Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Doplňující díly k předcházející sérii, kdy jsou vždy každé dívce věnovány další dva díly, kde s nimi Džuniči Tačibana prožívá nové zážitky. (DaweForeman)

Recenze (7)

Five By Five 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokračovanie všetkých príbehov z prvej série (čo už samo o sebe veľký zmysel nedáva) je v rovnakom duchu - on si stojí na vedení, no dievčatá to svojou roztomilosťou vždy zachránia... Tentoraz je však na všetko iba jediná zvučka a za veľa nestojí... Nechýbajú ani zvieratkovské kostýmy (hoci túto dvoj-časť som iba pretrpel), ani hravosť niektorých postáv (no oproti jednotke iba slabší odvar)... To čo "chýba" je akákoľvek snaha to na konci celé nejako zlepiť - miesto toho proste spoločný kúpeľ všetkých hrdiniek... ... Malé, bezvýznamné PLUS za pekné, štylizované kresby na konci väčšiny epizód... Zbytočný, lepší priemer... ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Já prostě Amagami zbožňuju, ale SS+ jsem asi krapánek přecenil. Ano, drží se toho co SS, ale s tím rozdílem že ono ''plus'' je vlastně mínus a to v podobě ubrání 2 dílů na dívku. Zní to krapánek divně, ale ujišťuji vás, že SS+ je lepší než SS a to z důvodu takového více otevřeného Junichiho. Někdy mi ho bylo docela líto, někdy ne, ale Amagami se mi prostě líbí. Snad nějaká karma mě připoutala k tomuto příběhu a já si stojím za tím, že je to jedno z těch lepších anime. Co se týče té romance - ano, je tu :). Splnilo to očekávání - 90% ()

Reklama

daGGos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Představte si třeba pokračování "čtyřiadvacítky" jež by bylo o tom, jak Bauer ráno vstane, nasnídá se, vyčistí si zuby, odejde do práce, kde se nic nestane a tak přijde večer domů, navečeří se a jde spát, prostě takový obyčejný stereotypní den (tím samozřejmě myslím pro normálního smrtelníka, uvědomuji si, že obyčejný stereotypní den Jacka se bez teroristů neobejde). Upřímně, bavilo by někoho se na tohle koukat? Zachránit svět, zbohatnout, přijít o panictví ... většina seriálů a filmů má nějaký cíl, ke kterému celý děj žene. V původním Amagami šlo o balení holek. Junichi se s nimi seznámil, časem přeskočila jiskra, došlo k vyznání a následoval sladký Happy end. SS+ pak pokračuje tím způsobem, že každý samostatný arc vždy navazuje na jeden konec z předchozího anime, přičemž daná dvojice už je pochopitelně spolu a řeší ... no v podstatě nic moc zajímavého, divák je jen ujišťován, že se tedy Junichi a X (dosaďte si libovolnou heroine) jako fakt opravdu milují, k tomu je nalepená nějaká laciná zápletka, fanservice a hurá dojit oblíbenou značku, dokud ještě dává mlíko. Jedna * za solidní vizuální pracování a pěkný OP, druhá za Rihoko a její arc, který jako jediný má s ohledem na předchozí sérii nějaký smysl, ten zbytek by možná obstál jako nějaké desetiminutové speciály, nicméně jako samostatný seriál ani náhodou. ** ()

Larky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco Kontractor by chtěl u nové Amagami víc než jen dva díly na každou slečnu (které jsou po vzoru sportovní terminologie nazývány jako poločasy), já se naopak nemůžu zbavit dojmu, že Plus je jen nastavovanou kaší. Ikdyž je to už relativně dlouhá doba, co jsem předchozí serii viděl a od té doby jsem sjel mnoho Anime seriálů a filmů a jsem tudíž kritičtější, tak jako tak byla první řada velmi příjemným a vcelku kvalitním romantickým dílkem. Řada druhá v tomto duchu pochopitelně pokračuje a ta příjemnost z ní cítit je tak jako minule, jen ty postavy ztratily cosi na své zajímavosti a atraktivitě. A ani dějově není Plus příliš zajímavý. Nejvíc je totiž vidět to, že tahle serie je dělaná tak nějak z povinnosti a ne z cílem pořádně rozvinout vztahy nastolené v řadě první. Je vyloženě na potvoru, že třeba moje milovaná Kaoru už není tak správná, tak charakterově přitažlivá jako minule. Prostě už to není ono. Amagami SS+ je dle mého názoru relativně zbytečná serie, na druhou stranu jsem vlastně docela rád, že vidím staré známé postavy a tak volím střed hodnocení, protože sám uplně nevím na kterou stranu té hodnotící linky se přiklonit. ()

Kontractor 

všechny recenze uživatele

Pokračování úspešné balící romance je tu, ovšem již si nedrží úroveň, kterou měl jeho předchůdce. Tvůrcům musím vytknout to, že z původních 4 episod na jednu dívku snížili počet na 2, což je ze scénáristického hlediska velice málo, protože nejsou schopni rozvinout žádnou zajímavou zápletku a jedná se tedy spíše o speciály, odehravající se po první serii se snahou dokreslit fungující/nefungující vztahy...ovšem pro ty, kdo si hrdiny oblíbili je toto chvilkové nahlednutí do soukromí postav zábavným spestřením titulu Amagami...Re: Po skončení serialu upravuju na 3. ()

Galerie (320)

Reklama

Reklama