Reklama

Reklama

Modlitba lovce

  • USA The Hunter's Prayer (více)
Trailer

Nájemný vrah Lucas (Sam Worthington) se vzepře příkazu zabít mladou dívku Ellu (Odeya Rush), čímž se z nich stanou nečekaní spojenci. Zatímco zabiják se musí vypořádat s tíhou vlastních hříchů a dívka ve vleku událostí rychle dospět, stávají se lovnou zvěří. Jejich jedinou šancí na přežití je najít a potrestat ty, kteří brutálně vyvraždili dívčinu rodinu a nyní nemilosrdně usilují i o jejich životy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

rasttea 

všechny recenze uživatele

Slabší 4 hvězdy, ale na 3 hvězdy se mi to líbilo až moc. Odeya byla vyrovnaným sparingpartnerem zkušenějším hercům. Sam zahraje cokoliv. Zápletka dobrá, knihu jsem nečetla, takže nemůžu porovnat. Ale vydržela jsem se dívat, nic nerozptylovalo a nevadilo natolik, abych to zmínila, takže za mě dobrý oddychový akčňáček. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Naivní, přímočaré, ale po stránce akce parádní a celkově chytlavé béčko se sympatickými postavami. Filmů o nájemných zabijácích je kotel a často mezi sebou dost splývají a nejinak tomu bude i u The Hunter's Prayer, ale postavy mě natolik zaujaly, že nemůžu hodnotit níže. Je to supr nenáročná oddychovka, která rychle odsýpá a zabaví. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

"Modlitba lovce" je celkem prvoplánové céčko.. Scénář je naprosto mimo.. Profesionální nájemný zabiják se má postarat o dcerunku zrádce kartelu, ale nemůže to přenést přes své rozervané srdíčko.. Ona se zase pokouší napravit jeho feťáckou oblibu.. Navíc je to pořád sem tam, sem tam.. Navzájem se chtějí zabít, nevěří si a sem tam nějaká ta tuctová akce.. Ale ten Sam Worthington je furt docela pěknej :-D ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Klasický scenár (s menším počtom „gikserov“) s klasickými postavami. Film na úrovni „B“, a nie príliš vydarením hereckým obsadením (sorry O. Rush a S. Worthington). Podpriemerné akčné scény a jednoduché riešenia. U niektorých scén do oka bijúca nevypracovanosť. J. Mostow dokáže natočiť omnoho lepšie filmy. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný filmík o nájemném zabijákovi mající určité výčitky svědomí. Má zabít mladé děvče čemuž se vzepře a naopak se z nich stanou spojenci. Takovýto námět ve světové filmografii není ojedinělý, jen tentokrát zpracován v krapet poklidnějším duchu, takže se v žádném případě nejedná o nějakou akční excesy. Určitý potenciál to však má, jen ne bohužel pro každého. Někdo se ponoří do děje, někdo se bude nudit. Ale tak už to ve světě filmu prostě bývá. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Když se Lucas (Sam Worthington) snažil přesvědčit Ellu (Odeya Rush), že mu může věřit, ukáže ji jak vyprázdňuje zbraň. Nejprve vyprázdní komoru tažením závěru zbraně a až poté vyndá zásobník. V takovém případně se však do komory dostane další nábojnice ze zásobníku, který byl vyndán až poté. (koudelt)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Reklama

Reklama