Reklama

Reklama

Epizody(13)

Recenze (4)

Marikko 

všechny recenze uživatele

Totální blbost.... zasmějete se ale po pár dílech vás ten smích tak či tak přejde + jak se může super ultra neporazitelnej nájemnej vrah bát psa? trošku nesmysl....1* za chytlavej ending. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Kill me Baby je další z těch seriálů u kterého se kromě vizuálu hodnotí prakticky jenom to, jak moc se u jeho komediálních momentů smějete, či jestli vám seriál přijde aspoň příjemný. Nedá se hodnotit žádný souvislejší děj, protože v jednotlivých epizodách jsou mini-epizodky (skeče) ze života hl. postav. Nedá se hodnotit ani romance, protože tu jednoduše žádná není (ve skečovitých anime platí pravidlo, že se postavy nezaplátají s opačným pohlavím a pokud ano, tak jen v rámci nějakého skeče, ne nějakých romantických momentů). Nedá se hodnotit nic z hlediska magie, protože ta tu také nemá své místo, stejně jako prakticky vše, co Anime seriály často obsahují, počínaje kalhotkami a konče někde u nějakých brutálních, krvavých bojů. Je tu opravdu jen ta komediální rovina. Aby seriály jako právě Kill Me Baby fungovaly, musí fungovat právě onen humor. Ten je právě v případě tohoto seriálu na průměrné úrovni, protože zatímco některé fóry fungují výborně, tak je tu podobný, ne-li o chlup vyšší počet těch, které totálně vyšumí do ztracena a to je přecijen škoda, protože kvalitních komediálních Anime není nikdy dost. Kill Me Baby je ale jen opravdu průměrný skečovitý počin, který když neuvidíte, o nic moc nepřijdete. Pokud máte ale tento typ seriálů rádi rozhodně doporučuji asi nejkvalitnější skečovité Anime - Azumanga daiō. ()

Reklama

Subjektiv

všechny recenze uživatele

První díl jsem se párkrát zasmál, druhý díl jsem velmi zřídka zasmál, třetí díl jsem se jednou zasmál. Extrapolace bývají ošidné, ale také mohou člověku ušetřit čas. Čtvrtý díl Subjektiv neuvidí. On totiž jiný důvod než legraci pro sledování skečovitého komediálního seriálu, jenž je vyveden primitivní animací i kresbou dle nízkorozpočtového anime kánonu, nevidí. Nechce pointy vtipů předvídat, ale činí tak, neboť pointy visí především na vlastnostech postav. Těch vlastností je pár a když se s nimi člověk seznámí, uhodne. Nechce vidět stále stejné schéma vtipů, ale vidí, neboť pointy visí především na vlastnostech postav. Těch vlastností je pár a když se s nimi člověk seznámí, uhodne, že čtenáře štve už jen to, že píšu znovu tutéž větu. Přitom jsem hodný... napsal jsem ji jen dvakrát. Dojem kolem **. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

U Kill me baby, žiaden dej nehľadajte. Jednoducho tam nie je. Zaujímavá chibi animácia, kdežto samotný seriál zaujímavý nie je ani trochu. Áno pár krát som sa zasmiala ale to bol len taký úškrn. Slabotka. Ale tak kvôli pár momentom dávam aspoň dve slabé hvízdice. ()

Galerie (90)

Reklama

Reklama