Reklama

Reklama

Můj vysvlečenej deník

  • angličtina My Naked Diary
Trailer 1
Česko, 2012, 102 min

Předloha:

Johana Rubínová (kniha)

Kamera:

Michael Gahut

Hudba:

Petr Wajsar

Hrají:

Veronika Khek Kubařová, Petra Špalková, Berenika Kohoutová, Sandra Černodrinská, Marika Šoposká, Šárka Krausová, Igor Bareš, Ondřej Mataj, Martin Šesták (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Romantická teenagerská komedie o první dívčí desiluzi a hledání skutečného obrazu blízkých, které změní hrdinčin pohled na život... Komedie s příchutí romantiky i hořkosti vznikla podle knižního bestselleru sedmnáctileté studentky Johany Rubínové. Johana (V. Kubařová) žije s otcem (I. Bareš) a nevlastní matkou (P. Špalková). Její vlastní maminka zemřela, když byla malá. Před dvěma lety zažila první velkou lásku, která ale skončila sebevražedným pokusem. Od té doby se Johana snaží milostným karambolům vyhýbat. Štěstí ale nemá – kluk (O. Mataj), do něhož se zamiluje, ji podvede s její nejlepší kamarádkou (B. Kohoutová). Johana se snaží vzpamatovat ze zklamání a zároveň pátrá v rodinné historii, aby se dozvěděla víc o smrti své matky. To, co zjistí, její život obrátí naruby. A Johana si musí připustit, že lidé, mezi nimiž dosud žila, jsou jiní, než si myslela… (Česká televize)

(více)

Recenze (253)

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Kupodivu, nejhůře jsou zahrané dospělé role. A o nějakém režijním vedení se tady opravdu vůbec nedá mluvit. Ale co taky čekat od autora takové prvotiny jako je Chyťte doktora. A přitom předloha má takový dramatický potenciál. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Děj působí sice poněkud neuspořádaně, mele se tu páté přes deváté, ale takový je zřejmě i život dnešních pubescentek. Každopádně jsem se vůbec nenudila. Veronika Khek Kubařová mě svým dívčím půvabem a přirozeným hereckým projevem doslova okouzlila. Hodně se mi líbila i Petra Špalková, která zvládla roli nevlastní matky hlavní hrdinky také na výbornou. (65%) ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Som sa napil tych rybích hoven. Řízný slovenský tatík a dobrý výkon Veroniky jsou věci, co se mi nejvíce páčili. Než ke Snowborďákům, Rafťákům nebo Prcičkám bych film přirovnal asi k Pusinkám. Celou dobu se řeší dospívání všední mladé holky, jak napovídá název. Nudné to nebylo ale ani ničím výjimečné. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Škoda, že mi ta skutečná holka Johana, co to napsala a spolupracovala na scénáři, přijde taková nějaká protlačovaná, skoro jak nějakej protekční fracek. Usuzuju to z toho, že nic moc světobornýho to nebylo, ale přesto to stačilo na to, aby se podle toho natočil film. Nic mi to nedalo, ale nemužu řict, že by to hned bez rozmyšlení patřilo do žumpy. Bylo tam totiž několik docela dobrejch momentů. Potěšil Jaroslav Plesl, Petra Špalková nebo Ján Kuric z Vidieku. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem měl pocit, že vidím Román pro ženy 2. Jenže tady chyběl ten švih, humor, nadhled, herci "tahouni" a celková propracovanost. Jako zmapování maglajzu v hlavě teenagera je to ale docela povedené. Petra Špalková film podrží ve správné chvíli a druhá půlka se tím výrazně zlepšuje. Nevidím to zdaleka na takovou tragédii, jak se tu podává. Je to zkrátka jen o tom, že puberta je příběhově naprosto o ničem, stejně jako tento film. 65% ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento film by se rád prezentoval jako obraz ze života dnešní mládeže, ale není to tak. Žila jsem mezi teenagery 25 let a proto hodnotím snímek jako divácky podbízivý. Mne nezaujal ani prostředím či hereckými výkony, a už vůbec ne příběhem, který tam snad ani žádný nebyl. Postrádala jsem výchovný moment či vzor, protože kouření, pití, fetování a sex není nebo by neměl být jedinou životní náplní dnešní mládeže. To by bylo opravdu smutné. Hodnotím shovívavě, protože chápu, že film nebyl natočen pro mne, spíš pro moje vnuky, a také proto, že jsem v očekávání nějakého průlomu jej vydržela sledovat až do konce. Tento snímek je černou můrou rodičů a výchovných pracovníků. Točí-li se dneska takové filmy, nedivím se, že nikdo nechodí do kina. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Nevie, som na pochybách. Na tento film musíte byť v dobrom psychickom rozpoložení, aby ste si ho vychutnali a prijali taký aký je, inak vás znechutí a otrávi. Nemôžem povedať, že ma vyslovene bavil, ale dalo sa to dopozerať. Bolo to ... zaujímavé?? Svet sedemnástiek z ich pohľadu je zaujímavý, ale aj tak nepochopiteľný. Kubarová krásna, milá a príjemná, aj keď u mňa čúza. Kurvila sa tam s každým, kto jej prišiel do cesty. Ostatné obsadenie ušlo. Jej kamarátky ( Kohoutkova, Šoposká ) pekné, pozeratelné. Úplne najvác zahviezdil Kuric. Jeho scény najlepšie na celom filme. Srandujem samozrejme, ale príjemne ma prekvapil. Mínus je asi finálny strih, keďže zjavne boli vyhodené spojovacie scény, ktoré v konečnom výsledku chýbali. Divák sleduje občas zvláštne prechody zo scény do scény bez logického spojítka. Ale inak príjemný film s krásnou hlavnou predstaviteľkou. 3 z 5 ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Nejradši bych si naflákala za nejasný, ale jasně masochistický pohnutky, který mě přiměly tohle zkouknout. Jinak je na to úplně škoda slov. ()

honza7 

všechny recenze uživatele

mno... na začátek bych napsal, že jsem od filmu ani nic moc neočekával. Česká kinematografie jde pomalu do kytek a tak jsem byl připraven na vše. Děj, který se předpovídal, sem tam vtipná scéna nebo hláška a pokus o psycho zápletky. Taktéž nezklamal režisér "nenápadnou" propagací výrobků. Všechny lahve nemají etiketu, ale lahev JARu na mne vykukuje po celý telefonát apod. To mě vám tak votráví ten film, že už to musím nahlas komentovat. To zase obtěžuje okolí a jsem za blbce a mnohdy i horší věci. Mno každopádně... koukatelné to je, o tom není pochyb. Unešen z toho také nejsem, ale v porovnání s jinýma českýma filmama je to průměr. Proto také odpovídá mé hodnocení. Budu milosrdný a uděluji 3 hvězdy ()

venison 

všechny recenze uživatele

Takové nějaké neučesané.. Spousta dějových linií, minipříběhů, situací ze života, dialogů, ale tak nějak postrádám hlavní dějovou linii ev. pointu na konci.. Puberťáka nepobaví, dospělého nenadchne.. Filmová příležitost pro vznikající generaci budoucích herců.. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Příběh o holce, která se považuje za hodně důležitou, ale není tomu tak. Uznávám, že kdybych byl nezralá puberťačka, tak mě to asi srazí do kolen. Nicméně nejsem. Dají se na tom najít i pozitiva - Kohoutová, Stašová, Žilková, Bareš. Jinak je to film o ničem, ale zase nutno říci, že ničím neuráží. Alespoň ne moc. ()

uiu 

všechny recenze uživatele

Přítel film pustil, protože si myslel, že se jedná o nějaké soft porno. Bohužel jsme byli svědky příběhu 15-leté puberťačky, kterou hraje nejméně o dekádu starší herečka, takže jí prostě neuvěříte ani na sekundu, že jí je 15. To samé s jejími spolužačkami, které vypadají tak na 25, ne na 15-17 let, takže hodně velký fail. Tato puberťačka žije se svým otcem a macechou. U otce si není jistá, že je opravdu její otec, protože má důkazy, že její matka měla poměr s nějakým afgáncem a macechu nesnáší, protože je to zároveň její učitelka angličtiny ve škole (hodiny angličtiny a výslovnost nás opravdu donutila k slzám smíchu, protože herečka hrající tuto učitelku asi sama angličtinu naposledy viděla na základní škole). Tato puberťačka se pokusila o sebevraždu, protože ji její přítel podvedl a neustále má flashbacky vracející ji do blázince, kde strávila nějaký čas nebo do vzpomínek na tohoto bývalého a do toho všeho si začne poměr s učitelem ve škole. Ani jsme to nedodívali, museli jsme to vypnout, protože to vážně bylo moc na naše psychické síly. Už asi 5 let jsem nedala filmu 1 hvězdu, takže to také hodně vypovídá. ()

shantim 

všechny recenze uživatele

Film o puberťácích a pro puberťky, s puberťáckými vtípky a naprosto bez pointy. Nicméně koukat se na něj dá, když nemáte nic jiného na práci. Nejspíše je to způsobeno větší koncentrací krásných mladých hereček v hlavních rolích. 50% hvězdiček ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení a naprosto skvělý závěr, který ometá hromadu nánosů (třeba ten název), které zjevně spoustu "diváků" odrazují. Poté je tu výborná (ale fakt výborná) Veronika Kubařová, která s naprostou lehkostí táhne celý film. Jenže co s tím, i svým zaměřením to cílí někam dolu a taky to hodnocení musí nakonec vypadat. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl název filmu na plakátech, zaujal mě svou nesmyslností... Páč "vysvlečenej deník", to znamená deník zbavenej igelitového obalu, popř. desek z tuhého papíru. A to myslím vzruší tak maximálně nějakého notesofila. Takže já pak filmem samotným nebyl ani překvapen, ani pohoršen, tak nějak jsem to čekal. Hloupý název nemůže skrývat chytrý obsah, že jo. Jak vidím, mnozí komentátoři neovládající češtinu se podle názvu těšili na to, že ve filmu bude pobíhat autorka deníku nahá. Ty bych jemně upozornil, že to dílo ve skutečnosti nenapsala sedmnáctiletá dívka, ale čtyřicetiletej tlustej chlap, kterýho by vysvlečenýho chtělo vidět tak maximálně pár hodně zvrhlých zvrhlíků. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

V rámci české kinematografie příjemné oživení a alespoň nějaká snaha o originalitu. Naštěstí je celou dobu na co koukat a film nenudí, přesto by mu podle mě pomohlo zkrácení tak o deset minut, aby nebyl tolik rozvleklý. Potěšilo i obsazení hlavních rolí, ve kterých jsou většinou neokoukaní (ale zkušení) herci, takže za mě určitě palec nahoru. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Tušil som, že názvu filmu nebude učinené zadosť (aj keď v jednom sekundovom zábere zboku bolo), takže nie som sklamaný. Film neskĺzol do erotiky ani vulgarity, iba ak verbálnej a v rámci normy. Okrem pár malých epizód je tento dievčenský príbeh zaujímavý, možno celá psychiatria mohla byť vynechaná alebo aspoň ponúknutá z trochu inej strany. Hlavná postava sa do toho naozaj vložila, dá sa jej uveriť každé gesto, úsmevy na kameru zhora sú bezchybné a musel som sa pri tom nevedomky usmievať tiež. Svoju nevďačnú malú úlohu šialeného otca a asi prvú úlohu v hranom filme zvládol s odretými ušami aj slovenský vidiečan. Mládež sa vo filme baví, ja som sa bavil tiež, ako oddychovku odporúčam. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Nevím zda už je to mou osobní zakomplexovaností k tomuto žánru, ale připadá mi, jako by to tvrdě okopírovalo nějakou hollywoodskou teen "komedii", kde opět teenageři všechno můžou, jsou to osobnosti bez starostí a povinností a nic se jim nesmí zakazovat. Smutné, že se to tak rychle zakořenilo i v našich výsostných vodách. Pár vtípků se tu našlo, ale nic zásadního, abych na to už za hodinu nezapomněl. Tráva, chlast, cigára, blitky atd., to všechno už přijde dnešní mláděži do 18let zcela normální a vlastně ani mě to už nijak nepřekvapuje. Zároveň krom tohoto ale není na co se dívat (když nepočítám Verču). Hodně slabá slátanina všeho možnýho, po čem za chvíli neštěkne ani pes. 35% ()

cpt.Lynch 

všechny recenze uživatele

Jen 48% procent mě malinko mrzí. Sledoval jsem to jen po očku. Ono to není žádné umění a nic moc se tam neděje. Ale myslím si, že cílové skupině – pubertální holka, se to líbit musí. A to je cílovka. Navíc to není ani moc naivní, děcka tam kouří, chlastaj, hulí a šukaj a tak to má být :) . ()

Reklama

Reklama