Reklama

Reklama

Opálené krásky v odvážných bikinách, moře piva a hamburgerů, decibely techna…tak si Jimmy Greenburg představuje hudební festival, který chce uspořádat na plážích rodného přímořského letoviska. Jsou prázdniny, proč by tu omladina nemohla utratit pár babek z peněženek svých rodičů? Festival je brzy v plném proudu, když tu se náhle z písečné duny vynoří přízračná žraločí ploutev a pak tlama plná krvelačných tesáků. Žraloci plující v písku? Narychlo přivolaná ichtyoložka Sandy je sice náramně sexy, ale z těchle prazvláštních tvorů ji zůstává rozum stát. Navíc se zdá, že mají velký, skutečně velký hlad…Pro slabé nátury to rozhodně příjemné pokoukání není, pokud to však také máte rádi trochu „horké“ a přistoupíte na bláznivou hru filmařů, můžete si s touto parodií užít docela dobrou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (99)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla síla i na mne :-) Žraloci, kteří proplouvají pískem na pláži. Brzy natočí chobotnici, jak se stala kosmonautkou, nebo film o pavoukovi, který dostal práci za pokladnou v TESCU. A scéna, kdy žralok překousl policajtku na půl a chlápek se ji snaží narvat její střeva zpět do břicha, to už je opravdu vrchol stupidity. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Filmov o vraždiacich žralokoch som už videl veľmi veľa a stále ma to ešte baví. Rád objavujem nové snímky, kde títo morskí predátori nemilosrdne masakrajú ľudí. Najlepšie sú samozrejme Spielbergove "Čeľuste" z roku 1975. No nepohrdol som ani ďalšími dielmi tejto série. Videl som už aj všeliakých mega žralokov, zmutovaných žralokov a dokonca žraločie tornáda, kde doslova títo dravci padali z neba. Pre žralokov mám slabosť. Keď som sa dopočul o piesočných žralokoch, tak ma to ihneď zaujalo. Bol som si  vedomí, že to bude absurdný brak, ale i napriek tomu som nedokázal odolať a americký televízny snímok "Piesoční žraloci" (Sand Sharks) som si zohnal a ihneď pozrel. Bola to presne taká lacná hlúposť ako som si myslel, ale aspoň som si zasa trocha rozšíril svoje filmové žraločie obzory. * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Brendo, Brendo, vydrž, já ti to tam dám zpátky (vyhřezlé metry střev, hm, vyhřezlé, ona vlastně druhá půlka těla jaksi není...)!" Taškařice kopírující zčásti klasické Čelisti (chycený žralok není hledaný zabiják) má zajímavý námět. Průšvihem jsou digitální efekty...nebýt jich, možná by vznikl snímek podobný Chvění (s půvabnými mechanickými červy). Potěšily mě krásné záběry na moře a pobřeží ostrova. Hvězdu musím přidat za to, že zpočátku nekrvavý snímek směrem k závěru přitvrdil (byť já bych to udělal minimálně na způsob Jacksonových Živých mrtvých). Kromě vnitřností se tak divák dočká i věder krve.... Jinak samozřejmě hrubě nenáročná zábava, leč na odpad znám spousty onačejších kandidátů. ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

To snad režisér nemohl myslet vážně ne? Žraloci v písku? Tak to jsem ještě neviděl, jinak opravdu skvělé efekty. Ono je vše docela na vysoké úrovni... 0/10 = 5% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Kurva a já jsem se bavil.To snad musí být každýmu jasný co si pouští.Stupidní céčkovou sračku ještě z mizernějšíma efektama,stupidní dialogy(až to bolí),krásný neherečky.Ovšem hvězdou filmu je totální dement Jimmy Greenburg.Když je na plátně on tak to stojí za to.Ten táhne celej film.Uvěřitelnost tohoto snímku je asi tak stejná jako když vezme tornádo žraloka a vyplivne ho do města.Tudíž nulová.Ale oproti Sharknadu si tohle aspoň na nic nehraje.Prostě komedie.Řekl bych spíš parodie na všechnu tu žraločí havěť o které bylo natočeno spoustu sraček.Takže pro ty co nechtějí u filmu přemýšlet je to jasná volba.Prostě nenáročná zábava na nedělní odpoledne.Takovej ten film při kterým si vyhulíš hlavu a čumíš a dokanale si to užíváš.Crazy.5 hvězd nemůžu dát už z principu a na 4 hvězdy by to muselo mít lepší efekty a víc krve.Takže 3 hvězdy jsou dostačující.Chujovina,ale fakt dokáže pobavit. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je to zábavnější než Shark Night 3D a trhlejší a snad ještě ironičtější než Piranha 3D, kterou se evidentně inspiroval. Konkuruje jí však pouze lepými děvčaty, kterých je nepočítaně. Výsledkem je zábavná hororová parodie s ultra nízkým rozpočtem, která si nedělá těžkou hlavu ze slabých triků a bizarního nápadu, jakým jsou žraloci plující v písku. Corin Nemec celou dobu perfektně přehrával, roli si viditelně užíval a je to možná tím, že byl jedním z producentů snímku a postupně se stal větším tahounem než žraloci, kteří rozhodně byli sympatičtí, ale v celé kráse byli k zhlédnutí jen málo. Stejně tak jejich zabíjení zrovna nepotěší krvemilné příznivce, ale pár smrtí bylo bizarně zábavných, zvláště když přeživší postavy nad nimi neprojevovaly přílišnou lítost. Množství nápadů bylo originálních. Hlavní ženská role připadla známé Brooke Hogan, která je dcerou populárního wrestlera Hogana. Její herecké schopnosti byly chabé, ale o to lépe se na ni koukalo. Když bylo k dispozici tolik děvčat, hned každého chlapa napadne, jestli se taky svlékly a oko se potěšilo. Oko se nepotěšilo, ani jedna se nesvlékla. Režisérovi Mark Atkinsovi jsem už přál, aby se tímto filmem konečně vymanil z černých čísel, která tady jeho filmy provázejí. Nestane se tak ani tentokrát, ačkoliv je tenhle zábavný horor lepší než Shark Night 3D, který byl na žraločí hlavu poražen. Revival vlna "rybích hororů" sebou přinesla bizarní horůrky nebo hororové parodie. Tenhle k nim patří. Zamrzí, že se tvůrci ještě víc nesnažili, ani by nevadil slabý rozpočet, kdyby bylo víc zabití a lepší krvavé efekty, a tím by vznikl ten pravý odvaz. Tenhle film tak zřejmě bude spláchnut první silnou vlnou která přijde, ale přesto prokázal snahu být v relativně okoukaném žánru inovativní (pa)rybí porcí. 50% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Strašná prdel která se nedá už od názvu brát vážně. Já se na to připravil a bavil jsem se. Seru na příběh který je klasický jako každej film o žralocích. Kašlu na efekty které jsou slabé. A kašlu i na slabé herecké výkony. Já si prostě sednul a koukal jsem na to jak žraloci pod pískem žerou lidi. Trošku mi to připomínalo Tremors. Nicméně musím říct že nikdy mě Nemec tak nedostal. Ty jeho kreace byly fakt geniální a jeho konec byla prdel. Krev a gore tu sice je ale v malé míře takže nečekejte nic extra. Atkins je sice špatnej režisér ale já se u jeho filmech bavím. Co mě trošku zklamalo byl konec s velkým žralokem bylo to už spíše šťouchání do vosího hnízda. Ale za mě palec nahoru. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

ŠOU MAST GOU ON.. to byla slušná sračka, ale aspon šlo videt že to tvůrci nebrali vážně a některý scény vyvolali úsměv na mé zahořklé tváři. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná hovadina, hlavnímu hrdinovi sežerou tátu, holku, kámoše a půlku zákazníků, ale jemu to neva, protože show must go on, neboť těch zbylých 20 trsajících lidí na pláži spasí jeho finanční situaci a ekonomiku ostrova na deset let dopředu! S efektama si partička autorů taky hlavu příliš nelámala. Šílené přehrávání tam je snad schválně. A ten konec, kdy žraloka plážového vystřídá žralok skalnatý, to je fakt pecka :D. No ale za ten absurdní nápad musím dát 15% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Už jsem viděl spousty žraločích filmů, ale s něčím podobným jsem se ještě nesetkal. Měli jsme tu už žraloka zkříženého s chobotnicí, zmutovaného s lidskou DNA, vydávajícího zvířecí řev divoké šelmy, takového jenž dokázal sežrat letadlo i plovoucího pozadu, ale aby některý dokázal proplouvat napříč písečnými dunami to ještě ne. Snímek se sice hlásí k parodiím, ale na něco takového jsem opravdu nebyl připravený. Ještě teď se pomalu probírám z šoku, cože jsem to před chvílí viděl. Tvůrci se nás snaží po celou dobu rádoby vtipnými scénami a hláškami, které určitě někoho dostanou do křečí, ale mě už pomalu začínají podobné filmy lézt krkem. Mám rád zvířecí a monster filmy, ale už to začíná zacházet do obrovského extrému. Filmy od Asylum občas ještě překousnu, jenže tento film je v mnohém překonal. Především pak v otřesných digitálních efektech, ztvárnění žraloků i dementními hereckými výkony. Nesnáším přehrávající herce, jenže tady to dělal snad každý. I ti blbečci pobíhající po pláži sem a tam... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Napriek úplnej brakovosti a absurdnosti Piesočných žralokov nemôžem povedať, že by som sa počas ich projekcie aspoň trochu nebavil. Už samotný nápad s pôvodne morskými predátormi, ktorí dokážu žiť, pohybovať sa a loviť svoju korisť v piesku, ako aj "vedecké" vysvetlenie tohto bizarného evolučného javu, ktoré film ponúka sú na smiech a je jasné, že tvorcovia Sand Sharks svoj projekt nebrali príliš vážne. Mark Atkins nadobro pochoval nádej na to, že by niekedy mohol byť serióznym filmárom (on sa o to vlastne ani nikdy nesnažil), aj tak mám však za to, že Atkins je zo všetkých, pre The Asylum pracujúcich režisérov najlepší. Za zmienku stojí aj teatrálny herecký výkon Corina Nemca, zvýraznený českým dabingom v štýle postavy Codyho Lamberta zo seriálu Krok za krokom. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

Už tady bylo snad vše o žralokách lítající obrovští křížení ale jen pouhá hrstka je výborná. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě tenhle kousek zdaleka nepobavil tolik, kolik jsem si od něj sliboval. Samozřejmě žraloci plovoucí v písku jako ve vodě jsou skvělý nápad, filmové triky jsou naprosto bombastické a kulervoucí a plážová megaparty je nezapomenutelná. Ale strašně mě štval nemožně přehrávající Corin Nemec (Jimmy), který svými grimasami, pitvořením a komediálním šaškováním dával hrozně moc najevo, že je to všechno jen taková velká švanda a taškařice a recese, a to se mi vůbec nelíbilo. V tomhle druhu filmu bych naopak viděl rád vážné a civilní herecké výkony, aby mu sedlo na lep ještě mnohem víc prostoduchých hejlů se svými "odpady" a "vrcholy stupidity". ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda. Vlastně celou dobu jde o čekání na to, jestli mladá Hoganová ukáže kozy. A rovnou prozradím, že neukáže. Žralokosauři, nebo co to jako bylo, co se proháněj pískem jsou řádně idiotskej nápad, kterej by si zasloužil ulítlejší zpracování. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Soudě dle polohy člunu nebyli napadeni ve vodě.." ;) Mein Spielberg !! Totiž Mein Gott !! ;) Dialogy jako od koně, kdyby uměl psát na stroji, které pronáší s naprosto prkennou samozřejmostí ta největší dřeva, co byla zrovna k mání, plus majstr Corin Nemec, co už mě dlouho tolik nebavil.. Jen si to představte !! Tak tohle si prostě nejde neužít !! Kameraman a režisér, (s)hitmaker Mark Atkins, přišel jednoznačně s tím nejzábavnějším a celou svou polovinu nejpřetmavenějším - No, jistě, už jsme zase u toho CGI, jak ho udělat hlavně co nejlevněji a nejsnadněji.. Když ale tady prostě často není opravdu vůbec nic vidět !! - kouskem své kariéry, který je skutečně tak dementní, až je naprosto skvělý.. Kdyby Píseční žraloci dostali propracovanější scénář, zvlášť s přihlédnutím k tomu, jak se tvůrci zas a znova až k zemi klaní velkému Stevenu Spielbergovi, když doslova citují hned několik jeho bijáků, mohl tenhle snímek platit za jednu z nejzajímavějších a nejosobitějších parodií vůbec, na to však Benkis s Larsonem nemají ani ve svých nejmokřejších a nejkrásnějších snech.. Jen by mě zajímalo, jak by si ti žralůčci zaplavali v tekutým písku.. No, co už !! Písek není malta a Atkins není Spielberg, on není vlastně ani dobrej, ale tohle se (mu) prostě neskutečně povedlo, snad jen ten závěr s fish of the bitch mě trošku zklamal.. Navíc nechápu ten osmnáctkový rating.. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Skoro jsem čekal nápis: Natočeno podle skutečné události. Cha, cha, cháá. Zatím co nás kdysi Steven Spielberg spolehlivě vyhnal na několik dní z vody na pláž, tak se v tomto snímku zase bude do vody vrhat v žalostných křečích podobných smíchu. CITÁT - Ó, pomóc, něco sežralo mého kluka, vylezlo to z písku................ Čelisti totiž z tohoto snímku doslova vyskakují, celé je to velice podobné s legendárním hororem. To je však vše, zde zuby snímku Čelisti nesahají ani pět centimetrů pod paty. Chvilku vás to drží nad hladinou a vy čekáte, jak se to vyvrbí a co to z toho písku vlastně vypluje, ale čím déle na to čučíte, získáváte dojem, že je to ztracený čas. CITÁT - Maminka se zlobí...... znáte tu větu ? Je taky z jednoho snímku Stevena Spielbergra a to z Jurského parku, konkrétně z filmu Ztracený svět o dinosaurech. Tady má tohoto tvůrce někdo rád, že ho tak krásně napodobuje. CITÁT - Tak co, zapaříme ?........ A když na to čumím asi hodinu, začínám si také uvědomovat, že ani ta ženská část herců není moc hezká a já nakonec začínám fandit písečným žralokům. Až uvidíte davové scény, chcípnete - smíchy. CITÁT - To byl ž ž ž ž žž žžžralóóóók!!!!........ Pokud to nebudete brát vůbec vážně, možná se vám to nakonec bude i líbit. Já dám za dvě. Tak jsem si přečetl celkem pěkně kreslený komiks, který vznikl podle tohoto filmu a zvyšuju hodnocení na tři. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Vedel som do čoho idem, názov filmu stojí za všetko. Je super, že to tu príliš nerozvádzali a tak sa tu obmedzili trápne dialógy, lebo čokoľvek by povedali na obhajobu piesočných žralokov, bola by to len čista zúfalosť. Ale aspoň to bola celkom dobrá sranda a hlavne Corin Nemec to tam valal, bez jeho užasne vtipných dialogov by film stratil na vtipnosti veľa percent. Žraloci boli digitálny a aj s krvavosťou sa tu celkom šetrilo, ale konečne žraloci film, ktorý ma v poslednej dobe bavil a aj keď to bola obsahová fraška, aspoň sa na ňu dalo pozerať. Nebralo sa to vážne a tým to celé bolo v úplne sympatickejšej rovine, ako keby to bola nejaká trápne vážna splatanina, ktorá nemá šajnu o čom by mal byt takýto druh filmu. Tak som prekvapený čo poviem, ale som spokojný s celkovým dojmom. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Tys teda dopadl, Corine. Doufám, že si alespoň s Casperem Van Dienem občas navzájem vykouříte, aby jste měli dostatek bílkovin. ()

Reklama

Reklama