený, mohol slúžiť ako pre uzavretý dej no aj ako pre pokračovanie.

 PA2. Tu sa ukazuje syndróm, pokračovaní, tvorcovia sa síce snažia film vylepšiť, no práve naopak sériu zhadzujú. Je pravda, že človek sa možne trocha začne báť, no rozhodne sa nebojí tak dlho ako pri jednotke.

 PA3. Najlepšia časť série. Tvorcov asi osvietilo a hoci nám servírujú strach, už počas filmu, to pravé drásanie nervov, príde až v dome starej mame Lois. Jednoducho zatiaľ vrchol celej série.

 PA4. Opäť pád. Síce sa snaží film vystrašiť no väčšinou ide o varenie z vody a takmer záverečný efekt ala Made in Šľahnutý a manták, bol len bodkou, za týmto krokom vedľa.

 

Neostáva, nič len dúfať, že bude trend pokračovať a po zlej časti, príde časť, kde sa bude človek aj trochu báť.

na příspěvěk reagoval srncek

 (hodnocení, recenze)

srncek

Mě se ten komentář zdal trochu nasraný, ale to je jedno.... já sem v tom filmu hledal to co mi řekli v traileru (jo sem naivka) neříkám, že sem hledal "Nejděsivější horor všech dob" nebo co to tam mleli, ale horor sem hledal... nenašel a nikdo mi neřek, že mám hledat něco jiného, když se dívám na horor chci... většinou se chci aspoň bát, ale vzhledem k tomu, že většina hororů jede čistě na gore a lekačky natož strach v nich nefungují, tak se spokojím s tím... že koukám na horor, ale tady nich.... Nemá cenu se hádat... teda vlastně diskutovat o subjektivním vnímáním filmů stejně se nikdy nedomluvíme.... a pokud můj smích, tvůj komentář nějak urazil tak to se velice omlouvám nikoho jsem nechtěl  :D

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Prečo si hneď každý myslí,že je ten druhý nasratý,keď napíše trochu dlhší komentár neobsahujúci len typický trojslovný dementný obsah ako tu obvykle po diskusiách čítavam? :) Viem,že sa vám Slovenčina na piču číta neboj.Mne Čeština úplne v pohode.. spomínam slobodu slova,nakoľko sa tu vždy každý týmto oháňa,ale to nie je to isté tolerovať názor na film a tolerovať výsmech..veď ako whatever man,ale presne som ťa odhadol-proste si mal všetky tie postavy totálne na saláme a hľadal si vo filme niečo úplne iné ako ja a mne podobní a tým pádom chápem,že sa ti to nepáčilo..tu to všetko končí.

 (hodnocení, recenze)

srncek

za prvé doufám že oceníš to že sem vášnivý komentář přečetl celý! :) a slovensky... to nechci aby sis to nějak špatně vyložil = nic proti slovensku jen se mi to tak dobře nečte, ale to je jedno... stejně mě za zjebeš! nevím čemu se tu tak rozčiluješ... svoboda slova, proč ne? já sem řekl svůj názor (mám tam napsané ,,... i když podle mě už 1 byla brutální nuda..."). Rozčiluješ se, že ten tvůj komentář (při té svobodě slova) asi schazuju, ale pak uděláš to samé začneš schazovat ten můj (i když uznávám asi ne nijak hvězdný!) a pokud si nasraný, že sem si dovolil smát se u tvého komentáře - s tím nic nenaděláš já mám prostě 2jku zafixovanou za nejvíc nahypovanou sračku co sem za poslední dobu viděl... uznávám, že mi bylo jedno jak se postavy cítí, protože mě to prostě nezajímalo - nebyli mi sympatičtí a pořád po sobě řvali kraviny. Jediné v čem s tebou souhlasím, že jsem po skončení té nudy řekl ,,co se stalo s tím děckem a s tou babou?" jinak nic! Sice se taky rád nechává napínat jak guma od trenýrek (to sem si nadběh) až do poslední chvíle, ale něco se tam musí postupně dít a u 2jky to chybělo... tam se pokud si dobře pamatuju a že už to je dlouho co sem to viděl nedělo vůbec nic, Prostě dvojka je podle mě nudná blbost, podle tebe ,,PA 2 je o level vyššie neť PA1" a co jako? Neuděláš se mnou nic... já už se s nikým tak dlouho v diskuzi nehádal .D

na příspěvěk reagoval srncek

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Kurva tak ČSFD,Miesto kde sa každý oháňa slobodou slova,názoru a vkusu,sa ty ideš pokakať od smiechu,že poviem že PA 2 je o level vyššie neť PA1,pričom obe považuješ za sračky..ty musíš byť iný borec,keď ešte aj v dvoch na hovno filmoch dokážeš tak skvostne posúdiť kvalitu,že ťa do popuku rozosmeje,ak ich niekto rozlýši čo sa kvality týka..ÁNO,pre mňa bola o level vyššie nakoľko PA1 som si kúpil asi rok pred dvojkou originál v obchode a nebol som z toho teda vôbec dva krát nadšený,nakoľko mi to prišlo až moc lacné a po roku som si čisto z nudy zapol PA2  a bol som z toho v piči..už len fakt,že je to prakticky súčasť jedného deja PA1 prakticky plynúci v ten istý čas a týka sa to už rodiny,s novorodencom a teenagerkou je iný pocit než párik dvoch mladých niekde v strašidelnom dome s duchom..ja som práveže na tie predlhé zábery striedajúce monotónne pohľad na bazén,izbu s deckom,chodbu a rád sa nechávam naťahovať až do poslednej únosnosti a od záberu,keď sa Katie objavila v noci za tým chlapom a začalo sa peklo,úspešne predchádzajúc záber v kuchyni,pivnici a mnoho iného,tak proste to bolo pre mňa viac než husté.Ja sa trochu zameriviavam aj na psychiku postáv.Čo asi zažívala tá mladá baba,ke sa vrátila z tábora či kde to bola po 10 dňoch a nájde si rodičov v rozklade zapáchajúcich v dome,decko nikde pričom už sama bola hodne terorizovaná tými udalosťami než odišla,plus posadnutá žena (Katie) si len tak odvedie novorodenca boh vie kam a atď..mám isté zážitky aj vo svojom živote,preto to beriem všetko trochu inak,než len ľudia,čo sa chcú trochu pri PA pobaviť či vyľakať..PRETO. No a 3ka je čisté psycho a nášup to bez debaty a 4ka medzičlánok,návrat do súčasnosti..nemám čo viac dodať.

Uživatel srncek smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

Havaj8

jo... směju se tomu 2 lepší než 1... i když podle mě už 1 byla brutální nuda a nevím proč sem to dokoukal (a u 2jky to nechápu už vůbec!) k 3 mě přemluvil kámoš, který se mi snažil nakecat že to není taková srajda jako 1,2 a překvapivě měl pravdu a 3jka mi přišla dost dobrá... no a k 4 sem se ještě nepřemluvil, protože už 4 filmy vím co mě čeká!

na příspěvěk reagoval srncek

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

PETOS

Takle nejak bych to rekl taky. 1 a 3, pak 4 a nakonec 2...ta mi prisla nejnudnejsi a to ze ja PA mam rad.

PETOS

PETOS (hodnocení, recenze)

Doterajšie časti sú kvalitovo rozdelené. 1 a 3, sú dosť dobré a 2 a 4 sú horšie až veľmi zlé.

na příspěvěk reagoval Havaj8

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Havaj8

Mě ale třebas dvojka chytla o moc více jak jednička, ač i jednička byl slušnej počin, ale přesto bych se s tvrzením že dvojka je o lvl lepší stotožnil spíše...

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Jestli se smejes tomu vyroku, tak souhlasim s tebou, jednicka byla mnohem lepsi nez dvojka

na příspěvěk reagoval Jakkob

 (hodnocení, recenze)

srncek

,,Dvojka je o level lepšia než 1ka...." a já přestal se smíchem číst :D

na příspěvěk reagoval Havaj8

Uživatel smazal svůj příspěvek.

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

blanes

..ale stále hľadám logiku v tom,prečo si niekto zapne 1ku a potom až 4ku.. :) To nevieš ísť na to postupne?Obzvlášť ak ide o jeden príbeh ktorý spolu súvisí?PA nie je James Bond..

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

blanes

Dvojka je o level lepšia než 1ka,trojka zase o dva levely lepšia než oba pred ňou,tak preto ľudia dosť kydajú na 4ku..ale 4ka je natočená dobre a logicky..je to taký medzistupeň a všetko by to malo riadne naložiť v 5ke..4ka je proste slabšia oproti 3ke a to o hodne a ak si raz zvykneš na niečo lepšie a stúpajúce,potom ťa brutálne naserie ak dostaneš krok dozadu :) Ja som spokojný aj so 4kou,obzvlášť s Unrated verziou..

PETOS

PETOS (hodnocení, recenze)

blanes

Tak ak si nevidela, dvojku ale hlavne trojku tak fakt nemáš prečo tento film odsudzovať.

blanes

blanes (hodnocení, recenze)

Neviem preco ten film, tak odsudzuju... Mne sa to zdalo dobre... Koniec ma dostal, kedze som nevidela 2 a 3 necakala som, ze .... Neprezradim!

na příspěvěk reagoval PETOS, srncek, srncek

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Zkusil sem to doma i v dabingu a i kdyz sem vedel co pride, stejne me to dokazalo prekvapit...holt se to chce do toho filmu vzit, nikdo neni nebojsa, a kdo rika ze jo tak si to jenom namlouva...

Reklama

Reklama