Reklama

Reklama

Top Gear: At the Movies

Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2011, 73 min

Obsahy(1)

Uvidíte návod, jak najít perfektní auto pro honičku ve stylu Agenta bez minulosti! Uvidíte závod, který je poctou pro všechny neopěvované hrdiny z filmového průmyslu! Uvidíte závod Škody Fabie S2000 s jet-packem! Vybereme také auto, které vytvoří jakékoliv akční scéně perfektní výfukový soundtrack a opět se pokusíme o kaskadérský kousek z klasické bondovky Man With The Golden Gun! To vše navíc s početnou flotilou superaut! (becki_tu)

(více)

Recenze (16)

rgrohol 

všechny recenze uživatele

Pár vynikajících scén (James Bond car) a pár trochu nudných výplní (hledání nejlepšího zvuku). Celkově ale dobrá zábava. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Reklama na Škodovku, Receptář prima nápadů pro bondofily, Bullittův případ 2011, Hammondhoff a mnoho dalšího. Výtečných nápadů jak vzdát poctu filmovým kárám sice nepřeberně, ale s jejich realizací už to tak horké mnohdy není; je to tak půl na půl. Ovšem kvůli té zdařilé polovině to za vidění rozhodně stojí. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený speciál s příjemnou českou stopou. Rallye s Fabii bylo vskutku působivé. S těmito DVD speciály mívám často problém, nicméně tento byl vystavěn velmi zajímavě a prakticky žádná jeho část nebyla vyloženě špatná, trapná či nudná. Nejvíce mě zřejmě pobavila domácí výroba levného Bond car a následná demonstrace nezničitelnosti či neviditelnosti. Většinou je klučičí trojka nejsilnější pohromadě. Zde ovšem Clarkson nikterak nechyběl. [83 %] ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Slušná reklama pro Škodu fabii. Tenhle speciál Top gearu není vůbec špatný, ale čekal jsem trošku více humoru a mám rád, když jsou všichni tři pohromadě. V tomhle speciálu tentokrát scházel Clarkson. Škoda. Jinak scéna s maskováním je dokonalá. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Normálně jsou DVD Top Gearu minimálně o třídu níž než seriál (zvlášť když není trojice moderátorů kompletní), ale tohle fungovalo skvěle. Jezza ani nechyběl a Richard s Jamesem to zvládli - výborná zábava na nedělní odpoledne, zvlášť pokud máte rádi filmové automobilové honičky. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Mám rád Top Gear a filmy.... Tento speciál tyto témata spojuje a tak to nemohlo dopadnout špatně... Nejvtipněji vyznívají pokusy o zkonstruování auta pana Bonda.... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jeremy nescházel. Mě tenhle speciál naprosto dokonale sedl a i když je ke konci trošku slabší, rozhodně to není nic, co by vám mělo uniknout. Hammondhoff, hledání nového K.I.T.T.a, Jamesovo geniální neviditelné auto, hledání nové Bond káry, Bullit káry, závody, porovnávání, škodovka, všechno to tam je! A všechno to je jako vždy udělané naprosto skvěle. Filmový speciál má u mě 90%. ()

Jorge-Z 

všechny recenze uživatele

Další DVD do pánů Hammonda a Maye zaměřený tentokráté na auta ve filmech. Hledání zvuk dvojice aut z Bullitova případu či levná výroba Bond car, neskutečně baví. Obzvlášt nápad Jamese na neviditelný vůz byl ohromující. ()

Pompaj 

všechny recenze uživatele

A zase tu ohranou větu. Bez Jeremyho to nemá tu pravou šťávu. ALE tohle je nejpovedenější díl, kde Jeremy není. Kde Jeremy chybí ti dva to dotahujou. Skvělé nápady, Hamondové obličeje. Určitě se podívejte. 5* dávám proto, že jim to šlo i bez Jezzy. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý Top Gearovský film! Zaměřit se na auta ve filmech byl opravdu skvělý nápad, obzvlášť když je pod taktovkou Richarda a Jamese. Jeremyho jsem ani nijak nepostrádala, výbuchů bylo dost i bez něj. Závody super aut, prchání před zloduchy, kaskadérské kousky a hlavně auto Jamese Bonda za rozumnou cenu, prostě všechno, co si člověk vybaví při zmínce o autech ve filmu. Vtip filmu taky rozhodně nechybí. Nejvíc mě ale asi nadchlo Jamesovo "neviditelné" auto. ()

char_t 

všechny recenze uživatele

Nic nového ani převratného. Místy vykrádá starší díly a bez Clarksona to není ono. Pro mě jeden z nejslabších Top Gearů. ()

MrGregor 

všechny recenze uživatele

Filmu jednoznačně schází faktor Clarkson, dále některé nápady jsou vyloženě hloupé, a konečně některé nápady jsou zopakovány z mateřské série. ... Na druhou stranu, je tu několik vtipných a zábavných momentů, film si vyloužil hvězdičku navíc v samotném závěru za parodické kotrmelce a ohňostroj. Takže shrnutí: Pro hltače Top Gearu trochu chudší příbuzný mateřské série, pro běžného diváka nic zajímavého. ()

Reklama

Reklama