Reklama

Reklama

Geissenovi: Těžký život milionářů

(pořad)
  • Německo Die Geissens - Eine schrecklich glamouröse Familie! (více)
Reality-TV
Německo, 2011, 55 min

Obsahy(1)

Reality show o bohaté rodině Geissenových, která divákům ukáže, jak "těžký" je život bohatých. Multimilionář Rober Geiss, zakladatel médní značky Uncle Sam, žije se svojí rodinou - manželkou Carmen a dcerami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou - ve skutečném přepychu. Vlastní mnohé nemovitosti, mimo jiné domy v Saint Tropez, Kitzbühelu, Monaku, luxusní jachtu, velký automobilový park, ve kterém nechybý Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už jen z tohoto výčtu je zřejmé, že Robert Geiss si vybírá jen luxusní věci. Vede však skutečně takový záviděníhodný život v přepychu, o jakém se obyčejným smrtelníkům může jen zdát? (TV Barrandov)

(více)

Recenze (122)

Zaza_3121 

všechny recenze uživatele

"Carmen, ty nafoukneš obřího Santu a já se půjdu najíst a budu na tebe koukat." Robert je řízek, který to dává svý umělý manželce pořádně sežrat, protože moc dobře ví, že si to nechá líbit - kvůli jeho velkému kontu. Moje guilty pleasure o rodině, která má "možná o jedno auto v garáži víc, než normální lidé", ale i tak musí jejich děti "chodit" do školy. Helikoptérou! ()

Emmmalie 

všechny recenze uživatele

Viem že sú blbí, že sú trápni, že ukazujú svoj majetok v televízií. Ale ja to naozaj rada pozerám vždy mi to zdvihne náladu a zabavím sa. Proste taká oddychovka :) ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Nevím proč,ale tahle show mě baví.Ostrý a zároveň vtipný Robert a romantická Carmen.Chápu,že intelektuálové dávají přednost dvojce červeného a filozofickému blábolení,ale Geissenovci jsou prostě dobrá a zábavná oddychovka.Za mě jasných 5* ()

AltairAhad odpad!

všechny recenze uživatele

"Róóóbert!!" Ať mají peněz kolik chtějí.. to chování nechápu. Prostě nepochopím jak takový idiot může patřit mezi nejbohatší lidi světa. Pokud má nějaké podnikatelské schopnosti, tak jak ze sebe může dělat takového kokota? Cokoliv se mu ukáže = nezájem, nedokonalost. Nevím jak to je ve skutečnosti, ale mám pocit, že všechny tyhle zbohatlé rodiny jsou absolutní banda zmrdů, co si neváží lidí kolem sebe. Vůbec je nezajímá, že bohatství by jim bylo k hovnu, kdyby neměli všechny ty lidi, co jim "slouží". Carmen - Prototyp "německá Pamela na botoxu" v žádné díle nechybí, že potřebuje minimálně 6x za den kadeřníka. Absolutně nechápavá, tupá bloncka. Děti, no prostě takové normální holky, kterým v jejich věku stačí, co všechno jim může taťka koupit. ()

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Mnohem mnohem lepší "verze" je se slovenským dabingem - snad tedy výjimečně mohu říci, že mě se slovenským dabingem baví mnohem více, než s českým. Přijde mi, že to má ty správné grády, je to mnohem vtipnější, neboť nadabované to je věrohodně. U českého dabingu mi to přišlo nudné a jakoby to dabéři (ani nevím, kteří to dabují), to jen vykládali a četli z papíru. Slovenský dabing je tedy nepřekonatelný a obecně je to ihned koukatelnější. Nevím sice proč maji Geissenovci takové nízké hodnocení, myslím si, že k pobavení nebo k relaxu u televize se fakt hodí a člověk tak může nejen cestovat po různých zemích, jako v rámci dokumentu o cestování po světě, ale zároveň si mnohdy užije jejich "starosti" nebo naopak věci, které běžně člověk nikdy řešit nebude, a to, za co vlastně dneska utratíme ty peníze :). Myslím si, že je to daleko lepší, než kdejaké české či slovenské pořady tipu Moje mama vaří lepšie ako tvoja, Aféry - Nevuvěřitelné životní příběhy a podobné s*ačky. Tady se člověk alespoň rozptýlí něčím, co je skutečné a alespoň skutečně se odehrávající. Ano, některé díly mě také nebaví, zato některé jsou super. Záleží od tématiky, místa, kde se právě nacházejí a obecně toho, co se v daném díle odehrává. Na 3* to určitě bude ;) ()

wlad81 odpad!

všechny recenze uživatele

no to mi je ale kravina, niekedy mi je tych ludi az luto.. presne ako pise artas, nieco ako mojsejovci a nie, vsetci bohaci nie su taki prizemni az primitivni a to dalsie, to len ti, ktori sa potrebuju zviditelnovat takymito "show" ()

Lucinka591 odpad!

všechny recenze uživatele

Na takýchto primitívoch sa len pousmiať a nechať ich žiť svoj utrápený život....Veď aj oni sa raz preberú z toho sna. Nechápem ako jedna televízia može niečo takéto dať do vysielania. Preafektovaná stará teta,ktorá nevie čo od samopaše (a neviem či je ozaj taká hlúpa alebo sa len robí) a jej muž- totálny primitív,ktorý s ňou zametá ako sa mu zachce a uráža ju každých 5 minút a ktorého slovná zásoba je na úrovni 11 ročného chlapčeka,tak na toto sa naozaj pozerať nedá. A o ich dvoch deťoch sa ani nevyjadrujem. Račej. ()

nemkatuli 

všechny recenze uživatele

Přijde mi zajímavý i to jak si někdo nechá koukat do soukromí a beze všech přikrášlovaček (asi to bude tím, že tu kameru už nejspíš vůbec nevnímá). Musím se přiznat, že když na tuto reality koukandu narazím, tak u ní zůstanu. Nevím čím to je, ale pokud by mi byla něčím protivná, bez váhání opouštím kanál.. ()

Gagin 

všechny recenze uživatele

U většiny tato reality show způsobuje patrně deprese a závist, jinak takové hodnocení nechápu. Vtipné, brané s nadhledem a kdo není v depkách, může být i motivační. ()

darunka 

všechny recenze uživatele

sice je to kravina, ale poslouchat je lepší, než jakákoliv komedie :D vždycky mě baví poslouchat ty jejich kecy a narážky na sebe :D musíte to brát prostě s humorem :) ()

L.O.T.R 

všechny recenze uživatele

Keď už nie nič iné tak sa aspoň môžeme zasmiať :D Nesledujem to nejako pravidelne skôr keď to niekedy beží v TV a ja potrebujem vyplniť pár minút tak sa pozriem. Beriem to ale aj ako spoznávanie nových miest pretože táto rodinka veľmi veľa cestuje na zaujímavé miesta a preto sa na to dá aj dobre pozerať. Určite je to znesitelnejšie než pokus o napodobeninu zo Slovenskej produkcie zvanej Sladký život, kde sú tie naše "celebrity" ozaj neznesiteľné a keby nemali peniaze tak majú úbohé suché a ťažkopádne životy. Geissenovci sú aspoň miestami zábavný. ()

dasl 

všechny recenze uživatele

Negatívne hodnotenia ostatných ? Skor hodnotia Geissenovcov ako žijú ako sa správajú ale aj tak to pozerajú. Je super vidieť ako žijú ľudia ktorí si môžu dovoliť žiť, v tom je to zábavné. Ak vám ukážu svoje súkromie a vpustia vás do svojho domu. Samozrejme posledné série sú už úplne o niečom inom "€€€" . ()

kataklysm odpad!

všechny recenze uživatele

No,viděl jsem asi půlku jednoho dílu a musím konstatovat že je to hrozná sračka. Kdybych si dokázal protáhnout ksicht prdelí, udělal bych to, abych ten mrd už nemusel zažít. ()

Reklama

Reklama