Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rob Haley (Dougray Scott), nadějný londýnský šéfkuchař a restauratér, truchlí po ztrátě manželky. Povzbuzen svým nechvalně známým přítelem a skutečným televizním šéfkuchařem Gordonem Ramsayem se rozhodne oživit svůj život tím, že ze zchátralé venkovské hospody udělá gurmánskou restauraci. Tím padne do oka – a do chuti – krásné americké kulinářské kritičce Kate Templeton (Claire Forlani) a oba si záhy napíší milostný recept, po kterém se jim nasytí srdce – i žaludky. (PítrsM)

(více)

Recenze (7)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som sa k tomuto filmu dostal len vďaka Michelle Ryan (btw. veľmi sympatická herečka). Nečakal som od toho vlastne nič extra, a preto som neni ani sklamaný. Bol to jeden z tých úplne priamočiarych romantických filmov, ale veľmi sa mi páčilo to kuchynské prostredie, ešte k tomu aj na anglickom vidieku. Takže celkom fajn oddychový film, hoci tých prvkov komédie tam bolo strašne málo. Ale to nevadí - bol to proste film, pri ktorom si človek mohol oddýchnuť, nemusel nad ničím rozmýšľať a len sa tak nechal unášať jednoduchým dejom. Aj keď to malo jemne dramatickú zápletku - keď niekto nedokázal rozdýchať to, že niekto si v ich dedinke rozbehol nejaký biznis a zrazu je tam o čosi živšie. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduchý film s veľmi jednoduchým dejom. Nechcem tu popísať celý dej, len asi toľko, že kuchár (L. Boardman) sa po tragédii vráti späť ku vareniu v novom prostredí. Samozrejme mu budú pomáhať jeho malá dcéra a priatelia. Odporúčam všetkým, ktorý majú rád varenie a romantickú lásku. C. Forlani je ešte stále v dobrej forme. Škoda, že sa v poslednej dobe vo „väčších“ filmoch neobjavuje. PS: Ten puding chcem taktiež ochutnať!!!! Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Co o tomhle napsat... Jednoduché, průměrné... Kvalita, která se dá očekávat Zhruba tak v sobotu, ve dvě odpoledne, Prima love... I když tam by to možná vyskočilo nad průměr ;-) ()

Uesbe 

všechny recenze uživatele

Bolo to dobré. Lebo v skutočnosti to bola paródia na všetky tie Lásky na cesnaku a Psychózy pána šéfkuchára. Gordon a jeho štvrtá stena mi to len potvrdili. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

Heywood 

všechny recenze uživatele

Dougray Scott je pod mou ochranou a tak vezmu na milost i tenhle pohádkový a kýčem prolezlý film. Navíc na  Claire Forlani se dobře dívá a film balancující na hraně parodie, prošpikován anglickým venkovem a západy slunce nabízí hepáč předem očekávaný. Ale takže moc jiskření tu není. A tím film i ztratí kouzlo překvapení, protože tu také žádné není. Takže trochu i nudí. Jo. 3 hvězdy po lahvi chardonay a při vzpomínce na Enigmu, kde byl Dougray Scott v jiné lize. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

ano, svět není spravedlivý. Hlavnímu hrdinovi je 46 a vypadá jako vcelku mladej chlap. Hlavní hrdince je 40 a vypadá jako obotoxovaná nechci říkat co (krásné kritičce - abych se nesmál. To Michelle Ryan je podstatně zajímavější pro mé oko). Co k tomu říci, naprosto primitivní romantická linka, prostě se potkají a oba se asi 10 vteřin potácejí v mrákotách a lapají po dechu, aby divák jó viděl, že jiskra přeeeeeeeeeskooooooočila. K tomu musí být lehce humorný partner, musíme mít odporného slizkého nepřítele, nějaké dítě se taky hodí, druhé dějství musí dopadnout špatně, ale konec vše napraví. Kristepane. Navíc kameramanovi bych pozastavil licenci, protože občas světla vůbec nejsou odtamtud, odkud by jít měla, prostě přisvěcování si nehlídali. Ale manželka byla velmi spokojena po únavném dni mohla vypnout mozek. Aby bylo jasno, dobře udělané romantické komedie jako je třeba Notting Hill a mnoho dalších mám velmi rád, ale tohle je ohlodaná kost s minimem šlachovitého masa. ()

Reklama

Reklama