Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všetci dúfali, že sa to nikdy nestane, ale mýlili sa. Lokálny jadrový konflikt medzi Indiou a Pakistanom vyvrcholil celosvetovou vojnou a následnou vysokou radiáciou, ktorá premenila množstvo ľudí v živé mŕtvoly. Skupiny zúbožených ľudí, ktorí ako zázrakom tento holokaust prežili, sa potulujú krajinou hľadajúc si niečo pod zub. Jednu takúto skupinu vedie aj David a snaží sa ju dostať niekam, kde by boli pred nemŕtvymi relatívne v bezpečí. Vo svete, ktorý patrí týmto rozkladajúcim sa ľudským bytostiam, to však nie je vôbec jednoduché. (beso74)

(více)

Recenze (2)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ne moc dobrý zombie horor, který je v půli strašně špatně nudnej, asi 2x jsem u něj usnul, při tom začátek vypadal slibně a nijak mě neznechutil. A i ty zombáci vypadaly k světu, nicméně je to naprd, když herci vypadají jako když se zombikům spíše smějí než se jich bojí, hudbu jsem nějak nezaznamenal a gore efekty téměř žádné. ()

Wade odpad!

všechny recenze uživatele

To zas byla amatérská kravina o ničem. Komedie? Vůbec! Horor? Vůbec! Takže nic nezbylo a to je přesně slovo co vystihuje film. Nevim co bych k filmu napsal, protože jsem se při sledován nudil a rozbolela mě z něho hlava. Kdo se chce hodinu a půl nudit tak směle do toho kdo ne tak rychle od toho. 0% ()

Reklama

Reklama