Reklama

Reklama

Geissenovi: Těžký život milionářů

(pořad)
  • Německo Die Geissens - Eine schrecklich glamouröse Familie! (více)
Reality-TV
Německo, 2011, 55 min

Obsahy(1)

Reality show o bohaté rodině Geissenových, která divákům ukáže, jak "těžký" je život bohatých. Multimilionář Rober Geiss, zakladatel médní značky Uncle Sam, žije se svojí rodinou - manželkou Carmen a dcerami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou - ve skutečném přepychu. Vlastní mnohé nemovitosti, mimo jiné domy v Saint Tropez, Kitzbühelu, Monaku, luxusní jachtu, velký automobilový park, ve kterém nechybý Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už jen z tohoto výčtu je zřejmé, že Robert Geiss si vybírá jen luxusní věci. Vede však skutečně takový záviděníhodný život v přepychu, o jakém se obyčejným smrtelníkům může jen zdát? (TV Barrandov)

(více)

Recenze (122)

Casspy 

všechny recenze uživatele

:o) Robeeert, Robeeert.. jako kdybych Carmen slyšela:o) Tato RS je opravdu pro otrlé, ale mně se líbí. Kdyby to bylo na mně, tak je sleduju od rána do večera. Životní styl boháčů je zkrátka neuvěřitelný. Jen si přiznejme, kdo by nechtěl mít x baráků, služebnictvo, šatník větší než průměrný byt a jediná starost by byla " jakým autem dnes pojedu na pláž?":o) Myslím, že pár jedinců by si na tenhle životní styl rychle zvykl. ()

Zaza_3121 

všechny recenze uživatele

"Carmen, ty nafoukneš obřího Santu a já se půjdu najíst a budu na tebe koukat." Robert je řízek, který to dává svý umělý manželce pořádně sežrat, protože moc dobře ví, že si to nechá líbit - kvůli jeho velkému kontu. Moje guilty pleasure o rodině, která má "možná o jedno auto v garáži víc, než normální lidé", ale i tak musí jejich děti "chodit" do školy. Helikoptérou! ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj! Tak z tohoto sa mi naozaj robí zle. Zdvíha sa mi z toho žalúdok. Nechutná, namyslená rodinka Geissenovcov sa nehanebne vystatuje svojim bohatstvom. Život v luxuse je pre nich jediným naplnením ich prázdnych, primitivných existencií. Ich hodnoty, špôsob života, jednanie s ľuďmi, vyjadrovanie sa a vlastne všetko, čo robia mi je viac ako odporné. Párik nemeckých snobov, čo si myslí, že celý svet sa točí len vôkol nich. Podobných zaperených vypatlancov máme aj tu na Slovensku. Áno, mám na mysli bezdetných manželou z košického Pereša - Mojsejovcou. Dominantná megera Nora a ožratý tajtrlík Braňo. Iste ste už o nich počuli, čo sú zač. No oproti Geissenovcom sú to kultivovaní sympaťáci. Tieto milionárske nemecké držky nemôžem ani cítiť. Ešte aj tie ich rozmaznané detiská sa mi hnusia. "Geissenovci" sú ľudský odpad! ()

Everyone 

všechny recenze uživatele

Myslím, že dost přesná "studie" toho, jak se chovají povrchní lidé, když přijdou/vydělají si až pohádkový majetek. Obsah je stupidní, ale chování a myšlení přesné. ___ Na takových to lidech se snadno ukazuje, že nikdy, ačkoliv vlastní to, co vlastní, nebudou nikdy vzbuzovat například úctu nebo respekt. Mně je jejich život ukradený, což je patrně netrápí (žijí si ve své bublině povýšenosti), ale možná se mýlím, jinak by netočili takovouto reality show a u nechtěli vzbuzovat u závistivců finanční zžíravost. Dovedu si představit, že se mnozí na tento lep chytí. ()

d-fens 

všechny recenze uživatele

so závisťou problémy nemám, a preto to vnímam v prvom rade ako úžasne ztreštený cestopis a zároveň veľký vystretý prostredník do ksichtu všetkým závistlivým mravokárcom, ktorí majú plnú hubu morálky, antikonzumu, hlbokých hodnôt, ľudskosti, solidarity... Ak by tých 27% tu na csfd malo naozaj odrážať negatívny vzťah ľudí ku konzumnému, pôžitkárskemu, pohodlnému spôsobu života, a nie iba obyčajnú závisť, musel by náš svet (alebo aspoň to Česko-Slovensko) vyzerať úplne inakšie ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • V januári 1995 sa Robert a Michael rozhodli firmu predať, a tak zarobili 140 miliónov nemeckých mariek, čo je dnes približne 71,4 milióna eur. (cargobull)
  • Vo vozovom parku rodiny sa nachádzajú: Audi Q7 V12 TDI, Bentley Continental GTC, Rolls Royce Phantom Coupé, Mini Cooper Cabrio a Hummer H3. Hodnota všetkých áut dokopy sa pohybuje okolo 950 000 € (cca 25 miliónov Kč). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama