Reklama

Reklama

Zase single

(seriál)
  • USA The Exes
USA, (2011–2015), 22 h 18 min (Minutáž: 20–23 min)

Tvůrci:

Mark Reisman

Hrají:

Donald Faison, Wayne Knight, David Alan Basche, Kelly Stables, Kristen Johnston, Kim Poirier, Diedrich Bader, Janina Gavankar, Edi Patterson, Kevin Daniels (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(64)

Obsahy(1)

Stuart (David Alan Basche) je čerstvě rozvedený a chce začít nový život. Stěhuje se do bytu, kde jeho spolubydlící Phil (Donald Faison) a Haskell (Wayne Knight) mají výhrady k jeho nastěhování. Byt je ovšem ve vlastnictví Stuartovi rozvodové právničky Holly (Kristen Johnston), která bydlí přes chodbu a která je ochotna mu pomoci z jakékoli šlamastiky. (R´Hell)

(více)

Recenze (2)

Vlad 

všechny recenze uživatele

Slabe. Zacnina to uz znelkou, ktora je tak uboha a bez napadu, ze posobi az parodicky. Dej je superplytky a postavy nemaju hlbku. Faisonovi uloha Barneyho z HIMYM neviem ci nesedi alebo nejde, ostatne postavy aj skoda komentovat. Jediny, kto podava skutocne dobry vykon a nehra je Knight... Najhumornejsi na celom serialy je (vyskovy) kontrast Johnston vs. Stables, ale to ma bavilo tak 2 casti, potom to uz bolo len divne. Sotva 40% ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Pilot: Solidní začátek za 4 hvězdy. Sešli se tu 3 z mých oblíbených sitcomových herců (Kristen Johnston a Wayne Knight z 3rd Rock from the Sun, a D. Faison ze Scrubs), tak jsem byl zvědav. Po pilotním dílu jsem pokračoval dál, bohužel další díly s kolísající úrovní od nudy po průměr. ()

Reklama

Galerie (62)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama