Reklama

Reklama

Zkus mít vkus

(pořad)
Publicistický
Česko, 2009, 23 min

Obsahy(1)

Magazín, který změní váš styl. (oficiální text distributora)

Recenze (8)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Božínku! Buzní >poblicystyka< ! Tohle jsem teda fak zas jednou veřejnoprávě neskousl! . . . Tak hlavně ty mikinky s knoflíčkama a veselou srnečku! . . . A trendy slušivý sportovní slečinky se sexy brylkami... A pochcat šatyčky, hrůza a barvičky... . . . A božínku a kde zůstal ten (Pepyk Kujetán) S/TYL??? - - - - - (Poprvé a s Lucyjí a Yqvetou naposledy ujeto na ranním >nevkusným sprostoru< na pitek 13.1.2012, hovnocení >dámám< navzdory 4., komentářík v přiléhavým kombiné prostoduchý zde jako howgh první - 13.1.2012) ()

Marthos odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, ukňákané a příliš afektované. Provedení a zvolené metody dámských proměn rozhodně nejsou tím, co by jejich nositelkám výrazně prospělo. Je to usedlé jako šatní skříň po tetě Barboře. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na tuhle perlu mezi „módními pořady“ jsem narazil úplně čirou náhodou, když jsem usnul u slavné Tváře (no spíš u jedné z četných reklam) a když už jsem se tahle pozdě v noci probudil a přepínal kanály…Já nikdy nedal na rady „odborníků“ – co si mám kdy a jak obléct – nejraději bych chodil v tílku, kraťasách a nazouvákách celoročně, kdyby tu nebyla kosa – takže podobné oblbováky a módní trendy jsou mi tak nějak celkově u prdele… ()

gidzitka 

všechny recenze uživatele

Jeden z dalších pořadů, který se snaží poradit hledajícím ženám, aby se v módě našly. Tak předně, ať si myslíme o výsledném stylingu cokoliv, nelze upřít snahu tvůrců o alespoň nějaký posun vystupujících dam k invenci, kupříkladu přidání barev, sukní... Toto vnímám značně pozitivně. Některé proměny se mi i líbily - paní se zrzavými vlasy, evidentně podzimní typ - nakonec odešla v dámském kalhotovém kostýmku velbloudí béžové barvy se scarletově červeným šátkem a modré šaty do divadla byly také povedené (i když bych pro ni dala přednost tealové či lesní zelené). Některé proměny mě naopak značně s...aly. Sympatická paní docentka s postavou typu jablko a zálibou v batikovaných barevných krajkových stanech, ehm šatech a co na to stylisti? Nic, pochvala! Asi byli tak u vytržení z toho, že někdo nosí barvy a nebojí se "extravagance". Jenže kdo jiný má těmto dámám vysvětlit, že by jim víc prospěly střihově vymazlené avšak jednoduché šaty a extravagance spíše formou náhrdelníku, brože, klobouku?... Dalším pozitivem bylo, že se poradci snažili respektovat přání dané osoby - ono je to klišé, ale člověk skutečně vypadá dobře jen v tom, v čem se dobře cítí. Já bych slogan pořadu trochu obměnila, a to na "magazín, který mění váš styl". Od něčeho člověk začít musí a když začíná s džínami a černým trikem, mikinou a lyžařskou bundou, nelze očekávat chanelovskou žerzej hitparádu či chic avantgardu... ()

Sfaxia odpad!

všechny recenze uživatele

Dnes jsem náhodou narazila na tenhle skvost. Lidi oblečený jako z potulnýho cirkusu radí druhým, jak se správně oblékat. Neuvěřitelný. ()

Reklama

Reklama