Reklama

Reklama

Závod s časem

Trailer

VOD (1)

Příběh otce, který se snaží vyrovnat s těžkou situací a udržet svou dceru naživu během ničivého hurikánu Katrina. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Pří zhlédnutí tohoto filmu mě až mrazilo jak jsem pozoroval Paula Walkera bojujícího o život své zrovna narozené holčičky a přitom sám v reálném světě o několik měsíců později o život sám přišel...Co se týče filmů samotného tak je to komorní drama o otci a v jedné osobě i manželovi,který přijde o ženu při porodu jejich dcerky se kterou aby toho nebylo málo uvízne v nemocnici ,protože musí být napojena na dýchací přístroj a ke všemu je tu hurikán s označení Katrina,který tehdy v New Orleans nadělal spousty paseky.Nolan se vypořádává s tím,že přišel o manželku a musí zachránit dcerce život,protože všechen personál byl evakuován a dýchací přístroj po výpadku generátoru toho moc nevydrží.Nolan je ochotný pro záchranu udělat cokoliv.Jelikož sám mam dvě děti tak mi film měl co říct plus stále na mě působí divně,že Paul už nežije.Za mě tedy celkově 75% a čtyři hvězdy. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Možná to bylo trochu rozvleklé, ale těžko z tématu, kdy otec s novorozencem v i nkubátoru zůstanou sami v opuštěné budově nemocnice při hurikánu Katrin, těžko udělat akčňák. A já určitě tohohle , dnes už bohužel, kdysi nádherného chlapa, nezatratím. Jeho smutek, zoufalství, snaha , to všechno pro zachránění dcerušky, za pomoci nalezeného ovčáka, to jsem mu věřila. I tu drtivou únavu a štěstí na konci. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

65% by tomu slušelo. Docela dost silná citovka, která asi nebude pro každého. Původně jsem čekal klasický katastrofický film, ale tenhle se dost vymyká. Takže originalitu nemohu upřít. Erik Heisserer je pro mě velkým překvapením. Jméno, které prakticky neznám, ale když se podívám na jeho scénáristickou historii, tak jsem viděl naprosto všechno a všechno ve mně zanechalo podobně rozporuplné pocity jako Hours. Po slabším začátku přijde relativně zajímavá zápletka, která se ovšem najednou zadrhne na mrtvém bodě a několik minut (možná i desítek minut) se neděje vůbec nic. Potom však přichází velmi povedené, napínavé finále. Trocha Genesis Rodriguez neuškodila a Paul Walker je zkrátka Mr. Perfect. Tohle je film, který jasně dokazuje, jaké charisma v něm třímalo. Jeden Paul Walker utáhnul celý film prakticky sám. RIP Paul, velká ztráta. ()

Pump 

všechny recenze uživatele

Skvělý film volně inspirován skutečnými událostmi, kdy pobřeží USA zasáhl hurikán Katrina. Hurikán Katrina zasáhl new Orleans 29 srpna ráno v roce 2005 rychlostí 178-205 km/h. Paul Walker, který zde v hlavní roli ztvárnil hrdinného otce Nolana, je upoután k inkubátoru svého dítěte v opuštěné nemocnici. Paulovi tato role sedla a je velmi přesvědčivý. Napínavé drama, které těží z dramatičnosti situace a hereckého obsazení. ()

lofa 

všechny recenze uživatele

Je smutné sledovat film, když v něm hraje Váš oblíbený herec, který navíc včera tragicky zahynul...občas jsem byl myšlenkami jinde. Bohužel ani samotný Nolan (Paul Walker) celý film neutáhne, a tak mi nezbývá doufat, že se povede Jamesi Wanovi dokončit i s Paulem Walkerem Fast & Furious 7, sérii, která Paulovi přinesla největší slávu... Hodnocení 52% ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v meste New Orleans, v štáte Louisiana. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama