Reklama

Reklama

Jersey Boys

  • USA Jersey Boys (více)
Trailer 1
Hudební / Životopisný / Drama
USA, 2014, 134 min (Alternativní 129 min)

Obsahy(1)

Z dílny režiséra Clinta Eastwooda přichází příběh čtveřice mladíků z chudinské čtvrti New Jersey, kteří společně stvořili hudební ikonu 60. let, rockovou skupinu Frankie Valli and The Four Seasons. Jejich pokusy a úspěchy doprovází hity, které formovaly celou generaci: „Sherry", „Big Girls Don't Cry", „Walk Like a Man", „Dawn", „Rag Doll", „Bye Bye Baby" a mnoho dalších. John Lloyd Young (znovu coby frontman skupiny Frankie Valli, za jehož portrét si už dříve odnesl ocenění Tony®), Erich Bergen (skladatel Bob Gaudio), Michael Lomenda (Nick Massi) a Vincent Piazza (Tommy DeVito) jako The Four Seasons a Christopher Walken v roli gangstera Gypa DeCarla. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Uživatel AdfMIGA smazal svůj příspěvek.

Uživatel AdfMIGA smazal svůj příspěvek.

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

Psalo se o tom jako o muzikálu, recenze ale upřesňují, že jde o hudební film. Údajně zklamání, i když to není špatné. Dost se bojím, že česká premiéra bude stažena (když se do kin nedostal ani hvězdně obsazené eastwoodovky Život po životě a J. Edgar). 

Hal_Moore

Hal_Moore (hodnocení, recenze)

Doplněno obsazení. Premiéra stanovena na 20.6.2014. Produkuje Frankie Valli.

tuiz

tuiz (hodnocení, recenze)

Nemuzu se dockat. Jestli to bude tak dobry jako Jersey Boys na Broadwayi, tak to bude mit 90%. :)

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

Vavra na 95 -ku v roku 2006 este cosi natocil. No a Eastwood je oproti nemu mlady ..........

Související novinky

Eastwood točí další hit

Eastwood točí další hit

01.10.2015

Clint Eastwood už se před kamerou moc neukazuje, za ní ale rozhodně neotálí. Hudební životopis Jersey Boys sice prošuměl, Americký sniper se ale stal nejvýdělečnějším filmem jeho kariéry a přihrál… (více)

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (více)

Ujme se Eastwood Spielbergova ostřelovače?

Ujme se Eastwood Spielbergova ostřelovače?

22.08.2013

Zhruba před měsícem Steven Spielberg odstoupil od projektu American Sniper a spolu s ním i studio DreamWorks. Válečné drama o nejlepším střelci v historii Navy SEAL přešlo plně do péče Warner Bros.,… (více)

Reklama

Reklama