Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Přijde charismatický bostonský detektiv D.D. Warrenová (Carla Gugino) na stopu bezcitnému vrahovi, jenž za sebou zanechal mumifikované ostatky šestice žen nalezených v odpadní šachtě? A zjistí, co bylo jeho motivem? Snímek vycházející z pera novelistky Lisy Gardnerové si ke zpracování vybral zkušený newyorský televizní režisér John Gray (Posel ztracených duší, Císař Augustus). (Conspi)

(více)

Recenze (4)

Hopi 

všechny recenze uživatele

Připadalo mi jako by někdo vzal jeden díl kriminálního seriálu, natáhnul ho jako sopel a snažil se udělat co nejvíce zvratů. Pokud máte rádi kriminálky, přidejte si jednu až dvě hvězdičky. Moje jedna hvězdička je za Bridget Regan. ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Polo-solidní krimi, polo-líbivá romance, polo-napínavé, tak nějak všemu chybí polovina. Prolínají se vztahy a dedukce ve věci vražd mladých žen, tajuplné minulosti potenciální další oběti, nervové kliniky a jejích pacientů. Typický napínavý konec s vrahem, plno zvratů do nekonečna. Policajti dobíhají na poslední chvíli, asi se jim porouchala siréna, zloduch se vykecává místo akce ... ach jo. Ani jako TV-produkce nic moc. ()

Reklama

Reklama