Reklama

Reklama

Zničeno ve vteřině

(seriál)
  • USA Destroyed in Seconds
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2008, 30 min

Režie:

Adam Havener

Hrají:

Ron Pitts

Reality/dokument zobrazující skutečné a někdy i smrtelné nehody, kuriózní neštěstí anebo různé tragédie zachycené pohotovými přihlížejícími na své videokamery. (CliffLee)

Recenze (19)

Peytl 

všechny recenze uživatele

Jedno krásné a nevinně vypadající čtvrteční odpoledne na Východním pobřeží, kdy ptáci vítali nástup jara a včelka na mě mrkla složeným okem, kdy nikdo nemohl ani ve snu tušit, že by se mohlo něco....................................Jedno krásné a nevinně vypadající čtvrteční odpoledne na Východním pobřeží, kdy ptáci vítali nástup jara a včelka na mě mrkla složeným okem, kdy nikdo nemohl ani ve snu tušit, že by se mohlo něco...... grandiózně zesrat! Nicméně se nakonec k nějaké explozi, pádu, či uklouznutí na slupce z ryby dočkáte, jen bych s těmi vteřinami tolik neprovokoval, když vám dvakrát roztaje cuc na kládě v čokoládě, než se opravdu něco uděje, začne být jeden mírně nervózní....druhý i značně nasraný. Výkřiky natáčejících i komentátorů jsou takovým milým překladatelským ořechem a vlastní kapitolou...shit kontra šmankote mě vždy musí naprosto zaslouženě pobavit. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Destroyed in second nie je tv pořad, ale skôr tv seriál, ktorý beží na discovery channel. Je to v podstate úplná kópia Blízko smrti ( World's Most Amazing Videos) s tým rozdielom, že tu nevypovedajú priami účastníci nehôd, ale len komentátor rozpráva, čo sa stalo. Videá sú oproti Blízko smrti možno kvalitnejšie, ale to je asi tak všetko. Podaktoré videá majú rovnako brutálne, pri niektorých zastavuje krvný obeh. Nechápem, prečo WMAV všetci tak odsúdili a toto vyzdvihli, keď je to presne to isté. 60% ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné videa ze života lidí, kteří hodně hazardují se svými životy a měli dost štěstí a vyvázli jen s mnoha zraněními na těle. Škoda jen, že se mockrát opakuje vyprávění a někdy to zdržuje a nepůsobí to zrovna nejlíp. / Viděné epizody 7.dílů / Sleduji nepravidelně ( Hodnocení: 7/10 ) ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Nekvalitné "houm" videjká z celého sveta ako na youtube, do ktorých je vložený nejaký komentár a ktoré sú 5 až 10 opakované a spomaľované. Aj keď niekedy navonok niektoré pády či zosuny zaujmú, autori si z týmto "dokumentom" veľa práce nemuseli dať. Okrem toho, sa vám to po pár dieloch zunuje, pretože videjká nie sú veľmi "originálne" - opakujú sa neustále vždy tieto veci: pády a havárie nejakých rýchlošialencov na bicykloch, autách, člnoch, lietadlách či helikoptérach, havárky na križovatkách a pri zastaveniach policajtov na krajnici, pády, požiare a výbuchy budov, tornáda. Videných 19 dielov. Hodnotenie: 45% ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele

Copak ty videa, ty by ještě šly, ale ten formát pořadu je příšerný. Aby se natáhnul čas tak každé video je puštěno minimálně v tomto pořadí: 1) normální rychlostí 2) zpomalenou rychlostí 3) zpomalenou rychlostí pozpátku 5) normální rychlostí 6) další variace (např. pokud někomu odletěla čepice, motor, etc.). U některých videí není zvýraznění určitých aspektů na škodu, ale u naprosté většiny je tenhle postup otravný a únavný. Celé to doplňte hrozným dabingem a máte kompletní představu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama