Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v malém pohraničním městečku v státě Texas. Mexičtí imigranti jsou terorizováni místní skupinou amerických národovců. Proto si najímají na svou ochranu skupinu žoldáku… (oficiální text distributora)

Recenze (5)

choze odpad!

všechny recenze uživatele

7 statečných zdegenerovaných do laciného béčkového akčňáku bez nápadu. První třetina-představovačka ještě jde, ale druhá - příprava - už nudí a člověk se upne aspoň na finále, na které si film tak zeširoka nabíhá, ale i to ho zklame. Takhle plýtvat charizmatem Roberta Daviho! ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Robert Davi jako McQue dává dohromady tým žoldáků, který půjde na pomoc utlačovaným Mexičanům... Lacinější, hloupější a nudnější variace na Sedm statečných (1960) posazená dějově do současnosti. Potěšil menší pěstní souboj Ralfa Moellera (Kurt Mayer) s Jeepem Swensonem (Missouri Mule ), který byl šířkou zad dokonce větší jak Ralf a to se tak často nevidí. Na straně záporáků není kromě Svena-Ole Thorsena (Sven) nějáká herecky známější tvář. Speciální bojovou choreografii (Special Fight Choreography) dělal profesionální americký wrestler a příležitostný herec Jeep Swenson. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ješte než byli expendables, byl tu vosypanej Davi se svou nizkorozpočtovou, suchou a nevýraznou jednotkou co jdou zachránit bůh ví co, jelikož tenhle film bez ničeho už nic nezáchrání. ()

Reklama

Reklama