Reklama

Reklama

Jessie

(seriál)
  • USA Jessie
USA, (2011–2015), 39 h 56 min (Minutáž: 22–50 min)

Hrají:

Debby Ryan, Peyton List, Cameron Boyce, Karan Brar, Skai Jackson, Kevin Chamberlin, Chris Galya, Carolyn Hennesy, Christina Moore, Josie Totah, Pierson Fode (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(98)

Obsahy(1)

Jessie je dívka z malé texaské vesnice, která sní o dobrodružství na celý život, a proto se rozhodne vyměnit noci pod hvězdami za světla velkoměsta. Je plná nadšení, že žije na vlastní pěst a rozhodnutá nenechat se velkoměstem zastrašit, takže brzy přijímá práci chůvy a stěhuje se do luxusního půdního bytu dobře situovaného páru Morgana a Christiny Rossových a jejich čtyř dětí, Emmy, Raviho, Luka a Zuri. Se spoustou příležitostí, které jsou teď na dosah, se Jessie pomalu začíná orientovat v ruchu velkoměsta. S překvapením zjišťuje, jak moc se při své péči může spolehnout na podporu a pomoc dětí. Mezi další spojence, kteří jí pomáhají udržovat správný směr, patří rodinný majordomus Bertram a roztomilý dvacetiletý vrátný Tony. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (40)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-seriál. Objevil na mém satelitu Disney Channel, vzápětí koukám jaký telenovelky pro děcka dnes frčí a tak se vracím do těch krásných děckých let. No, není to nic úchvatného, ale když je nuda tak toto není tak špatná volba. Rozhodně jsem nečekal, že se u tohohle dá upřímně zasmát a prostě se pobavit. A za to já "Jessie" uznávám!! | Průměr všech zhlédnutých epizod 55% (2*) | ()

DDCC 

všechny recenze uživatele

Už od začátku jde vidět, že Disneymu na tomto seriálu opravdu záleží. Jen v Česku, dvě předpremiéry, plno různých upoutávek, reklama na Youtube, Facebooku a kdo ví kde ještě. Taky do hlavní role obsadlili asi jednu z nynějších nejznámějších hereček Disney Channel - Debby Ryan. Ta podstoupila několik plastických operací, dostala úplně nový look a procestovala půlku světa kvůli propagaci. Teď k seriálu. Seriál se jen hemží vtipy, které jsou plné narážek, vtipy házejí všechny postavy. Prostředí se neustále mění, jen ty kulisy musely stát spoustu peněz. Děj se nerozděluje (zatím), postavy jsou zatáhnuty většinou do jednoho problému. Celé to režíruje Phill, kterého můžete znát jako pana Mosebyho ze Sladkého života, tohle dává seriálu ještě něco navíc. Dabing byl ve všech zemích stokrát přezkoumaný, ale jak sama Debby konstatovala, nejlépe se k ní hodí ten český hlas. :) Konec konců, opravdu dobrý seriál, opravdu. ()

Reklama

lilylove odpad!

všechny recenze uživatele

Debby Ryan nemám vůbec ráda a je mi hrozně protivná(hlavně v The Suite Life On Deck) ale myslela jsem si že tohle bude celkem dobrý seriál(i s Debby) ale prostě ukázalo se že je to trapná kravina u které se jenom nudím a nudím....I když Debby nemůžu vystát neschodila jsem to do odpadu jenom kvůli ní.... ()

kikka20 odpad!

všechny recenze uživatele

No, tak to se Disney teda předvedlo. Sice jsem zatím viděla pouze první díl, ale Debby Ryan byla lepší v The Suite life on deck a to mi nikdo nevymluví. Opět je tady hlavní postava, která je krásná, chytrá a moudrá (jako každý američan). Jsem zvědavá jak to bude pokračovat, ale už teď vím, že tohle nebude můj oblíbený seriál na Disney.. ()

brecht98 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale mě tenhle seriál prostě bavil na plné čáře! :) Co epizoda, to spousta humorných scének a hlášek, kterejm se prostě musíte zasmát, ikdyž víte, jak to je naprosto absurdní či stupidní! :) Po tomhle seriálu se mi bude stýskat, získal si mě především díky svým milým, vtipným a, jak jsme zjistili v posledním díle, i srdečným postavám :) 8/10 ()

Galerie (68)

Zajímavosti (14)

  • Představitelka Jessie Debby Ryan vysvětlila, že první série ukázala divákům více o dětech a druhá série více o osobnosti chůvy Jessie. (ManOfPhoenix)
  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu Jessie, chůvu (Debby Ryan). (SONY_)
  • Jméno jedné z dětí rodičů Morgana (Charles Esten) a Christiny (Christina Moore) Rossových Zuri je narážka na dceru slavného hollywoodského páru Toma Cruise a Katie Holmes Suri. (LentilleLily)

Reklama

Reklama