Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Štědrý večer našli za dveřmi záhadný dárek. Nikoho nenapadlo, že budou mít moc zničit jejich vlastní město. (oficiální text distributora)

Recenze (23)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Stephen King meets Lord of the Rings. Ukázkový případ, kdy se člověk musí ptát "proč někdo točí". Ne, z tý věty nevypadlo "to", protože námět je rozkošně béčkový a mohla z toho být laskavá jednohubka. Po druhym filmu musim uznat, že Sheldon Wilson je Pan Sračkář. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ďalší z dielne SyFy príspevkov do katastrofickej oblasti ponúka príbeh Aljašského mesta, kde sa vo vianočnom čase zjaví jednej rodinke pred dverami darček v podobe snežnej gule (s mestom vo vnútri). Po tom, ako sa v nej zabudovaný mechanizmus dá do pohybu sa však rovnaké snehové udalosti, resp. katastrofy začnú diať aj v reálnom meste. A tu už sa dostávajú k slovu staré známe TV efekty a klišovité schémy, ktoré sa však pri troche trpezlivosti dajú prežiť. Nie je to síce najlepší SyFy počin, ale nepatrí ani k tým najhorším; miestami je to vcelku fajn a objaví sa pár sympatických náznakov atmosféry, no hlavne pri tom netreba mať vysoké očakávania. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Já bych řekla, že Sněhový armageddon nebyl vůbec tak špatný. Docela slušný scénář i obsazení. Ve filmu odehrávající se "problémy se sněhem" však ani zdaleka neodpovídají katastroficky vzhlížejícímu plakátu, který láká na děsivou sněžnou pohromu. Samotný děj se neodehrává nijak extrémně dramaticky, spíše na mě působil, že ani zdaleka nevyužil svůj možný potenciál, aby se více přiblížil Snowmageddonu, který je znázorněn na plakátu. Ke konci se dočkáme milého odkazu na Pána prstenů, kde musí být ničivá koule odnesena do sopky a poté vhozena do ohnivé propasti:) Na film se dalo bez problémů dívat, ale obsah byl poněkud prázdný, postupem času i jednotvárný. I když mě docela naštvalo, že se tvůrci úplně vykašlali na vysvětlení původu oné tajemné koule, což by mě docela zajímalo. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Zopár filmov Sheldona Wilsona som už videl, takže som vedel, že nemám čakať žiadny dychberúci veľkofilm. Je to režisér béčkovej kategórie. Tam tiež treba zaradiť aj jeho snímok "Snowmageddon", ktorý natočil v roku 2011 v lacnej kanadskej televíznej produkcii. Slabí herci, mizerné filmové triky a za vlasy pritiahnutý scénar. Záhadný vianočný darček spôsobí v malom horskom mestečku "Snehový armagedon". Tajomná sklenená guľa rozpúta "Snežné peklo." * ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Koukal jsem na to s kámošema s vědomím, že to asi bude sranda. A byla. S jednou či dvěma lahvemi dobrého pití si to užijete. Bez alkoholu však striktně doporučuji se tomuto TV filmu vyhnout. Dávám skleněnou kouli za tu nádhernou vánoční atmosféru ve městečku. * ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 3/10 Děj 2/10 Hudba 2/10 Efekty 2/10/// PLUS: fantasy zápletka se sněhovou koulí, která způsobuje katastrofy byla zajímavá a udržela mou pozornost a zvědavost, Laura Harris (seriál 24 hodin) v hlavní roli, Michael Hogen MÍNUS: kterého jsem ale nepoznal, efekty odpovídají očekávání, po herecké a dialogové stránce je to slabé, postavy se nechovají příliš logicky - uteče pes - dívka (chůva), která hlídá malého syna hlavního hrdiny se na minutu vzdálí - kluk je pryč - jde ho hledat - všichni ho jdou hledat - přinese to spoustu problémů - kluk mezitím přijde do města za starším pánem - všichni se tam pak sejdou, chůva stále hledá - chůvu nikdo nehledá - na závěr šťastná rodinka bez chůvy WTF, filmaři na tu postavu úplně zapomněli/// Shrnutí: člověk se občas potřebuje podívat na nějaký brak, aby docenil kvalitu. Filmu jsem chtěla dát lepší hodnocení, ale posledních asi 15 minut je hodně katastrofických./// Celkem 22%/// ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Jeden neskutočne hrozný film, na ktorom sa ale dá neskutočne nasmiať. Aspoň ja som tu našiel tonu momentov, kedy som mal pocit, že toto je komédia, kde tvorcovia ani nechceli aby sme sa báli. Ako katastrofák je to katastrofa, ako komédia to má svoje momenty. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Laura Harris se od doby co z ní byla mimozemská „lolitka“ ve Fakultě sice vzhledově zas až tolik nezměnila (jasně roky se zastavit nedají), ale žádnou velkou díru do světa neudělala a působením v podobných paskvilech jí už asi bude souzené. Tenhle katastrofický Syfy brak s „vánoční tématikou“, prokletou sněhovou koulí a otřesnými digitálními efekty však v některých momentech zas až tak hrozný nebyl. Jasně, je to sračka, ale mělo to i jakžtakž atmosféru a několik povedených scén. Zase se ale ukázalo, že někomu pomáhat a hlavně hlavním hrdinům se nevyplácí, páč se pak na vás všichni vyserou a ani ten pes po vás neštěkne (viz holka na hlídání, snowbordista zachránce). Slzu nad rádoby emočním finále jsem určitě nezamáčknul, podprůměrná záležitost…30% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Opět ten slabý pokus o katastrofický film ale přeci jen sem ho nezahodil protože mělo v sobě pro mě dost věci co se mi líbily, bude sice patřit mezi ty amatérské a slabší kousky ale rád ho zas uvidím. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Katastroficky /podla mna skor katastrofalny/ film o snehovej burke v akejsi zamrznutej riti : Cukotka, Aljaska, ci co to bolo. 0 % ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Začátek vypadal poměrně slibně. Jakmile však z nebe začaly padat sněhové granáty, věděla jsem, že to nebude nic pro mě. Ovšem takovou blbinu jsem teda nečekala. Kdyby to aspoň bylo napínavé. (15%) ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Netuším ako sa mi práve tento film dostal do sekcií chci videt. Ale keďže včera napadol prvý sneh nápad pozrieť si tento film prišiel pomerne rýchlo. Čakať od filmu ktorý má 20% zázraky to som asi chcel priveľa. Film je dokonca z obdobia Vianoc ktoré už mame za rohom. Je v tom ale cítiť tv film ktorý by ste si asi radšej pozreli niekedy v noci a určite by ste pri ňom aj zaspali. Ale ako katastrofický film bez dobrých efektov sa to dalo vydržať. 2* ()

Tunri odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už název napovídá (včetně originálního názvu), jde o úplnou blbost. Čekala jsem nějaké nekonečné sněžení nebo laviny a hrozba zavalení města nebo zahrabaná horská expedice, tohle je spíš jak Bohové musí být šílení v zimě se "zlou věcí". Snowmageddon... ten výraz mi vyloženě dráždí nervy. Vždyť tam o sněhu není vůbec nic až na to, že se to odehrává v zimě. Snowmageddon a přitom tam srší oheň a vystřelují stromy. Snowmageddon. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

SY FY. Tak a myslím, že je řečeno vše. No dobře, něco tedy krátce vyjádřím. Jedná se o katastrofický snímek nemající hlavu, ani patu. Velice jednoduché efekty, díry ve scénáři, nelogičnosti a celková levnost. To všechno dohromady je ohromný paskvil, jaký umí jen dvě filmová studia. Azylum a v tomto případě SY FY. Co se dramatičnosti týče, tlačí se hodně na pilu. Jenomže je to pořád málo na to, aby snímek dokázal alespoň něčím zaujmout. Mě zaujala pouze odvaha natočit tak zoufalý film. Více nenacházím slov. ()

AxelWers 

všechny recenze uživatele

Béčkový kvázi katastrofický film o tom ako záhadná "hračka" spôsobí katastrofy v nejakom horskom mestečku. Film vhodný ak potrebujete zabiť čas. ()

Hookins86 odpad!

všechny recenze uživatele

Film bojuje sám se sebou a hlavně se svojí katastrofickou stránkou a zároveň snaží se být dobrým katastrofickým bijákem. To se mu ale vůbec nepovedlo a hodnocení je právem spíše odpad... ()

JARDAHONDA 

všechny recenze uživatele

Hodně podprůměrný katastrofický snímek, který byl dějově průhledný, jako triko od " vietnamců ". Film byl ničím nezajímavý, i když šlo o vánoční téma. Absolutně nevkusné a mimořádně trapné, navíc s obrazově neatraktivními triky, které odhalí i dítě ve školce. Závěr = Díky blížícím se vánocům,,, ze soucitu 1 hvězda * ()

Reklama

Reklama