Reklama

Reklama

Zázrak havárie na řece Hudson

(TV film)
  • Česko Hudsonské nouzové přistání (více)

Obsahy(1)

Ve čtvrtek 15. ledna 2009 prožilo 155 lidí na palubě letu 1549 Amerických aerolinií noční můru. Necelé dvě minuty po startu se s letadlem střetlo hejno hus, které vyřadily z činnosti oba motory. Bez výkonu došel kapitán Chelsey Sullenberger k závěru, že má jedinou reálnou možnost: navést poškozený stroj pryč od přeplněného Manhattanu a pokusit se téměř o nemožné - přistát na řece Hudson. Dokument vypráví minutu po minutě příběh, který se toho dne odehrál, a ukazuje výpovědi přímých účastníků této události - od cestujících a svědků až po záchranáře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Film geniální, ale dokument velmi špatně natočený, stále opakující stejné fráze, s minimem relevantních a nových informací. Kloboul dolů vůči pilotovi, ale tato událost si rozhodně zasloužila lepší dokumentaci. Díky bohu za Eastwooda. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dnes pozreté po rokoch. Zaujímavý dokument o jednom z najväčších zázrakov čo sa týka Leteckej histórie. Nechápem prečo je to ako samostatný film, keďže je to vlastne z dokumentárneho seriálu Mayday ale nevadí. Bohužiaľ nieje tu vyšetrovanie a je to dosť zrýchlena časť. Celkové hodnotenie za mňa je 70%. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tak toto je naozaj silný príbeh a zdokumentované fakticky, bez nejakých okolkov a prikrášlení. Ja osobne som za dokumenty, ktorým vládnu fakty a priami účastníci s ich priamymi výpoveďami. Zažiť by som to určite nechcel. 85 % ()

Reklama

Reklama