Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nenechte si dnes večer ujít originální a netradičně pojatý předvánoční galakoncert hvězd! Pozvání přijala řada populárních zpěváků: Karel Gott, Lucie Bílá, Josef Vojtek, Ilona Csáková, Petr Kolář, Ewa Farna, Michal David, Monika Absolonová, Martin Chodúr, 4TET, Jitka Zelenková a mnoho dalších. Těšit se můžete i na herce oblíbeného seriálu Cesty domů – například na Aloise Švehlíka, Jitku Smutnou, Miroslava Etzlera, Ivu Kubelkovou, Petra Konáše, Kamilu Špráchalovou, Jana Dolanského nebo Kristýnu Leichtovou, kteří se společně se zpěváky stanou pro tento slavnostní večer patrony osmi vážně nemocných dětí. Také vy budete mít možnost pomoci splnit přání těchto dětí tím, že přispějete do sbírky občanského sdružení Život dětem. Jak? To vám na začátku galakoncertu prozradí sympatická herečka a moderátorka Tereza Kostková, která bude celým večerem provázet. Vybraný výtěžek poputuje na postižené děti, které jsou v péči svých rodičů. Na samotném konci pořadu pak čeká na diváky opravdový bonbonek – duet Lucie Bílé a Josefa Vojtka s názvem Zítřejší ráno (titulní píseň seriálu Cesty domů), který ještě nikdy před televizními kamerami společně nezpívali. Sledujte dnes večer v přímém přenosu jedinečnou show Srdce pro děti na Primě! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

anaticha 

všechny recenze uživatele

Koukala sem se na to jenom proto,protože jsem tam zpívala ve sboru Koťata:)..a hvězdu dávám za to že jsem mohla vidět zblízka celebrity a prohodit s nimi i nějaké to slovo.Druhá je hvězda pro děti. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Bohužel Jiží Adamec už asi neumí režírovat nic jiného, než tyto výtvory televizní zábavy. Jedna hvězda jen za tu bohulibou činnost, již má tato "show" za cíl. ()

Reklama

Reklama