Reklama

Reklama

Opálené krásky v odvážných bikinách, moře piva a hamburgerů, decibely techna…tak si Jimmy Greenburg představuje hudební festival, který chce uspořádat na plážích rodného přímořského letoviska. Jsou prázdniny, proč by tu omladina nemohla utratit pár babek z peněženek svých rodičů? Festival je brzy v plném proudu, když tu se náhle z písečné duny vynoří přízračná žraločí ploutev a pak tlama plná krvelačných tesáků. Žraloci plující v písku? Narychlo přivolaná ichtyoložka Sandy je sice náramně sexy, ale z těchle prazvláštních tvorů ji zůstává rozum stát. Navíc se zdá, že mají velký, skutečně velký hlad…Pro slabé nátury to rozhodně příjemné pokoukání není, pokud to však také máte rádi trochu „horké“ a přistoupíte na bláznivou hru filmařů, můžete si s touto parodií užít docela dobrou zábavu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Stojí takhle banda mladých na pláži a najednou CHRAMST !! z písku vyskočí asi pětimetrovej žralok a sežere jednoho z nich. Ostatní čumí co se děje a už to jede : Heeej viděli jste to? On ho / jí sežral...blbost přece žralok nemůže vylézt z pís...CHRAMST...jéééé viděli jste jak ho...CHRAMST...pomoooooc CHRAMST...tak to je plus mínus příběh. Že to zní jako totální blbost? Je to totální blbost. Nejlépe se tam kouká na holky a to je tak vše...takže světe div se, ale Čelisti opět zůstávají nepřekonané...CHRAMST ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Napriek úplnej brakovosti a absurdnosti Piesočných žralokov nemôžem povedať, že by som sa počas ich projekcie aspoň trochu nebavil. Už samotný nápad s pôvodne morskými predátormi, ktorí dokážu žiť, pohybovať sa a loviť svoju korisť v piesku, ako aj "vedecké" vysvetlenie tohto bizarného evolučného javu, ktoré film ponúka sú na smiech a je jasné, že tvorcovia Sand Sharks svoj projekt nebrali príliš vážne. Mark Atkins nadobro pochoval nádej na to, že by niekedy mohol byť serióznym filmárom (on sa o to vlastne ani nikdy nesnažil), aj tak mám však za to, že Atkins je zo všetkých, pre The Asylum pracujúcich režisérov najlepší. Za zmienku stojí aj teatrálny herecký výkon Corina Nemca, zvýraznený českým dabingom v štýle postavy Codyho Lamberta zo seriálu Krok za krokom. ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná hovadina, hlavnímu hrdinovi sežerou tátu, holku, kámoše a půlku zákazníků, ale jemu to neva, protože show must go on, neboť těch zbylých 20 trsajících lidí na pláži spasí jeho finanční situaci a ekonomiku ostrova na deset let dopředu! S efektama si partička autorů taky hlavu příliš nelámala. Šílené přehrávání tam je snad schválně. A ten konec, kdy žraloka plážového vystřídá žralok skalnatý, to je fakt pecka :D. No ale za ten absurdní nápad musím dát 15% ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Rovno pisem, ze ide o absolutnu hovadinu biedneho beckoveho charakteru. Avsak, ja tu jednu hviezdu skratka udelit musim, pretoze cca od 2/3 filmu som sa na jeho neskutocnych kravovinach celkom slusne bavil. Ked si k tomu pripocitame maximalne absurdny napad a zopar vydarenych ftipkov... ale ano, zasluzi si to odo mna tych 20%. ()

Heroine odpad!

všechny recenze uživatele

Nevadil by mi ani tak nápad, že žraloci plavou v písku. Samozřejmě že je to nesmysl, ale to je znát už podle názvu, takže nikdo nic realistickýho ani nečekal, že? Co mě vadilo ale fakt strašně, bylo jakým způsobem je tenhle přiblblý nápad realizovaný. Co je to za postavy? A za herce? Je to skutečně jako parta pornoherců, kteří se pokouší o "opravdové" herectví. Hrát neumí opravdu nikdo, všichni jsou šerední, nesympatický, scénář je přiblblej, a nikde žádný zajímavý nápad jak to vyřešit, nebo zakončit. Je to totální odpad. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy leze policista s ichtyoložkou na skálu, spadne mu vysílačka z ramene. V dalším záběru ji má však opět přidělanou na rameni. (TheDave)
  • Film se natáčel v Malibu a v Santa Claritě v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama