Reklama

Reklama

Uvnitř odlehlé, přísně tajné laboratoře pracuje skupina vědců na experimentu, který by mohl znamenat další krok v evoluci člověka. Když ale předmět experimentu – uměle vytvořený "člověk" (Anya Taylor-Joy) – spustí řetězec děsivých událostí, vědci se musí rozhodnout, jestli je význam objevu takový, aby převážil i nebezpečí s ním spojená. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

PipBoy

PipBoy (hodnocení, recenze)

Škoda že tam nie je žiadna sympatická postava, ktorej by sa dalo fandiť.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Tak Film jsem viděl, nepřišel mi nijak extra špatný, téma podle mě nešlo zpracovat ani lépe, pravdou ale je,  že mě vůbec nějak téma neoslovila. Trailer mi přišel dost zavádějící a to je chyba. Na základě traileru jsem očekával mnohem hororovější atmosféru a vystupňované napětí. Nic z toho film v sobě nemá. Toto samozřejmě nejde filmu vyčítat, ale špatně udělanému traileru, který prostě vůbec neodráží to, co má člověk od filmu čekat. Velmi mě potěšilo samotné finále, kdy syntetická slečna si poradila s nezdařeným experimentem, ale hlavně i se všemi svědky :D

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

mm13

á, seriózne, ale aj tak, ťažko stručne popísať ""psychologické a "empatické" nuansy"", ako som napísal a nestručne, to by sa málokomu chcelo, nie sme  platené učiteľky na hodine literatúry ((: . Troška neľudské, ale c'est la vie ((:

na příspěvěk reagoval mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Mukade

Ja sa seriózne pýtam, mne ten príbeh neprišiel ničím zvláštny. Takže ak mi nejaká rovina či čokoľvek ušlo, rád by som vedieť čo. Keď napíšeš príspevok, aký si napísal, tak si snáď aj pripravený to podložiť niečim konkrétnym.

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

mm13

mal by som mať na to chuť? nemám. Ale všeobecne, bez spoiler alertu, sú to všeliaké psychologické a "empatické" nuansy čo sa tam odohrávali

na příspěvěk reagoval mm13

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Mukade

Tak ťa poprosím - svoj ďalší príspevok začni čarovným slovíčkom SPOILER a spusť, čo väčšine uniká.

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

posrate nedocenený film a to aj vďaka tomu že pri prvom zhliadnutí každý kto nemá "IQ 1000" nezachytil ani zďaleka podstatné všetko toho filmu. Skrátka film na opakované pozretia

na příspěvěk reagoval mm13

Uživatel Mukade smazal svůj příspěvek.

Uživatel mnx smazal svůj příspěvek.

Uživatel Mukade smazal svůj příspěvek.

Uživatel Mukade smazal svůj příspěvek.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

ambron

A jo ty jo vidíš :-D jsem ji hned nepoznal a přitom to jsem si říkal, odkud ji sakra jenom znám :-D a už vím že ze skvělé Čarodejnice díky.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

ambron

Pěkná hudba :-) jinak jako Morgan je kousavej a super silnej a nebo tedy super kousavá a silná?! je to holka ne? :-D 

na příspěvěk reagoval ambron

glassmoon

glassmoon (hodnocení, recenze)

tou telekinezou to posrali

a ked typek povedal: "She was engineered with synthetic DNA" tak som sa neviem preco musel zasmiat.
imho dalsia tuctova kopirka 100x videneho. 

na příspěvěk reagoval Kincl, konvicce

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Ve snímku hrají kvalitní hororové herečky Rose Leslie a především pak Anya Taylor-Joy. Ony samy dokáží snímek utáhnout, jestliže budou mít k dispozici alespoň trochu kvalitní scénář. Námět sice není příliš zajímavý a režisér nemá potřebné zkušenosti, avšak jestliže zapracovaly filmové geny, tak se máme na co těšit. Jakožto hororový expert doporučuji sledovat a objektivní kvalitu daného hororu odhaduji z hlediska hodnocení na 71%.

Felisr

Felisr (hodnocení, recenze)

Oba trailery vypadají fajn, jen mám trochu obavy, že tvůrci chtějí těžit z úspěchu Ex Machiny. Tak snad to nebude odfláklé nebo ještě hůř - s totožným koncem.

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Trailer se mi líbil, ale aby uměla inteligence mohla hýbat věcma je naprd :D 

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Reklama

Reklama