Reklama

Reklama

Wolf Creek 2

  • Austrálie Wolf Creek 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vrah z australského vnitrozemí Mick Taylor se po čase vrací sužovat další skupinu nic netušících turistů. Skutečná hrůza začíná ve chvíli, kdy se páreček zamilovaných baťůžkářů vydává do kaňonu Wolf Creek, kde je nucen strávit noc ve stanu. Během dovolené v australském vnitrozemí navštíví trojice baťůžkářů - Rutger, Katarina a Paul - legendární kráter Wolf Creek. Jejich sen o dobrodružství se však promění v děsivou noční můru poté, co natrefí na jednoho z místních, který je postrachem všech turistů: nechvalně proslulého Micka Taylora. Zatímco se před ním partička snaží uprchnout, Mick na ni pořádá nervy drásající hon napříč nehostinnou australskou pustinou. Nakonec přežije jediný - Paul. Toho Mick zatáhne do svého doupěte, kde mu dá naplno pocítit svou krutost. Pokud má mít v zoufalém boji o přežití, z něhož předtím ještě nikdo nevyvázl živý, Paul alespoň nějakou naději, bude muset zapojit všechnu svou vynalézavost, aby přelstil muže, který se za vraždící zrůdou skrývá, a proměnit se ve stejně bezcitné monstrum. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (266)

rollman1 

všechny recenze uživatele

"Welcome to Australia cocksucker" Mike se po delší době vrací, aby zatopil dalším nevinným turistům a udělal jim tak ze života peklo, nebo aspoň z toho zbytku co jim zbývá. Spokojenost a veliká. Po průměrné jedničce, ze které si nepamatuji skoro nic, přichází lepší, brutálnější a nekompromisnější pokračování, ze kterého si určitě budu pamatovat víc. Za to mohu vděčit skvělému gore, které je zde nádherně a hlavně manuálně zpracované. Dále odlehčenému driveu, který se nese celým filmem a v neposlední řádě hlavnímu zmetkovi, který mi film neskutečně zpříjemnil. Jak již zde mnoho uživatelů psalo, najdou se zde pěkné odkazy na starší snímky jako např. Stopař atd. Také scéna s klokany je super, protože mě pobavila jako dlouho nic. Konec trošku ošuntělejší, ale pořád se jedná o prvotřídní snímek. Skvělé!!!! ()

anderson 

všechny recenze uživatele

V pokračovaní tvorca jednotky vynechal mysterióznu atmosféru pôvodného filmu a do popredia posunul ústrednú postavu "austrálskeho patriota". Výživná porcovačka a psychická tortúra napodiv nabrali až groteskné rysy a treba uznať, že nuda rozhodne nehrozí. Napriek tomu dávam o hviezdičku menej, pretože občas už tej krvi bolo až príliš. (12.3.2019) ()

Reklama

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Buran zabíjí. Zase. Není to originální, ale je to marast jako prase, přičemž závěr je jedna velká labůžo jízda pekelným exploitation gore panoptikem. Jeden z těch filmů, ze kterého člověku není zrovna dvakrát blaho, nicméně stále čumíte a zíráte jako banda klokanů, jejichž kamarádi chcípaj pod koly kamionu. Mix Stopaře, Wolf Creeku a Duelu čerpá hodně z neopakovatelné australské atmosféry a geniálního superburanského psychopata v podání Johna Jarratta. Jakýmsi zvráceným způsobem to stojí za to... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Turisti, ktorí sú zvedaví na pozoruhodný meteorický kráter Wolf Creek zase raz doplatia na svoje potulky, keď si ich v oblasti vyčíhne miestny lovec s vraždiacimi chúťkami. Pokračovanie vcelku obľúbeného ozploitationu na seba nechalo čakať dlhých 8 rokov, no na jeho kvalite sa to našťastie negatívne neprejavilo, keďže je v podstate porovnateľné so slušnou jednotkou. Akurát, že misky váh sa z vážnej, temnejšej roviny presunuli viac do roviny svižnej a zábavnejšej, kde si to zabijak Mick už od začiatku vyložene užíva a nedrží sa späť. V niektorých ohľadoch to myslím jednotku prekonáva a celkovo ide o príjemne drsnú, zábavnú žánrovku, pri ktorej sa človek nenudí. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Greg McLean napěchoval druhý díl snad vším co se jen dalo. Perfektní úvod, kdy duo policistů pochopí že s Mickem Taylorem není radno vyjebávat. Na solidní úvod se ovšem později nedaří zase tolik navázat. Na řadu přichází Duel mixovaný se Stopařem, Texaský masakr, aby vše ukončil hodně zajímavý Milionář. Přesto že se jedná o guláš mnoha chutí, při jehož sledování jsem často i nevěřícně kroutil hlavou, tak i přesto se druhý díl v rámci určitých mantinelů žánru překvapivě povedl. 65% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Ve filmu se původně měla objevit zmínka o Mickově (John Jarratt) minulosti, která by objasnila jeho vývoj v psychopata. Ovšem nakonec to ze scénáře vypadlo. Později se jeho minulost objevila v seriálu Vlčí zátoka z roku 2016. (ČSFD)
  • Dom vo filme, ktorý patrí Lil a Jackovi, sa objaví aj v poslednej epizóde seriálu Wolf Creek (2016) ako rodný dom Micka Taylora. (BoredKid)
  • Kolem 48:50 jedou Jeep a kamion po pravé straně silnice. V dalším bezprostředním záběru jsou obě vozidla na levé straně silnice. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama