Reklama

Reklama

Wolf Creek 2

  • Austrálie Wolf Creek 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vrah z australského vnitrozemí Mick Taylor se po čase vrací sužovat další skupinu nic netušících turistů. Skutečná hrůza začíná ve chvíli, kdy se páreček zamilovaných baťůžkářů vydává do kaňonu Wolf Creek, kde je nucen strávit noc ve stanu. Během dovolené v australském vnitrozemí navštíví trojice baťůžkářů - Rutger, Katarina a Paul - legendární kráter Wolf Creek. Jejich sen o dobrodružství se však promění v děsivou noční můru poté, co natrefí na jednoho z místních, který je postrachem všech turistů: nechvalně proslulého Micka Taylora. Zatímco se před ním partička snaží uprchnout, Mick na ni pořádá nervy drásající hon napříč nehostinnou australskou pustinou. Nakonec přežije jediný - Paul. Toho Mick zatáhne do svého doupěte, kde mu dá naplno pocítit svou krutost. Pokud má mít v zoufalém boji o přežití, z něhož předtím ještě nikdo nevyvázl živý, Paul alespoň nějakou naději, bude muset zapojit všechnu svou vynalézavost, aby přelstil muže, který se za vraždící zrůdou skrývá, a proměnit se ve stejně bezcitné monstrum. (Cinemax)

(více)

Recenze (266)

Predator77 

všechny recenze uživatele

75 procent, Za mě se v rámci hororů jedná o dost kvalitní záležitost která my přijde zde na čsfd dost podhodnocená a za mě si tím pádem zaslouží lepší hodnocení už jen pro to že tenhle film má neskutečné koule dělat věci o kterých je jiným hororům může nechat jenom zdát, jo a John Jarratt v roli Micka Taylora je neskutečný magor kterého budete mít bud rádi nebo ho budete ze srdce nenávidět ;) ()

Pepi74 

všechny recenze uživatele

Svérázné řešení migrační politiky, trocha australského nacionalismu a historie a...jo ještě pár mrtvol aby to teda byl horor. Půl filmu honička v autech a konec někde v kasematech pod Špilberkem. Jinak samé klišé jako v jiných podobných filmech. Podruhé už ne děkuji. ()

Matespian83 

všechny recenze uživatele

Tak toto pokračovanie ma dosť prekvapilo a po pozretí nemôžem dať menšie hodnotenie ako 4 hviezdy a to som rozmýšľal nad piatimi.. Na hlavného záporáka sa nehodí nikto viacej než obsadený John Jarratt.. Palec hore.. ()

numan 

všechny recenze uživatele

Hodný strýček Mick je čiperný řezník v nejlepších letech a žije sám v australském vnitrozemí. Má rád svou zemi, a je veselé a družné povahy, což často stvrzuje při svých stycích s turisty. Strašně rád zpívá, hlavně hezké a vtipné domácí lidové písničky, plné klokanů a koal. A taky má moc rád zábavné hry a kvízy, obzvlášť, jsou li spojené s řezáním údů. Takového bodrého vlasteneckého samorosta si prostě musíte oblíbit. Wolf Creek 2 je vlastně takovým jedním obyčejným všedním dnem jeho života, vyplněným především činorodou prací a sem tam i nějakou tou zábavičkou při sklence dobrého domácího alkoholu. Za zmínku stojí i úžasné přírodní foxteriéry. Důležité upozornění pro útlocitnější povahy: při natáčení tohoto filmu nezahynul ani jeden klokan, veškerá krev je umělá a ta rozjebaná paní na bodácích je jen figurína. B-) ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Musím říct,že jednička,i když nebyla přímo odpadová,ale na druhou část prostě ani zdaleka nemá.Ve dvojce se děj kolem zabijáka točí hned od začátku,takže jsem se bavil od začátku do konce,což mě film přímo imponoval,ale scéna jako zabití nevinných důchodců,kteří oběti zabijáka nabídli pomoc,to bylo hnusný.A pak závěrečná scéna taky byla hodně krutá. ()

musolini 

všechny recenze uživatele

Jednička zajímavá a napínavá a dnes i už dost stará a celkem zapomenutá.Dvojka je posun v před a a za poslední dobu jeden z nejlepších hororů,i když si neodpustil pár stupidních věcí a Skipiho na vrch,každopádně jsem byl opravdu mile překvapen. ()

Jurcekk 

všechny recenze uživatele

Na takéto pičoviny som už starý. Radšej si pozriem Dobrú manželku. Toto je len nechutné, nelogické, nezaujímavé. ()

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Mick Taylor podruhé a tentokrát silnější a mnohem brutalnejsi! Režisér Greg McLean, který před 9 lety natočil film "Wolf Creek" se zapsal do dějin opravdu zdařilého horroru. V současnosti natočil jeho druhé pokračování, tedy "Wolf Creek 2". Oproti jedničce je druhý díl více brutalnejsi a akčnější. Mick Taylor se opět dostavil. Nezměnil se. Stále vyhání vetřelce ze svého teritoria a stále ho nemůže nikdo dopadnout. Své oběti si vychutnáva víc a víc. Brutalita se dostavila v podobě odřezávání končetin. Je to kvalitní zpracování horroru, který svým způsobem pobaví dvojnásob, než jeho starší bratříček. ()

injoy 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušná vyvražďovačka. Už sem na to sice starej, ale tohle je v rámci žánru lepší kousek a taky se mi líbilo, že se hrdinové nechovaj nelogicky, ale naopak věrohodně. ()

fabregas1 

všechny recenze uživatele

Návrat Micka Taylora alias lovce turistů rozhodně stojí za pozornost. Pán, co své oběti dlouho týrá, než jim dopřeje smrt je buransky neodolatelný. Vyvražďování táborníků má v Austrálii prý dlouhou tradici a proto film Wolf Creek 2, který nabízí solidní mrzačení po australsku bych bral vážně :). Ďábel nikdy nespí. Přes všechny tyhle kecy Wolf Creek 2 dokonale naplňuje všechna očekávání a klišé, dobře baví a v celém průběhu si udržuje výborné tempo. Je to standardní nenáročná krvárna, která nabízí spoustu nelogičnosti ( nečekaně )..........a...je založen na......ehm skutečných událostech. Škoda snad jen pasáže s klokanami, to byl trapný úlet. ()

pepca72 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že druhý film, je důstojným pokračování, a že nešel cestou do propadlišť, jako jiné, hororové série, Dvojka je jiná, ale stále kulervoucí. Mick Taylor, jako Australský vidlák, je sarkastické, sadistické prase, které nám naporcuje šampóny a kikiny, a ještě si snima zahraje hru, na znalosti Australských dějin. Nevíš odpověď ? Tak něco uřízneme. Pro fanoušky exploitačního žánru, povinnost. Exteriéry Australské přírody nádherné, interiér Mickova doupěte kvalitně hnusný. Za mně, plný počet. ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Co tak k tomu dále napsat. Opět ten vtipálek s puškou a již při první scéně s policajtama budete na sračky. No nechápu jenom jak se na takovou dálku mohl strefit. Fakt paráda. Beru mapu Austrálie síť na klokany a jedu k protinožcům. ()

Copter 

všechny recenze uživatele

Je to totálně brutální a kurevsky napínavej horor,a hlavní záporák je fakt píčus.Dlouho sem u ničeho nebyl tak zvědavej jak to dopadne ()

Reklama

Reklama