Reklama

Reklama

Nado, kkot!

(seriál)
  • Jižní Korea 나도 꽃 (více)

Epizody(15)

Obsahy(1)

Rázna policajtka, ktorá trpí depresiami, sa zamiluje do mladého multimilionára. Spočiatku si myslí, že boháč Seo Jae-Hee iba parkuje autá. Namiesto toho, aby svoje vzplanutie vnímala ako šťastnú hviezdu, je zaskočená jeho bohatstvom a nástojčivo ho odmieta. Dôstojníčka Cha Bong-Slnko, svojrázna policajtka, ktorá je proti sociálnym rozdielom, a zvláštny milionár Seo Jae-Hee, sa do seba napriek všetkému vášnivo zamilujú. (ČSFD)

(více)

Recenze (3)

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Jedná se o něco trochu jiného, než co Korejci běžně nabízejí. Trochu. Je pár klišé, které tu chybí, a pár jich tu funguje jinak, než jak je běžně zvykem. Celé je to vystavěno dost standardně. Jen ne jako typický romkom. Na to tu je příliš bolestných minulostí. A jako komedie to na mě moc nepůsobilo, spíš jsem občas měla pocit, že koukám na melodrama. Ale na korejské poměry velmi umírněné melodrama. Rozhodně z toho všeho mám dost smíšené pocity. Ani ty postavy to moc nevylepšovaly. K psychologovi by měli chodit všichni, nejenom hlavní hrdinka. A tu nevlastní sestru měl někdo odstřelit v okamžiku, kdy se tam objevila. Nejlépe z toho pro mě vyšel právě ten psycholog , který by si ale taky měl trochu oprášit, co to je lékařská etika. Takhle to může vyznít strašně negativně, ale rozhodně nebyl špatný nápad se na to podívat. Jen je tam příliš věcí, co mě iritovaly, abych tomu dala vyšší hodnocení. ()

Reklama

mrtvej pes 

všechny recenze uživatele

Lákali mě na hrdinku-policajtku s vyřídilkou a s depresí. Dostala jsem papírovou panenku, která má poslední slovo možná tak prvních pět minut pilota. Od té chvíle ji ostatní jen ponižují, utiskují, využívají a urážejí, navíc nechybí ani fyzické rány. A ona to snáší. Sice vždycky vidíme cca deset vteřin vnitřního boje, kdy se snaží hrdinka bránit, ale stačí, aby její Idol promluvil anebo s ní zasmejkal (vláčení, rvaní za zápěstí a zastupování cesty tu trhalo rekordy) a už je zase všecko po jeho. Ona o něm nic neví, přesto se samozřejmě čeká, že ho bude donekonečna chápat, věřit mu, odpouštět a ustupovat. (A že je co odpouštět. Tolik kostlivců ve skříni by zahanbilo kutnohorskou kostnici.) Vychází mi z toho buď chudinka, anebo pastva pro pijavice. Děj je telenovelní až mizivý. Celé je to po strop plné hádek a nedorozumění, žárlivosti a bezostyšnosti, až chci naflákat všem včetně hrdinky. Nepomáhá ani to, že její Idol byl snesitelný asi jen na deset minut z těch patnácti hodin očistce, a to tehdy, když byl vylitý jak váza; ani to, že 3/4 zajímavých scén má s jinými ženami, zatímco se svou veleláskou jedná prachbídně a jejich "jiskření" stojí výhradně na vzájemných urážkách a slovním přechcávání. Věčné drama budou-spolu-nebudou-spolu aka kolik-hrdinka-ještě-vydrží se zajídá už v první polovině. Vedlejší postavy, které bývají v jiných seriálech sladcí záchranáři situací a které si jeden nemůže neoblíbit, se tu také prakticky nevyskytovaly. Ještě jedinými "květy v poušti" jsou pan psycholog a hrdinčin podřízený v práci. Tím to hasne. Prostě peklo. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Hlavní mužskou roli měl dle původního předpokladu ztvárnit herec Jae-won Kim. Ten ovšem utrpěl hned během prvního natáčecího dne blíže nespecifikované vážné poranění. To si vyžádalo operační zákrok s následovnou několikatýdenní rekonvalescencí. Jeho místo zaujal herec Si-yoon Yoon. (Conspi)

Reklama

Reklama