Reklama

Reklama

Black Rock

  • Velká Británie Black Rock
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Když se trojice přátel z dětství rozhoduje pro společně strávený "dívčí" víkend na izolovaném ostrově při pobřeží severoamerického Maine, pevně doufají, že v jeho průběhu hodí všechny osobní potíže za hlavu. V ten okamžik ještě ani zdaleka netuší, jak moc je bude jeden jediný chybný krok stát. Díky němu se z poklidně stráveného víkendu v divočině náhle stává boj o holý život. (Conspi)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (30)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Videl som už aj omnoho horšie survivaly (napr. taký The Hike), ale aj omnoho lepšie (napr. War Games, El Rey de la Montana, Försvunnen a pod.) Tento bol u mňa na úplne rovnakej úrovni ako nedávna novinka The Mooring, takže by som ho zaradil k tým úplne priemerným. Nuda to ale samozrejme nie je. Proste jednoduchá, pekne nakrútená naháňačka, ktorej prospela predovšetkým krátka stopáž. Možno by to chcelo viac postáv a samozrejme viac gore. Ináč OK. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Trojica kamarátok zo školských čias sa vydá na víkendový výlet; oprášiť spomienky a vzťahy, na opustený, pobrežný ostrov. Stretávajú tu trojicu lovcov, s ktorými si posedia pri ohni a pokecajú, no vďaka nešťastnému konfliktu, ktorý vyvrcholí smrťou jedného z nich, sa pre nich nakoniec stávajú lovnou zverou. Aj keď nejde o ničím originálny subžánrový kúsok a musím uznať, že miestami je dosť zjednodušený, mne tento survival sadol. Pekné prostredie, sympatické postavy, zaujímavé dianie a situácie, ktoré držia v napätí – vďaka tomu som sa nestihol nudiť a bez problémov (a potreby rýpať sa v detailoch) som si to užil. ()

Reklama

elanius 

všechny recenze uživatele

(68/2013, DVDRip) / Celkom prekvapenie, ktoré sa kvalitou občas približuje k Deliverance ako už bolo v komentároch spomenuté. Zase škoda ukecanej prvej polhodiny, keďže samotná survival časť je perfektná, nechápem prečo sa dlhšie nedalo venovať tomuto, keď to zjavne fungovalo. Dávam nadpriemerné hodnotenie pretože tých momentálnych 44% vôbec Black Rock nevystihuje. (8/10) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,CHCÍPNI ZKURVYSYNU!“...... /// Tři baby vyrazej kempovat. Jedna z nich je kráva. (možná že víc, ale nechcu spoilerovat) Na to, že to trvá 80minut, se prvních 30 nic neděje. A když se pak jako má něco dít, tak zjistím, že všechny tři jsou píče! TO JAKO FAKT DOKÁŽETE KOUKAT NA DEMENTNÍ ŽENSKÝ A UŽÍVAT SI TO? (…ty jo, tebe nepočítám, páč ty na ně koukáš z jinýho důvodu…) Kdyby aspoň …, ale ani nehoněj! A tak jediný, co vám může udělat radost je ta stopáž. Jestli teda nemáte zálibu v kreténismu. Toho je tady všude na Oscara! Zlatej Roden! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mrdám na příběh. Stačí, když se k sobě schoulej holky a bulej a bulej.... 2.) Furt nechápu, jak to, že Amíci (ve válce) dostávaj všude na prdel. 3.) Thx za titule ,,petrik1“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Velice jednoducha vec, ktera se s napetim moc nezada. A ne ze by nebyla prilezitost. Je jich tam dost, ale scenar je naprosto jednoduchy a vubec neni inovacni, coz zpusobuje ztraty pozornosti. Vsechny tri herecky hraji opravdu dobre, ale bohuzel nemaji nic moc hrat, takze je to jenom promarneny cas. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama