Reklama

Reklama

Recenze (3)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem v nějakym dobrym rozmaru či co, pět hvězdiček jako bych rozdával na potkání. Ale všechno má svý důvody a Monday Monday přes jistý (opět vědomý) nadhodnocení neni výjimkou. --- Vskutku neuvěřitelně příjemná zábava. Peripetiemi zaměstnanců a jejich více či méně oddělenym sledovánim, decentnim humorem i sotva vídanym důrazem na autenticitu Monday Monday nápadně připomíná Twenty Twelve. Akorát se odehrává na většim prostoru, neni to zrovna mockumentary a vrchem přidává flashbacky (i celkově určitou dějovou konstrukci). Což nutně neznamená kvalitnější podívanou než v případě Twenty Twelve, ale ... aspoň Monday Monday nepůsobí ohraně. --- Co ještě oba projekty spojuje, je pak tahleta Morven Christie. Zde s postavou vyloženě k zulíbání a k fandění až za hrob, takže se na tu obligátní (a sympaticky klišovitou neklišovitou) tečku snad i normálně těšíte. --- Vážně jedna z těch seriálových postav, pro který prostě koukáte a koukáte, a zubíte se a zubíte, a rozplýváte se a rozplýváte. Přitom ji, uvažte, hraje SKOTKA!! (Leč "odakcentovaná".) --- Mimochodem fanoušky Mirandy bude jistě zajímat, že se tu (krom Ellise) potkáte i s Hart samotnou, a to ne v uplně bezvýznamný roli. Naopak jde o stálici humorný složky. ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Nenajdete tady nic vyloženě dechberoucího. Žádná postava mazaného a velmi šikovného Sira Humphreyho, ani řvoucího Malcolma Tuckera, není tam strašně nesympatický nebo zákeřný záporák či vedoucí ... je to v podstatě takový normální kolektiv ve firmě, která mezi zaměstnanci má své exoty, své hodné i zlé postavy a své páry. Neměla jsem pocit, že by tam šlo o něco velkého. Jen se koukáme jak to v práci a někdy i v soukromí zvládají, což není nezajímavé. Nevím, zda by to mohl být materiál na několik sezon, ale za 7 dílů se rozhodně nestihne omrzet Ty dva večery, které jsem Monday Monday věnovala nebyla ztráta času. ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Na britských seriáloch takéhoto typu sa mi páči tá autenticita k životu obyčajných ľudí. Nepreháňajú to zbytočne prehnanými šialenstvami a charaktery postáv sú pekne čitateľné. Monday Monday mi trochu pripomínal iný britský seriál Sirens. Aj keď sú oba z úplne iného prostredia, z oboch na mňa sálala neskutočná pohoda a nemala som chuť nikdy odtrhnúť oči od obrazovky. Príjemní herci, zapeklité situácie, vtipné rozhovory a aj chytľavé hlášky: "Okay, What do you want? Coffee, tea, me?" Skvelé. ()

Reklama

Reklama