Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bizarní příběh se odehrává v západním Amsterdamu, kde virus mění lidi v krvelačné zombie. Přestože teče hodně krve a je usekáno mnoho končetin, je v této bizarní hororové komedii čemu se smát. (JasonCZ)

Recenze (5)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ono to až také nablblé nebolo, presne tak , ako ani nejako mohutne veselé. Na Juana to nedovidí a Shaun je iná liga. Prvoplánovaný " zombiejoke " bol očakávaný a pár vymodelovaných kántrovačiek úroveň filmu nijako mohutne nedvihol. So zombie komédiou musí prísť niečo preďaleko originálnejšie a to žiaľ funguje len v pár kraťasoch. Afro nigga a celková príprava SZWAT ( special zombie weapons and tactics ) za aktívnej účasti 70´s disca nezapôsobila.. Dej obligátny, ako aj námet, avšak uhrané a nasnímané OK. Ako prvú stretávku daného žánru si radšej dám repete z prvopočiatku a verím tomu, že tušíš, odkiaľ to rátam. Ale inak, napriek opozeranosti - snímateľný snímok. P.S. Pri kántrovačkách Mi prevaha zelenej nad červenou nevadila a neviem prečo, asi kôli AmsterDamned zombie fláku. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nakonec mi z toho vychází ten průměr, protože nějaké originální nápady tu jsou, zápletka také celkem funguje, a některé gagy opravdu mají potenciál vás odrovnat. Pokud dojde na emotivnější momenty, je film v podstatě nefunkční, ale snahu nelze tvůrcům upřít, navíc vizuálně snímek dokáže překvapit. Není to skvělé, ale doporučit by se to snad i dalo, pokud nebudete podle traileru čekat příliš. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Je to ako vždy: pri traileri vám tečú sliny, a potom zistíte, že ste vlastne videli najlepšie scénky. Ľahký nadpriemer (potešili gagy na Pulp Fiction, Terminator2, Brain Dead). Takže okrem toho, že v Holandsku majú pekné tulipány, dobre si tam zašukáte, kúpite lacnú trávu, tak vedzte, že sa dokážu ubrániť aj Zombi(bi)e inváziii. Kvôli týmto aspektom zaslúžená výhra, ale nie víťazstvo. ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Další pokus o zombiekomedii... proboha vypadá to,že je to fakt obrovský problém natočit něco vtipného a aby se na to dalo dívat. Musejí být všechny tyto filmy "jen" bláznivé komedie. Tahle Nizozemská sračka potvrdila jen to,že i za pár šušňů natočite... opět velké hov..! V tomto případě jsou zombící s nádechem zelené barvy :-( Jediné plus dávám za tu blondýnu - 1% ()

Reklama

Reklama