Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K Angele do domu sa nasťahuje neznáma žena, ktorá má záľubu v sexistických večierkoch. Má záujem aj o Angelu, ktorú neznáma tiež priťahuje. Angela sa o všetkých svojich fóbiách radí so svojím psychológom a kamarátom z detstva a ten ju varuje: „Drž sa od nej ďalej.“ Angelu však záhadná priťahuje viac. Jednu noc ju ide navštíviť a nájde ju mŕtvu. Ako pamiatku si vezme kúsky skla z rozbitej sklenenej vešteckej gule. Vďaka tomu má vízie, ktoré jej naznačujú, že bude ďalšou obeťou, neznámej vrahyne v červenom. Nasleduje sled vrážd a vízií. Zdá sa že polícia len tápe, no záverečné rozuzlenie prinesie prekvapenie... (petrik11)

(více)

Recenze (10)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MÁ TO TAKOVOU CENU, ŽE JSI VE VĚTŠÍM NEBEZPEČÍ NEŽ SI MYSLÍŠ“..... /// Angela má sousedku. Rumunská (prej) krasavice, co pořádá sexuální orgie a má kouli. Na okultismus. Kromě sousedky má Angela taky erotický výjevy (sny) z výtahu, při kterých teče krev. A kromě výjevů má Angela touhu po kouli. Na okultismus. Přeci jen vidět budoucnost.... Striptérky s otřesným hereckým talentem, ale s citem pro ladnost tělesných křivek, který rozladí jen střep, břitva či nůž. Vražda! Hodně krve, sem tam koza, děj prapodivnej.... (jak praví čínský přísloví) - věci se dějí a řeka teče. Strach? Z toho, že nedodržej stopáž! Všechno to je zabalený do takový ,,umělecko - erotický“ clony, zpoza který to vypadá alespoň trošku jinak, dalo by se říct, že i zajímavě. Tak už to chodí, přeci jen vidět budoucnost může mít nějaký výhody. (pokud zrovna nejste blbá ženská...) 2a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jaký výhody maj (oproti brejlím růžovejm) brejle z křišťálový koule. 2.) Potřebuju změřit (do fyziky), kolik krve vyteče z ksichtu po úderech řetězem. 3.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtovej pokus o novodobý giallo či co to mělo být. Film s otřesnými hereckými výkony, nevhodně zvolenou hudbou a obrazem kterej a obrazem kterej je zahalenej v jakýmsi jakoby oparu. Naštěstí to má aspoň přijatelnou stopáž a najde se tu pár vydařených gore scén. 2hvězdy. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavé giallo, které se očividně inspirovalo mistry oboru Argentem (práce s kamerou, barvami, snové výjevy a prakticky i hudba) a Fulcim (docela povedené gore, detailní záběry)... K divákově škodě však Gaillard a Robin nejsou výše zmíněnými mistry, takže zpracování chvílemi pokulhává, příběh má neskutečné logické kiksy, herci mi chvílemi přišli jako nadšení členové ochotnického divadla, ale na druhou stranu se herečky nebály odhalit podstatnou část svých těl, gore je docela výživné a to se sakra počítá... Na jedno podívání, proč ne... ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Fulciho oči, Argentova břitva či barvy, inspirace velmistry žánru tedy zjevná. Mít pánové Gaillard a Robin k dispozici pohlednější trdla k ukazování vnadů, byla by to rozhodně lepší podívaná, komparz ze soft porna holt příliš vzrušení nepřináší. O hereckých výkonech účastníků natáčení samosebou taktně pomlčím, u nízkorozpočtového až amatérského filmu by to bylo trochu off topic. Naopak triková stránka vcelku příjemně překvapila, gore bylo dost a vcelku pohledné a asi největší pochvalu si zaslouží šílená vražedkyně aka Červená Karkulka, scény s ní kvalitativně převyšovaly vše ostatní a místy se mistrům přece jen dokázaly i přiblížit. Uspokojivá (nikoliv uspokojující) trojka. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Francúzske neo-giallo, oplývajúce opojnou snovou atmosférou, živými farbami, patričnou dávkou gore a aj nejakou tou nahotou, čo sú v tomto subžánri samozrejme atribúty vítané a žiadúce. Na druhej strane, krimi zápletka v pozadí príbehu je dosť pritiahnutá za vlasy a film svojou kvalitou miestami pripomína skôr epizódu z televízneho seriálu, no ale budiž, ako večerná jednohubka Blackaria celkom ujde. ()

petrik11 

všechny recenze uživatele

A čo ja viem. Príliš sa mi nepáči miešať erotiku do hororov, ale budiš. Prelínanie vízií a pravdy, to už bolo aj inde. Efekty však mali svoju kvalitu, taká priemerná hororová chuťovka. ()

clint123 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé snové giallo, s podmanivou atmosférou, dobrou hudbou, početným množstvom gore aj erotiky. Stojí za pozornosť! ()

contreras 

všechny recenze uživatele

Giallo prvky jsou ve filmu opravdu markantní, nicméně kamera boří uplně celou koncepci. Jako znalce porna mě velmi irituje, že celý film vypadá jako z produkce Marca Dorcella a jeho napodobitelů. Bohužel, kvůli tomu jsem tento film překusoval velmi těžko. Nepůsobí to na mě jako sen, ale jako horší erotický film. Musím ale uznat, že gore sceny jsou velmi povedené a hubený coury taky nejsou k zahození. ()

patho666 

všechny recenze uživatele

Slušné mordovačky, gore, nahota na druhej strane lacné tv spracovanie a neprítomnosť akejkoľvek logiky z toho robia priemernú jednorázovku. ()

Reklama

Reklama