Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentka FBI chce vysvobodit Dannera, uměle vytvořeného člověka z ústavu, a chce ho donutit, aby jí pomohl zneškodnit zločinného psychopata Plugheada. Ale Plughead, který s Dannerem v minulosti blízce spolupracoval, má svůj plán…Chce donutit mladou vědkyni, aby mu pomohla vyrobit čip, který značně prodlouží život… (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Propojení Hellraisera a jeho základních myšlenek se světem počítačů, popř. přímo kyberpunkovou kulturou. Vše okořeněno opravdu levnými triky, herci, maskami a vlastně i nápady včetně romantické linie s "nečekaným" vyústěním. Na druhou stranu, Muž s elektronickým mozkem (odkaz na český překlad Muže s dvěma mozky, spojitost jinak naprosto žádná) se sám za sebe nestydí, nehraje si na nic nehraje. Milovníky podobně laděných hyperšpatných/levných/jiných filmů však může potěšit nejen tlacháním o vlastním universu, které je pravděpodobně promyšleno jen do hrubých základů, ale také kyberpnkovou variací na Pinheada s jménem Plughead:). PS: ač je to zvláštní i vzhledem k hodnocení, že bych extrémně litoval té hodiny a půl se zase říct nedá. ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Taka sracka to zas nebola, ako to tu naznacuje samotne hodnotenie. Malo to nieco do seba a zas taku extremnu nudu som v tom nepostrehol. K dokonalosti tomu chybalo este poriadny kus cesty a co sa tyka sci fi prostredia a roznych futuristickych objektov to bolo skor na smiech, ako by som nad tym zostal v prekvapeni, co to tvorcovia zakomponovali dovnutra filmu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama