Reklama

Reklama

Jessie

(seriál)
  • USA Jessie
USA, (2011–2015), 39 h 56 min (Minutáž: 22–50 min)

Hrají:

Debby Ryan, Peyton List, Cameron Boyce, Karan Brar, Skai Jackson, Kevin Chamberlin, Chris Galya, Carolyn Hennesy, Christina Moore, Josie Totah, Pierson Fode (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(98)

Obsahy(1)

Jessie je dívka z malé texaské vesnice, která sní o dobrodružství na celý život, a proto se rozhodne vyměnit noci pod hvězdami za světla velkoměsta. Je plná nadšení, že žije na vlastní pěst a rozhodnutá nenechat se velkoměstem zastrašit, takže brzy přijímá práci chůvy a stěhuje se do luxusního půdního bytu dobře situovaného páru Morgana a Christiny Rossových a jejich čtyř dětí, Emmy, Raviho, Luka a Zuri. Se spoustou příležitostí, které jsou teď na dosah, se Jessie pomalu začíná orientovat v ruchu velkoměsta. S překvapením zjišťuje, jak moc se při své péči může spolehnout na podporu a pomoc dětí. Mezi další spojence, kteří jí pomáhají udržovat správný směr, patří rodinný majordomus Bertram a roztomilý dvacetiletý vrátný Tony. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele kikka20 k tomuto seriálu (1)

Jessie (2011) odpad!

No, tak to se Disney teda předvedlo. Sice jsem zatím viděla pouze první díl, ale Debby Ryan byla lepší v The Suite life on deck a to mi nikdo nevymluví. Opět je tady hlavní postava, která je krásná, chytrá a moudrá (jako každý američan). Jsem zvědavá jak to bude pokračovat, ale už teď vím, že tohle nebude můj oblíbený seriál na Disney.. ()

Reklama

Reklama