Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ann Richová je prototypem moderní sebevědomé ženy. Úspěšná manažerka reklamní agentury, která má zdánlivě vše, co si jen může přát. Výborné zaměstnaní, vysoké příjmy i nezávislost. A také dva rozdílné muže, kteří dokonale uspokojují všechny její potřeby, zejména pak sexuální. Jedním z nich je sympatický účetní a dobrák Dan Patterson, kterého může sebevědomá Ann ovládat po libosti, druhým pak tajemný cizinec Neil, se kterým se seznámila v klubu pro svobodné, a který velmi rychle odhalil její slabost pro masochistické sexuální hrátky. Kdyby byla rozumná, scházela by se hlavně s Danem, jenže místo toho dává přednost chlípnému Neilovi. Je jasné, že něco se musí stát. A když dojde k první vraždě, může to Ann považovat za náhodu, ale jak brutálních vražd přibývá, všechny oběti patří k jejím spolupracovníkům nebo známým, začíná být vyděšené Ann zřejmé, že na konci té děsivé krvavé řady bude ona a co je ještě horší, začíná si uvědomovat, že zná vraha. Začíná nebezpečný závod s časem, ve kterém se pokusí odhalit skutečnou totožnost obou svých partnerů, se kterými se schází, závod, ve kterém je pouze jediná cena. Její život. (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

jajinka 

všechny recenze uživatele

Sice kanadský film, ale jakoby z oka vypadl jeho americkému sousedovi... Stejná zápletka a stejné rozuzlení... nic nového... okoukané ()

Denny 

všechny recenze uživatele

Bylo to poněkud zamotané (opět dva v jednom), několik erotických scén,několik vražd a rádoby překvapivé rozuzlení. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Krásna a slepo zamilovaná žena, ktorá odbije svojho priateľa sa zamiluje a prežije aféru s mužom dvoch tvárí až to vyvrcholí k ohrozeniu na jej živote s prekvapivým záverom 3* ()

R.O.man 

všechny recenze uživatele

Thriller sa snažil za každú cenu podobať o niečo lepším americkým "bratom", ale i tak to bolo slušné. Klasická zápletka, napätie, zopár vrážd a jedna čerešnička na záver. A tá Andrea Roth! Hmmm! ()

PATWIST 

všechny recenze uživatele

Slabý nudný odvar, ktorý sa hodí do vysielania v čase keď sa už moc ľudí nepozerá, neviem či si zaslúžil CZ/SK dabing. Ono nápad na film bol dobrý ale nie je to ono, neskôr sa otočia strany kto koho väzní, jedna postava zomrie a jedna zostane väznená (A ako tu v komentároch používateľ jajinka píše zrejme ide o kopírku). Hláška: Videla si už mužský nástroj tak vieš že nemá mozog, preto s amu hovorí nástroj :-D ()

Reklama

Reklama