Reklama

Reklama

Recenze (9)

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Po roce opět parádní show. Kanye West spolu s Maroon 5 to neskutečně rozjeli. Skvělé doplňkové povídaní. Karlie Kroos nový angel v týmu. Škoda odchodu Rosie. Transformers a Jason Statham jí asi popletli hlavu :-) Živě: Kanye West - Stronger, Maroon 5 - Moves Like Mike Jagger, Kanye West & Jay-Z - Niggas In Paris, Nicki Minaj - Super Bass. Hudba: Pretty Reckless - Make Me Wanna, Rihanna - California King Bed, One Republic - Spell On You a Lady Gaga - Born This Way. Bonus: Modelky povídají o tom, když se poprvé objevili ve VS, o tom kdyby byly super hrdinky, o svých fotkách s dětství, o svých oblíbených outfitech, o druhých navzájem. Zvláštní pozornost se věnuje Karlie. Rozebere se část Passion a Spell On You. Odešly: Rosie Huntington-Whiteley a Selita Ebanks. Objevily se: Karlie Kloss, Toni Garrn a další ()

showxman 

všechny recenze uživatele

I přesto, že v tomto ročníku nevidíme Heidi Klum nebo božskou Marisu Miller a všechny hudební vystoupení jsou, jak se mi tak nějak zdá, nahraná na playback, tak musím uznat, že Victoria´s Secret Fashion Show je v současnosti zdaleka nejlepší módní přehlídka/módní show ve sluneční soustavě. ()

peto580 

všechny recenze uživatele

Čo sa holiek týka to je škoda rečí. Tie najvyberanejšie kúsky- skutočne skvosty..... a tá songa Niggas In Paris ma úplne dostala :))) ()

M1k9 

všechny recenze uživatele

Až příliš přeplácané různorodou hudbou. Interpreti mi nesedli. Druhá písnička Kanye a Jay-Z byla mimo. Nicki Minaj završila ten miš maš. K tomu příliš zbrklé střihy. 7.5/10 ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

I Michael Bay v publiku musel vidět, že tentokrát to bylo slabší. Hudební složka byla vyloženě propadák, chyběla mi tam Heidi, ovšem jestli na to koukáte jenom kvůli modelkám, tak ty jsou dokonalé. ()

Deleah 

všechny recenze uživatele

Jako vždy krásné modelky a jako vždy pár trapných rádoby umělců. Nejhorší byla snad Nicki Minaj, ale alespoň jsem se mohla zasmát té její úporné a trapné snaze být za módní ikonu, i když ve skutečnosti vypadá jako klaun, kterému hráblo. ()

Reklama

Reklama