Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policejní agent Nick Adams (David Bradley) zneškodní v obchodním domě obávaného gangstera Jimmyho Wonga (Yuji Oumoto). Při prudké přestřelce přijde o život i nevinný kolemjdoucí člověk. Navíc se Nick dozví, že při vyšetřování byl v městské věznici brutálně usmrcen jeho nejlepší přítel a kolega Manny (Doug Kruse). Nick se rozhodne vypátrat jeho vraha. Proto se včlení mezi osazenstvo věznice jako odsouzený delikvent. Jediný, kdo ví o koho jde, je jeho nadřízený Larry Dickerson (Charles Napier). Drsný život dostává nový rozměr ve chvíli, když je do téhož vězení transportován Jimmy Wong. (Warlockee)

(více)

Recenze (12)

Luk80 

všechny recenze uživatele

David Bradley se mně poprvé představil coby náhrada za Dudikoffa. Nějak to prošlo s velmi odřenýma ušima. Celou dobu u sledování tohoto Oldschoolu jsem si říkal, že jsem to už musel někdy vidět. No, Nejlepší byl tady kupodivu Charles Napier jak správce věznice, který mně vesele bavil svou pořád dokola omýlající historkou, že byl ve Vietnamu a bylo to tam těžké. Každou chvíli jsem čekal, že se ukáže Danny Trejo a on nikde ( spíše jsem toužil ) Místo něho se vynořil Profesor Tanaka a předvedl jenom to, že umí chodit jak Golem, ok. Vernon Wells s psycho tetováním na obličeji nebyl až tak přesvědčivý. Holt, v Komandu byl velkým šéfem, ale tady jen jedním z vězňů společnosti Intersonic. Jiank je Hard Justice jasná kopírka jedné zdařilé Van Dammovky. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tady bude poradek! Napier je suverene nejdrsnejsi coby reditel veznice jinak je toto totalni becko ktere naprosto okate vykrada Death warant Bradley kope sec mu sily staci ale Wacoslava nepresvedci! jeho protivnik jde do kytek je to Cinskej dobytek povzdech milovnika klasickych sracek brr to byla kruta blbost ne uplna sracka ale nic co by mne oslnilo ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Konečně béčko, který baví jak akcí, tak i kamerou. Už jsem ztrácel naději, že všechny dobrý už jsem asi viděl. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Filmy Davida Bradleyho ma doteraz prakticky míňali a preto som sa rozhodol otestovat nejaky jeho výtvor. A hned na zaciatok musim napisat, ze toho nelutujem. Zapletka filmu mi trochu pripominala Van Dammov Death Warrant. Sice uvod filmu vo mne kladne pocity nevyvolal, lebo hned na vas vybafne prestrelka, ktora tak intenzivne cituje scenu zo skladiska z Wooovky Hard Boiled, ze sa to neda nazvat inak ako sprostou vykradackou. A najhorsie na tom je, ze je to mizerne natocena napodobnenina. Sceny, ktore u Wooa posobia stylovo (superi miera na seba pistolami, strelba obojruč, spomalovacky, strelba po leziacky na pohybujucom sa predmete ), tu vyzeraju umele a trapne. Akurat zaver tejto prestrelky je zakonceny efektne (Bradley uteka po strechach aut, ktore tesne za nim vybuchuju). Druhym väcsim minusom je pre mna Bradley. Sice je dobre pouzitelny v bitkach a vidno, ze nejake tie cierne pasy z bojovych umeni ma opravnene, ale ako herec ma nezaujal a pôsobí nevyrazne. Nastastie film ma aj kladne stranky. Tu jednoznacne patria bitky v prostrednej casti filmu, ktora sa odohrava vo väzeni, kde hlavny hrdina inkognito vysetruje smrt svojho kamarata. Bitiek je dost a su na americke pomery dost kvalitne. Su prehladne natocene, choreografia je solidna, maju dostatocnu dynamiku a aj timing je skvely (mate uveritelny pocit, ze dochadza k uderom medzi supermi). Dalsim plusom, je Charles Napier v ulohe slizkeho zaporaka, ktoreho si evidentne uziva a je radost ho sledovat. Dalsi zaporak zaporak Yuji Okumoto sice prilis zaujimavy nie je, ale kedze je to vlastne iba poskok urceny na na to, aby si to poriadne rozdal s hrdinom, co zvláda dobre, tak to nevadi. A este musim spomenut sympatickeho hromotluka s ktorym sa Bradley skamarati v base. Skoda, ze nedostal viac priestoru. A aby toho nebolo malo, tak na konci nas caka este jedna solidna nahanacka: vrtulnik vs. autobus s niekolkymi pôsobivými kaskaderskymi kuskami. Takze ked zoberiem do uvahy vsetky klady a zápory, tak mi vychadza cisty priemer za 5/10, ktory tentokrat zvysim na 3 hviezdicky (nechapem preco tu nie je bodovanie od 1-10 a strasne ma to stve), lebo film stoji aspon za jedno pozretie. ()

fars 

všechny recenze uživatele

Ted jsem tenhle film nahodne nasel na jedne VHS, videl jsem jen zacatek, ale byla to fakt sila... drsnacky polda proskoci skrz sklenenej strop do opusteny haly, kde skupinka gangsteru provadi nejaky ilegalni kseft. Elegantne dopadne hned vedle hlavniho bose, zaveseny na lane mu miri na hlavu cimz drzi jeho kumpany v sachu. Rikal jsem si jak se asi dostane z toho lana, aniz by prestal mirit zbrani - tvurci to vyresili tak ze proste prisel buhviodkud nejaky jamajcan a zacal na vsechny bezhlave strilet. V dalsim zaberu uz byl hlavni hrdina najednou bez lana a zazracne proskakoval mezi svisticima kulkama. Kamkoliv strelil, trefil aspon dva zmetky, nebo barels benzinem (jestli se v USA povaluji vsude na rohu jen tak barely s benzinem, tak jsou to fakt frajeri). Pak nasleduje plejada vsemoznych akcnich klise (David se prochazi po strechahch automobilu a nikdo jej netrefi, David skoci na pasovy dopravnik ktery se sam zapne a jede na nem pres celou halu, pricemz postrili asi 20 tisic gangsteru, David uskakuje pred vybuchy granatu, David utika skrz zapalenou kaluz s benzinem a skace z okna atd. atd...samozrejme to vse bez jadineho skrabnuti). Na zasmani dobre, hodnoceni neni objektivni, protoze jsem film nevidel cely - skoda. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Já moc ty věznice nevyhledávám, ale v 90tkách to bylo dost populární. Ale co musím vyzdvihnout, tak je tu opravdu spousta akce už od začátku a bitky jsou opravdu skvěle nasnímané a vše jde krásně vidět. To by se spoustu dnešních filmů mělo poučit a vzdělávat. Jinak je film v pohodě, akorát mi tam chybí více prostředí, ale nic co by se nedalo přežít. Bradley je opravdu schopný a nemá tak špatný filmy, celkem mne fakt překvapuje. Solidní béčková jízda a hlavně když nebudu počítat Amerického ninju tak jednoznačně Bradleyho nejlepší počin z akčních béček. ()

mseet 

všechny recenze uživatele

Jasné béčko, ale byl to první film, který jsem si kdysi nahrál na video, takže má pro mě jisté kouzlo. Tenkrát se mi zdál opravdu dobrý :) ()

Al90 

všechny recenze uživatele

Solidní střílečka,ač místy dosti přehnaná,ale nostalgie z 90 let a nahrávání ze ,,staré,, Novy :)) ()

Reklama

Reklama