Reklama

Reklama

Zásadový a hrdinský policista Bajirao Singham vede policejní stanici v jedné malé vesnici na předměstí Goa. V Goa však tvrdou rukou vládne místní mafiánský boss Jaykant Shikre. Singham i Shikre si zkříží cesty a není jasné, kdo se stane vítězem. (ROBOTER)

Recenze (34)

Fony 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit, film osciluje někde mezi odpadem a 100%. Pokud jde o přepísknuté akční scény a pár dalších věcí, jako je hlavní záporná postava, která neustále nádherně přehrává, řve a valí bulvy (!), nebál bych se použít pojmy jako legendární nebo kultovní. I za kňoura Ajaye Devgana mám chuť napálit do hodnocení poctivých 5 hvězd. Ale pak si vždycky vzpomenu, že je to i na indické filmy celé až moc roztahané, hudební vložky překvapivě naprosto nudné a humor občas sklouzává někam do rovin taškařic Zdeňka Trošky, bohužel. 70% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Celkem ucházející komediálně-policejně-akční parodie, které bohužel škodí typická bollywoodská stopáž a nepovedený nepochopitelný pokus o jakési drama, které tu bylo přinejmenším navíc. Vzít to do rukou někdo zkušený, mohl se film zařadit někam po bok Police Academy či Hot Shots!. ~~~ PS: RED (2010) vs Singham (2011) - a teď kdo od koho, případně odkud odjinud? ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JÁ, BAJIRAO SINGHAM SE ZAVAZUJI K NAPROSTÉ ODDANOSTI PLNĚNÍ SVÝCH POVINNOSTÍ, POCTIVOSTI, ČESTNOSTI, NEÚNAVNOSTI, NESTRANNOSTI A SLUŠNÉMU CHOVÁNÍ KE VŠEM“..... /// Nikdy neváhá, před ničím neuhýbá, nic ho nezastaví, padouchy nešetří a dobré chrání. Je nejsilnější ze všech. BAJIRAO SINGHAM JE NIČITEL ZLA! A indickej Chuck Norris! Když bych měl vo někom prohlásit, že se umí bavit jako malý děti, tak jsou to rozhodně Indové – nebo aspoň jejich filmová produkce. Zvláštní je, jak je ten jejich dětsky naivní humor nakažlivej. To samý platí vo scénáři a režii. Ale výsledek? Šílenej! Dobro vítězí nad zlem v tý nejprachsprostější patosácký formě, nechyběj popěvky (přetoč to!) a vlastně je to celkem dobrej návod, jak zatočit s tou politickou chátrou. 3a½? 4*! Páč kdyby se mě někdo (třeba vo půlnoci) zeptal, jestli neznám nějakou píčovinu, u který by se mohl beztrestně pobavit, můžu s klidem říct, že bych vo něčem věděl (a navrch přidat ještě několik dalších indickejch filmů…). A co vy? Nestejská se vám po nevohroženejch gerojích? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Podal jsem si inzerát, že hledám nějakýho nevohroženýho hrdinu, kterej by zatočil s parchantama v tomhle státě. (Haló, to seš ty Žito44?) 2.) Jmenuji se Petr Lessy a chcu zjistit, kde jsem tenkrát udělal chybu. 3.) Thx za titule ,,Matyáš Kosik“ a ,,Remini“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR *** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Ajay Devgn na mňa v každom filme doteraz pôsobil ako "mystický muž" ani v tomto filme tomu nebolo inak. Príjemná spočiatku akčná komédia neskôr už len akčná (škoda) o policajtovi, ktorý sa drží zásad a je čestný v strete so zločincom skrývajúcim sa v kabáte politika podnikateľa (ten by sa v našom štáte mal kde realizovať). Akcie naozaj podarené, s notnou dávkou nadsázky, však prečo nie, zvládli to dobre. vybojoval svoj boj s hordou zlosynov a šťastne sa popri tom zaľúbil do Kajal Agarwal, ktorá je pre mňa novinkou, ale veľmi príjemnou, výrazná s komediálnym talentom, romanticky sa v tomto filme nemali kde herci priveľmi vyjadriť čo je z môjho pohľadu škoda, viac romantiky by nebolo na škodu na vyváženie tej ohromujúcej akcie. Ani Ajayovi nemožno komediálny talent uprieť, na rozdiel od tej romantiky, veľa filmov som s ním ešte nevidela, ale rada by som ho videla v klasickej lovestory, musím niečo vypátrať ... ()

zette 

všechny recenze uživatele

Velmi zabavna podivana, akcni sceny jsou jako z jineho sveta, tedy indickeho. Pokud divak nebere film smrtelne vazne, asi se velmi dobre pobavi. Singham si pred Rambem, Norrisem a jinym zapadnim hrdinum v nicem nezada a ma vznesene poslani-zlikvidovat korupci v policejnim sboru. Singhamovy souboje jsou blaznive, ale kamera je precizni. Solidni herecke vykony, pekna herecka v jedne z klicovych roli a hezke pisnicky, ty jsou ale na indicke pomery sotva prumerne. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama