Reklama

Reklama

Lukostřelci

  • Jižní Korea Choejongbyeongki hwal (více)
Trailer

Zrodila se legenda. Akční historický velkofilm s propracovanými bojovými scénami. Za válečných let druhé invaze Mandžuů do Koreje roku 1636 se Nam-Yi a jeho malá sestra Ja-In stanou svědky popravy svého otce a sami jen náhodou uniknou smrti. Když oba vyrostou, z Nam-Yi je skvělý lukostřelec a Ja-In se chystá na svatbu. Uprostřed obřadu je ale napadne horda nájezdníků a Ja-In je unesena přímo ze své svatby. Mandžuové ji prodají knížeti Dorgonovi, v jehož službách je jeden z nejlepších střelců, velitel a elitní bojovník Jyu Shin-Ta. S ním a jeho vojskem se bude muset Nam-Yi utkat, bude-li chtít sestru zachránit. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

roning85

No to by som zas netvrdil, ale áno dá sa povedat že su na úrovni amerických. Fakt vedia točit kvalitné filmy!

BMW12

BMW12 (hodnocení, recenze)

Parádní film zaměřený na lukostřelbu! .. A musím uznat kvality Jihokorejců, Čínanů a pste techto lidí z východu, páč umí točit fakt parádní filmy! :-)

gab0

gab0 (hodnocení, recenze)

juchuu, videl som prvy film, v ktorom hraju sami ryzojedi..tento historicky zaner budem dalej vyhladavat..

davistercz

davistercz (hodnocení, recenze)

Český překlad filmu "War of arrows" na Lukostřelci? To si ze mě už děláte ale srandu jej. ten český dabing a překlad no :D

TomikZlesa

TomikZlesa (hodnocení, recenze)

máš pravdu Beastmaster4 je kokot střelit mu ten čtvrtkilovej šíp do prdele :)

Ozo

Ozo (hodnocení, recenze)

Kdyby se ten kokot Beastmaster4 aspoň naučil česky, když už je tak rozhořčenej, že to byla ptákovina. Takže, milý retarde, ve všech třech případech, kde zmiňuješ psy, má být měkké i.

Reklama

Reklama