Reklama

Reklama

Saint Anthony

  • Slovensko Svätý Anton
všechny plakáty

Obsahy(1)

Boží cesty jsou nevyzpytatelné... Sv. Antonín, rodným jménem Fernando, se narodil v období středověku v Portugalsku v Lisabonu jako syn šlechtice. Po silném zážitku Boží moci při setkání se zlým duchem se rozhodl, že se stane knězem. Přidal se k bratrům františkánům a vydal se na misie - dělat svět lepším. Spolu s jeho věrným společníkem, bratrem Eliášem, cestoval z Afriky do Itálie a hlásal všude Boží slovo. Během cesty se i díky svému řečnickému umění a příkladnému způsobu života stal jedním z nejznámějších kazatelů své doby. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Svätý Anton" sa narodil pätnásteho augusta 1195 v portugalskom Lisabone. Jeho rodné meno bolo Fernando de Bulhões. Stal sa kňazom, rehoľníkom. Bol kazateľom slova božieho vo Francúzsku a Taliansku. Zomrel v roku 1231, vo veku tridsaťpäť rokov. O rok neskôr ho pápež Gregor IX. vyhlásil za svätého. V roku 2007 bol o tomto svätcovi natočený životopisný animovaný film, ktorý bol na Slovensku distribuovaný ako súčasť podielu pre členov Spolku sv. Vojtecha na rok 2009. *** ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Treba upozorniť všetkých, že toto nieje len taký animák s náboženským zameraním, kde sa sem tam objaví nejaká postavička z Betlehemu. Je to vyložene "náučný" animák pre deti rodičov, ktorí sú pobožní a tento animák sa im snaží všetko vysvetliť. Síce je plný násilia, ale aj tak sa asi už pár krát na školách premietal na hodine náboženstva. Animácia je príšerná, respektíve tváre postavičiek. Hranaté a tak podobne. Postavy sú dosť nevýrazné a nezaujímavé. Môžem akurát tak pochváliť slovenský dabing, ale to nieje zásluhou snímky samozrejme. Tú hodinu a 20 minút sa dá prehltnúť, nie sú to náboženské muky a aj ja ako ateista som to v pohode zvládol. ()

SANNY22 

všechny recenze uživatele

Pekný príbeh, ale jediné čo sa mi tam nepáčilo bola tá grafika, inak v pohode. Bolo to celkom aj komické, hlavne keď tie postavičky utekali a ten tučný vtáčik čo vyzeral ako z Angry birds :D ()

Reklama

Reklama