Reklama

Reklama

These Vagabond Shoes

Krátkometrážní / Drama
USA, 2009, 6 min

Recenze (8)

kingik 

všechny recenze uživatele

Nejvíc sexy žena světa Scarlett Johansson se chopila scénáře a režie, Kevin Bacon si nasadil boty toulavý a vydal se na procházku po téměř vylidněném NY.Obešlo se to bez sáhodlouhých dialogů a vsadilo se citelně na obrazovou stránku. Obrazově se tenhle krátkometrážní filmík inspiroval u artových kolegů, vynechaly se barvy a odstíny se sladily do romantického podzimního rozjímání se svačícím Kevinem Baconem na molu za šumění moře. Kolik asi musel sníst těch baget a vypít drinků než byla paní režisérka spokojená. Jako divák jsem právě při této scéně dostal hlad, ale to ostatní se mně už za pár dní až tak nevybaví. Jo, v NY je krásně. Jen by to chtělo trochu víc života do toho šestiminutového (diváckého) umírání nebo spíše usínání. Mé hodnocení: 40% ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Kraťas natočený původně pro New York, I Love You, ale byl vystříhnut, protože se tématicky "nevešel". Ikdyž by té shrumáži krátkých romanťáků určitá dávka artu prospěla, tohle snad ani art neni. Každý má rád na New Yorku něco jiného a Scrarlett zřejme tráví volné chvíle s bagetkou u vody. Tato letmá rádoby imprese je ale totálně prázdná ()

Simpoch 

všechny recenze uživatele

Takový pokus o nastínění New Yorské atmosféry. Všechna negativa vyváží jedna bagetka na nábřeží... no jako fór dobrý. Palec nahoru. ()

Perverz 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím co tímto autorka myslela, ale moc se jí to nepovedlo. Snad někdy příště Scarlett, chápej dal bych ti pět hvězd ale musím být trochu objektivní. ()

Dusty 

všechny recenze uživatele

Proč to sakra natáčela? Jediné co se mi líbilo je poslední scéna s hot dogem. Jinak to je celkově divné a o ničem. ()

dejavu26 

všechny recenze uživatele

Vykradená hudba Phila Glasse z Koyaanisqatsi má patrně navodit pocit industriálního osamění a nesmyslnosti lidského počínání. Leč - nějak se nepovedlo. Pro vzbuzení pocitů je třeba, aby mne autor někam zavedl a k tomu potřebuji víc, než to, co předvedla režisérka a scénáristka Scarlett Johansson zde. Film chápu jako pokus Scarlett nám ukázat, že má na víc, než být jen sexysymbolem. Snad tedy někdy příště, až to bude mít i nějaký nápad. Docela mne pobavilo, kdo téhle broskvovině dal pět hvězdiček a - ano, jsou to ti, kterým kraluje Scarlett jako nejoblíbenější herečka v jejich žebříčcích popularity. ()

Reklama

Reklama