Reklama

Reklama

High School DxD

(seriál)
  • Japonsko ハイスクールDxD (více)
Trailer
Japonsko, (2012–2018), 19 h 36 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Ichiei Ishibumi (komiks)

Hrají:

Júki Kadži, Jóko Hikasa, Kendži Nodžima, Takehito Kojasu, Ajako Kawasumi, Činacu Akasaki, Džun'iči Suwabe, Jošicugu Macuoka, Šizuka Itó, Ajana Taketacu (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(49)

Příběh se točí kolem studenta druhého ročníku, úchylného Hyodoua Iseeie, kterého zabije jeho dívka na prvním rande. Issei je znovuzrozen jako démon, a od toho dne slouží jako poddaný Rias Gremori, démonovi na vysoké úrovni, která je zároveň nejkrásnější dívkou na jeho škole. (KiritoSenpai)

Recenze (27)

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Možnost vidět kozy v pohyblivých obrázcích je tááák lákavá. Tentokrát budou volné, juknou na nás bradavky z aček, bradavky z béček, bradavky z céček, bradavky z déček... kdo ví, kde se to zastaví? Nebudou to žádné vpáčeniny, ale pořádné špunty z kopaček! Trs animovaných prs! Kozy jako vozy! Otaku, strč brk skrz prs! +++++ Zápletka High School DxD je komplikovanější než standardní: "Přišel jsem se podívat na tu pračku, co Vám teče." "To jste tu správně, mám ji tady dole." "Tam dole? Tak to abych si připravil nářadí." "Vy máte ale krásné nářadí." Asi i proto v něm nebude nic zajímavého k vidění. Ztratil jsem s tímto generickým, nadpřirozeným ecchi, čas tří dílů. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Mírně nadprůměrné ecchi. Nalákal mě Larky, a je to tak, jak píše -- ani nevím proč, ale je celkem zábavné. Ano, má přitroublý a patřičně démonický příběh, dělá si srandu ze sebe, cituje konkurenci včetně "model" jako Dragon Ball, občas je docela vtipné. To tu vše samozřejmě spoustukrát bylo, nicméně tuhle směs s přehršlí vnad pro středoškoláky (teda japonské) se celkem povedlo namíchat tak, že jsem neprchal hrůzou... skoro za 4. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

High School DxD má naprosto všechny předpoklady být jedním z mnoha podprůměrných ecchi. Obsahuje velkou porci standartních přísad každého takového seriálu. Proto nechybí spousta koz bez podprsenek (díky bohu bez cenzury), spousta koz v podprsenkách, spousta kun**ček vyrýsovaných přes kalhotky, spousta kalhotek...Nechybí ani pořádně úchylný hlavní hrdina, jenž výše zmíněné části ženského těla osahává rukou či jazykem. Občas dostane přes držku, ale nevzdává se a příště...příště je úchylný ještě víc. Na tohle všechno je pak naroubován patřičně retardovaný příběh o démonech vs. padlých andělích, otrocích vs jejích pánech. Ikdyž je to tisíckrát viděné a blbé je to až na půdu, nějakým podivným způsobem se tomu daří docela bavit. Snad poprvé pořádně nevím, čím je nějaký seriál zábavný. Tady si prostě nejsem jist. Snad tomu částečně (ale opravdu jen částečně) přispívá nádherná a silně charismatická červenovlasá bohyně s velkými kozami Riase. Hlavně mám ale pocit, že High School DxD je tak blbý až je vlastně dobrý, nikoli skvělý či úžasný, ale prostě dobrý, což i v rámci ecchi je sakra hodně. Vynikající animace (nejen koz, ale hlavně jich) podporuje kvalitu tohohle seriálu. Pro fanoušky zde nabízím, ještě dojmy a poznatky, které jsem si ze seriálu odnesl: Spousta koz lemuje spoustou koz a přidává kozy. Možná si kozy dělám já celou dobu z vás. Možná, že jsem se mezi těmi kozami už ztratil, topím se jimi a nejsem schopen normálního komentáře a tak zde jen tak blábolím. Konečné kozohodnocení? 3 kozy z 5 koz........CO? Říkal tu někdo slovo - KOZY?!!!??? ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale hej. Ten kto má rád Ecchi bude asi spokojný. Fun service je tu úplne dokonalý a každú chvíľu sa tam zjaví nejaká tá animovaná nohavička alebo bradavka. Čo ale poteší omnoho viacej je fantasy rovina, ktorá je funkčná a vďaka odhaleniam zo strany kreslených dievčat aj značne zábavná. Nie je to niečo, čo by som dokázal pozerať stále alebo pravidelne, ale vedieť že to existuje ma nedostáva do stavu hanby alebo znechutenia. Skrátka je to tradičný žáner tesne pred Hentaiom, ktorý funguje na náznakoch a na mega súbojoch. Nie je to sofistikované ako Cowboy Bebop alebo GITS ale je to dosť zábavné. Netvrdím, že si idem zvyšné tri série pozrieť hneď teraz. Asi potrebujem trošku od tohto pauzu, ale určite som zvedavý ako sa budú osudy hlavných hrdinov vyvíjať. VIVA LA ASIA ARGENTO! 1 séria - 80% ()

TomX2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkový dojem: High School DxD je, priznám sa, moje prvé stretnutie s anime s ecchi tématikou a som nad mieru spokojený, pretože takto som sa už dlho nebavil. Každý diel má niečo do seba, a aj keď je to anime skôr o kozách (a že ich nie je málo!), je plné zaujímavých postav, čierneho a veľmi kvalitného japonského humoru, ale aj plné silných a emotívnych scén, ktoré sú nadupané skvelým humorom a veľmi zaujímavou úchylkou Isseia a jeho sna, stáť sa "Králom Haremu". O čom to vlastne je? Hyoudou Issei je úplne obyčajný stredoškolský chlapec, ktorý má slabosť pre ženy. Jedného dňa stretne záhadnú, ale veľmi nádhernú dievčinu, s ktorou si neskôr domluví rande. V ten osudný deň mal však nenápadne zomrieť - záhadná dievčina je totíž padlý anjel, túžiaci po sile, moci a vládnuti sveta. Zázrakom to ale prežije vďaka krásnej žene, Gremory Rias, z ktorej nemôže pustiť oči. Tá je ale rodičkou Gremory - diabolskej rodiny, a tak sa Issei dostane do démonského spolku plného krásnych démoniek a démonov. Všetci sa ale musia venovať svojmu každodennému životu v školskom prostredí a na ulici, takže sa dej dostáva do blázonstva - Issei je členom trojčlennej úchylnej bandy, ktorá je nepriateľom všetkých žien, dostáva sa ale do "nebezpečenstva", keď si ďalší dvaja členovia všimnú, ako je ich kamarát obklopený nádhernými dievčatmi s poriadnými ceckami; Issei má sen byť králom haremu a urobí za to čokoľkvek; Zaujímajú sa o neho tri krásky a cíti sa ako v nebi (teda, v jeho prípade ako v pekle, predsa je z neho len démon), jedna je sexy kosť s poriadnymi melónmi a úchylkami, ďalšia je červenovlasá kráska s najlepším telom, ktorá po ňom silno túži, ale má zlé sebavedomie a tretia, milá dievčina (kresťanka?!), ktorá avšak nemá veľmi vyvinuté cecky (prepáč, Issei..), ale za to je hrozne kawaii a medzi svoje dve rívalky sa vždy primiecha.. a časom pribúdajú ďalšie a ďalšie.. Za mňa ako celok veľká spokojenosť, aj keď je anime plné klasických klitšé, tu je obohatené naozaj skvelým a podareným humorom (áno, veľmi často som dostával záchvat smiechu a to ma nepobavili ešte žiadne kvalitné filmy s Markom Wahlbergom a inými špičkovými komediantmi). Odporúčam, keď: 1.) Chcete byť králom haremu 2.) Máte slabosť pre kozy 3.) Chcete byť králom haremu a 4.) Prekvapivo, keď chcete byť králom haremu.. Moje hodnotenie: 91% ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Asi to bude znít zvláštně, ale když jsem do DxDčka šel, netušil jsem, oč se jedná. Když se v seriálu nakonec objevily nahotinky, pochopil jsem, proč je to mezi kluky tolik populární a nachází se to v topkách jejich listů. Obecně mě tu zaujala spíše ona myšlenka, jak si Japonci poradí s křesťanskou mytologií andělů a démonů. A to samozřejmě zvládli skvěle. První řada je taková rozjezdová, druhá i díky Azraelovi staví laťku něco výše, ale se zapojením severské mytologie i těch dalších ve třetí řadě jde kvalita prudce dolů. Čtvrtá řada má navíc odpadní animaci, kvůli které jsem to ani nedokoukal a většinu dílů pak víceméně jenom proskipoval. Kdyby si seriál držel kvalitu druhé řady, bylo by to perfektní, ale to bych chtěl asi moc. Když vezmu v potaz všechny čtyři série, dávám anime 60% ()

Hees 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Démoni, Ecchi, pohybujúce sa prsia a naozaj nahé a to nie je žiadna sranda! Romantika a hárem. Hrdina, ktorý je silný aj slabý zároveň, kde sme to už videli? Bolo nejaké podobné anime tomuto kúsku? Issei také generické meno aj taký generický hrdina a čo tu vlastne v tomto anime funguje? Kupodivu (ako by povedali moji bratia Češi) tu funguje všetko tak ako má a vôbec to nie je zlý počin, áno v konkurencii super výborných anime, kde nie sú prsia dôležité a viditeľné tak v takej konkurencii je tento počin podpriemer, ale vo svojej kategórii ecchi je to vo svojej podstate naozaj zábava, lebo príbeh vôbec nie je nudný a týchto prvých 12 dielov ubehne ako voda. Samozrejme moje hodnotenie vs všetky anime a nie anime v tomto žánre. ()

Saraph 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tohle anime jsem se díval hlavně kvůli příběhu. Tak povedený příběh se jen tak nevidí. Příběh na hrudnících slečen, pod sukněmi, příběh všude. Autorovi příběhu se dílo podařilo výtečně. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kozy, kozy, kozy! Spolu s ústředním ňoumou / zvrhlíkem si jich užijeme do sytosti, japonští autoři nevynechají jedinou příležitost k celoobrazovkovému detailu na (odhalené) bujné, mocně se pohupující melouny. Naneštěstí krkolomné záběry kalhotek volí i v momentech, v nichž by nás měli vážně citově, romanticky zainteresovat. Na povahově pestrý harém s fantasticky vykreslenými přednostmi se tedy pěkně kouká, že ho tvoří školačky / démonky s rolemi podle šachových figurek, které bojují proti padlým andělům či v "rating game" o panenství sličné prezidentky, začne být podstatné až v akčním závěru, v němž se šatečky trhají (dress break!) a bradavky vykukují. Je to hloupé, trapné i (neškodně) deviantní, ale také docela vtipné, zábavně vzrušující a nádhernou červenovlasou Rias s obříma… očima a přístupnou… osobností si těžko nezamilovat. :-) ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle mě bavilo. Samotný příběh taková klasika, kterou docela rád. Slečny jsou docela pěkné a Iseei umí super schopnost. Jedná se o ecchi takže samozřejmě nemůžou chybět kozičky. Jedno z těch lepších ecchi. 70% ()

Terezinka198 odpad!

všechny recenze uživatele

Jsou ecchi skvosty, na které se dá dívat. Jsou ecchi "skvosty", u kterých se třeba zasměje... And then? Then there is Highschool DxD. Po dlouhé době jsem opravdu znechucená a znuděná až do nepříčetnosti. Čekala jsem, že to moc velkou úroveň mít nejspíš nebude... Jedna série mi bohatě stačila, když mi po dobu 10 dnů vymývala mozek. Dál se na tu "cestu" pouštět nebudu. Asi bych usnula v půlce další série. A nuda tak velká tady zatím ještě nebyla. Jistě si to najde svoje publikum, mně to pomohlo usnout. ()

Lettanea 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5*! Dobre...možno to preháňam a pre iné anime to je nespravodlivé, ale čo zaujíma mňa je že som sa bavil nepretržite od začiatku do konca. A to nielen na vtipoch a kozičkách ale na !veľmi! zaujímavom príbehu, hlavne ak povážime dĺžku seriálu a prvotnú, nepríbehovú povahu seriálu. Určite moje najväčšie anime kvalitatívne prekvapenie ()

daGGos 

všechny recenze uživatele

Asi mi nezbude nic jiného, než se přidat ke zdejší prapodivné alianci "spokojený divák, i když ani pořádně neví proč". High School DxD je harémovka ... tečka. Už můžu jít? Ne? No dobře, je to harémovka standardní, se standardními charaktery, standardně přitroublým příběhem, standardní akcí, standardním fanservicem a nadstandardně vyvinutými ženskými hrudníky (vyjma Koneko-chan, ale u ní její sex appeal vězí zase trošku jinde). Všechny věci zde viděné musel anime a mangou protřelý otaku vidět už tisíckrát ne-li milionkrát, standard ze standardu, průměru z průměru nejprůměrovitější (překrásné slovo nemám liž pravdu?), tak proč mi to proboha nevadí? Proč tu neštkám síru na všechny žánrová klišé zde obsažená? Proč jsem se ani jednou během těch dvanácti dílů se zívnutím nepodíval, kolik minut že to ještě zbývá do konce? Proč jsem se přihlouple usmíval při svatbě rytíře ze samurajem, případně při Isseiovo variaci na pokémonovské "volím si tebe!"? Proč se holkám v anime tak překrásně houpou? Proč? Proč? Asi jsou holt věci mezi nebem a zemí, které ubohý pozemšťánek jako jsem já nedokáže pochopit ... buď to, a nebo už se ze mne soustavným sledováním všeho kresleného, co Japonsko vydá, konečně stalo perverzní prase bez špetky vkusu. Ať tak či onak, za mě je to na dobrou. *** ()

Herr_Karotte 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, co dodat. Je to Ecchi, takze se na to nedivejte s holkou, jinak si o vas bude myslet, ze jste stejnej uchylak jako Issei :) Jinak se zde setkavame s klasickym shounenem, akorat ze inspiraci ke zlepseni a overboostu sve sily slouzi jako inspirace casto sexualni podtext. Kupodivu tehle ecchi scen vetsinou neni moc, takze clovek si uzije i neco zapletky a boje, ktere se mi zdaji celekm povedene. Popravde bych tomu dal tak ***, jenze ony mi ty ecchi sceny pripadaly dost vtipne a casto jsem nostalgicky vzpominal na svoje teenegerska leta. Priznavam, dost jsem se bavil :) Proto dost subjektivne (nad)hodnotim ****. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Ecchi. To zrovna není na co bych koukala, ale překonám-li prvotní nechuť koukat na holky, co mají kozy větší než hlavu, tak tenhle seriál opravdu stál za to. Issei je i jako démon pořád úchylák a slaboch, ale snaží se být nejlepší a to je jeho plus. Příběh se mi líbil, rozdělení moci podle šachových figurek je skvělé. A závěrečné dva díly byly naprosto boží. ()

Palisander 

všechny recenze uživatele

Najskôr pochvala autorom za úprimnosť. Na čo vymýšľať priehľadné zámienky, keď si môžeme na rovinu povedať, že do výstrihov a pod sukne sa budeme pozerať, lebo sa nám to jednoducho páči :-). A pretože je hlavný hrdina hrdým členom perverzného tria, diváci si užijú až-až. Druhou zvláštnosťou je obrátený prístup k scenáru. Kým "slušní" autori sa snažia do kultivovaného deja nenápadne prepašovať aspoň nejaké šteklivejšie scény, tu sa do kompletne šteklivého vizuálu podarilo dostať celkom zaujímavý dej. A Issei, hoci všeobecne považovaný za úchyláka, sa prejaví ako nečakane vytrvalý, odhodlaný a obetavý romantik. V závere som mu naozaj držal palce a podľa mňa si svoju odmenu právom zaslúžil. Príjemné prekvapenie. // Titulky pri seriáloch obyčajne pretáčam, s výnimkou tých, kde je nadpriemerná hudba. Pri tomto seriáli je však pretočenie endingu priam hriech. Nehovoriac o tom, že z hudby som si nezapamätal vôbec nič ;-). // Ak raz po mne pôjde nejaký démon, nech je to prosím Koneko. Ešte aj meno má také milé :-). Nya nya... ()

Necrolock 

všechny recenze uživatele

Za mě parádní anime, který pod ecchi pozlátkem skrývá solidní děj, originální postavy A HLAVNĚ geniální humor. Fakt jsem se takhle u ničeho možná vživotě nezasmál. Hodnocení je pro mě tudíž jasné. Kdo tomuhle dokáže dát odpad na to v první řadě neměl vůbec koukat, protože to má fakt úzkou cílovku a pokud do ní nepatříte, nemá smysl to lámat přes koleno. Ale to je proboha u ecchi anime jasné, ne? ()

Harroc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jako nahota je dobrá, když má nějaký význam, ale tady ho prostě nemá. Tady je nahora aby přilákala diváky. A to není vůbec potřeba! Příběh není zase tak bezmyšlenkovitý jako u jiných ecchi. Takže kdyby autoři ubrali trochu té nahoty a trochu vyšperkovali slušný příběh šel bych klidně i na 4* ()

Reklama

Reklama