Reklama

Reklama

Připravte se na hrůzu, jakou jste ještě na své obrazovce neviděli. Dozvíte se, jak můžou nepochopitelné přijímací testy ovlivnit celý váš budoucí život. Uvidíte, že osobní pohovory jsou daleko strašnější, než jste si mysleli. Naskočí vám husí kůže a ještě rádi se stanete vojákem z povolání. To všechno poté, co uvidíte pravdivý příběh jednoho ubohého studenta - "Jak se dostat na vysokou"! (Guild Home Video)

(více)

Recenze (10)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Velmi milá, malinko romantická komedie s celkem chytře zpracovaným tématem přijímacích zkoušek na elitní americkou vysokou školu. Lara Flynn Boyle jako vysněný objekt sympatického ňoumy Corey Parkera působí neskutečně příjemně, kvůli ní by člověk šel i na Harvard. (I když pro mě by to samozřejmě nebyl žádný problém :)) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Teenage komedie z 80. let mám velice rád a pokud nějaká z nich běží v TV, tak se na ni velice rád podívám, a ani tento film nebyl výjimkou. Jedná se o příjemný a zajímavý film, který nabízí divákovi otázku k zamyšlení, co všechno jste ochoten udělat, aby si vás dívka vašich snů všimla a abyste jí mohl být nablízku. Hlavní hrdina se kvůli dívce svých snů přihlásí na vysokou školu, na kterou jeho výsledky ani schopnosti zřejmě nestačí, ale naštěstí pro něj má v přijímací komisi této univerzity člověka, který je ochoten se za jeho přijetí rvát. Jak to dopadne, to nebudu prozrazovat, jenom řeknu, že jsem se od začátku až do konce velice dobře bavil a že jsem si tuhle komedii užíval, protože je opravdu povedená, neotřelá a originální. Například jenom ta neustále brečící vynervovaná holka nebo ti dva chlápci, které si hlavní hrdina představoval při řešení matematických úloh, to jsou postavy, kvůli kterým stálo za to tuhle komedii vydět. Savage Steve Holland je režisér, který mi velice imponuje, už jsem se pobavil při jeho komedii "Ztřeštěné léto" a nyní mi znovu dokázal, že teenage komedie prostě točit umí. Abych to nějak zakončil, tak řeknu jen tolik, že těch 21 let, které uplynuly od vzniku této komedie, jí nijak neubralo na vtipnosti a atraktivnosti a já si to parádně užil. Je to za čtyři hvězdy. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Jeden z filmov, ktoré naše televízie istú dobu pravidelne reprízovali. Spolu napríklad s Pomstou šprtov, Screwballs alebo Výletom maturantov do Washingtonu, akurát ich dávali vždy len na Silvestra v noci a tak, aj keď sme ich všetci videli, pravdepodobne si ich nikto nemôže pamätať. S triezvou hlavou neškodná volovinka, na párty alebo na sobotu ráno, so sladkou mladou pehatou Larou Flynn Boyle. ()

Wiliem 

všechny recenze uživatele

V podstatě docela předvídatelná, lehce naivní teen komedie která vtipem také příliš nesrší, zůstavá ale vcelku příjemný pocit který tento snímek dokáže navodit. Milý snímek na jedno shlédnutí, nic víc nic míň. 55%. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento film sa začína úžasne dobre a ja som si začínal klásť otázku, či so mnou nie je niečo v poriadku, keď som si ho tak užíval. No, po prvých dvadsiatich minútach som zistil, že tento film bol prinajlepšom len priemerný, len s občasným humorom a veľkou dávkou hlúposti. 5/10 ()

TO 

všechny recenze uživatele

Student se hlásí na vysokou, na kterou nemá, jen kvůli holce, kterou tajně miluje. Povedená, zábavná teenagerská komedie, funguje perfektně hlavně díky milé a krásné Laře Flynn Boyle. Podobné je třeba Orange County, ale tohle je lepší. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Překvapivě milá a inteligentní komedie,se spoustou sympatickejch figurek a naprosto pohodovým dějem, ačkoli se točí jen kolem peripetií spojených s přijímačkama na vysokou. Až mi bylo skoro líto,že to tak najednou skončilo,musim svlíct větrovku,rolák a manšestráky a jít spát,protože "Love changes, changes everything ,love makes you fly..."(Climie Fisher). ()

Reklama

Reklama