Reklama

Reklama

High School DxD

(seriál)
  • Japonsko ハイスクールDxD (více)
Trailer
Japonsko, (2012–2018), 19 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Ichiei Ishibumi (komiks)

Hrají:

Júki Kadži, Jóko Hikasa, Kendži Nodžima, Takehito Kojasu, Ajako Kawasumi, Činacu Akasaki, Džun'iči Suwabe, Jošicugu Macuoka, Šizuka Itó, Ajana Taketacu (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(49)

Příběh se točí kolem studenta druhého ročníku, úchylného Hyodoua Iseeie, kterého zabije jeho dívka na prvním rande. Issei je znovuzrozen jako démon, a od toho dne slouží jako poddaný Rias Gremori, démonovi na vysoké úrovni, která je zároveň nejkrásnější dívkou na jeho škole. (KiritoSenpai)

Recenze uživatele Larky k tomuto seriálu (1)

High School DxD (2012) 

High School DxD má naprosto všechny předpoklady být jedním z mnoha podprůměrných ecchi. Obsahuje velkou porci standartních přísad každého takového seriálu. Proto nechybí spousta koz bez podprsenek (díky bohu bez cenzury), spousta koz v podprsenkách, spousta kun**ček vyrýsovaných přes kalhotky, spousta kalhotek...Nechybí ani pořádně úchylný hlavní hrdina, jenž výše zmíněné části ženského těla osahává rukou či jazykem. Občas dostane přes držku, ale nevzdává se a příště...příště je úchylný ještě víc. Na tohle všechno je pak naroubován patřičně retardovaný příběh o démonech vs. padlých andělích, otrocích vs jejích pánech. Ikdyž je to tisíckrát viděné a blbé je to až na půdu, nějakým podivným způsobem se tomu daří docela bavit. Snad poprvé pořádně nevím, čím je nějaký seriál zábavný. Tady si prostě nejsem jist. Snad tomu částečně (ale opravdu jen částečně) přispívá nádherná a silně charismatická červenovlasá bohyně s velkými kozami Riase. Hlavně mám ale pocit, že High School DxD je tak blbý až je vlastně dobrý, nikoli skvělý či úžasný, ale prostě dobrý, což i v rámci ecchi je sakra hodně. Vynikající animace (nejen koz, ale hlavně jich) podporuje kvalitu tohohle seriálu. Pro fanoušky zde nabízím, ještě dojmy a poznatky, které jsem si ze seriálu odnesl: Spousta koz lemuje spoustou koz a přidává kozy. Možná si kozy dělám já celou dobu z vás. Možná, že jsem se mezi těmi kozami už ztratil, topím se jimi a nejsem schopen normálního komentáře a tak zde jen tak blábolím. Konečné kozohodnocení? 3 kozy z 5 koz........CO? Říkal tu někdo slovo - KOZY?!!!??? ()

Reklama

Reklama