Reklama

Reklama

Recenze (4)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Brian Thompson si po niekoľkých dekádach v akčnom žánri zrejme uvedomil, že môže zužitkovať všetky tie poznatky a skúsenosti, ktoré nadobudol v tieňových rolách pri slávnejších hereckých kolegoch. No hoci mám akčné filmy už od detstva rád a ani Thompson mi nie je cudzí, tento jeho neakčný, uvedomelo seba-parodizujúci, režisérsko-herecký počin ma nijak nenadchol. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Některý věci nejsou úplně zlý, ale má to hlemýždí tempo a málo dobrejch gagů. Celej film působí totiž dojmem, jako když vám někdo vypráví vtipnou historku, která se mu stala, plácá se u toho do kolen, jaká to byla legrace, ale vám to vtipný nepřijde, protože jste u toho nebyli. A nějak podobně působí tenhle film. ()

masw 

všechny recenze uživatele

Špatné zkušenosti Briana Thompsona z natáčení s akčními hvězdami promítnuté do karikaturního mixu všech egoistických akčních hvězd s bizarním My Name is Bruce prostředím, která dopadla všelijak, jen ne dostatečně vtipně, nebo přesahově. Myšlenka se tam nějak utopila a divák se moří nudou. Míň záště a tlačení na pilu to chtělo. Ironií je, že Van Damme se svým prezentováním v Legenda Van Damme vypořádal s ústřední ideou ztvárnění hlavní postavy tohohle filmu dříve a mnohem lépe ve své reality show a to mu nešlo ani o karikaturu, jen prostě nedokázal nebýt sám sebou. :D ()

mimozakon odpad!

všechny recenze uživatele

Hneď po prvé netuším, prečo je to nazvané Extendables. Úprimne som čakal nejakú šialené paródiu na Expendables. Pri zahliadnutí skoro až neuveriteľne "Arnold-like" Thompsona som ešte dúfal. Ale zbytočne, ďalej je tento snímok vrcholne trápny. Jedná sa akože o zhrnutie, generalizácia a maniere známych (hlavne) akčných star. Podoba - Arnold Meno - Arnold, Dolph Prezývka - Jean Claude Hlas - Sylvester Priznávam že tie ich maniere a úchylky nepoznám, takže ostatných nemôžem súdiť. Každému, ktoro chce zabiť nezmyselne hodinu a pol, tento film odporúčam. Inač sa tomu radšej vyhnite. ()

Reklama

Reklama